Rakennus

TOP 5 valmistajat onebusaway puu

Date: 2020-08-19 03:24

Suunnitelma artikkeleita [Näytä]

Puu, jossa kaikki sen hyödyt, kun sitä käytetään raaka-aineena rakennusmateriaalit on pari vakavaa ongelmaa: se palaa hyvin ja yhtä helposti vaikuttaa hyönteisiä ja sieni. Se ei ole yllättävää, että omistajat yksityiskoteja ovat kiinnostuneita löytämään yhdisteitä, jotka parantavat palo-ominaisuudet puun. Me yritämme auttaa valinta ja läsnä yksi paikka, suosituksia ja palautetta käyttää tiettyjä sävellyksiä, sekä vastata tärkein kysymys: miten valita paras onebusaway puu?

Ognebiozashchita drevesiny: Eko dom, Neomid, Snezh, Pirilax, Wood master, Mig-09, Olimp

Mikä on ognezashhita puu

Noin viisisataa tulipalot Venäjällä joka päivä, miljoonia ruplaa poistaa seurauksia. Ajatelkaapa: puinen talo palaa alas tahansa puoli tuntia! Ja hyvin, jos vahinko mitataan vain rahaa. Lienee tarpeetonta selittää, miksi käsittely puun erityinen junat paikka niin korkea arvo. Yleensä yksi työkalu yhdistää kaksi hyödyllisiä ominaisuuksia: suojan tulta ja tuhoa mikro-organismien ja hyönteisten – palonestoaineita ja antiseptisiä yhdessä pullossa!

Ognebiozashchitnye sostavy dlia drevesnykh materialov

Pieni koulutus ohjelma. Palonestoaineiden – aineita, jotka palvelevat estää sytytys ja myöhemmin polttamalla puuta ja muita palavia materiaaleja. Menemättä mekanismi työnsä, määrätään, että he voivat toimia eri tavoin: 1) kuumentamalla vapauttaa hiilidioksidia, jolloin muodostuu palamattomasta tyyny kattaa kerros puuta; 2) kun lämmitys muodostaa pinnalle käsitelty materiaali tulenkestävä kuorinnan kerros; 3) vaiheessa käsittely ratkaisu onebusaway tukkii huokoset alkuun kerros puuta, ja se on syttymätön komponentti, kirjaimellisesti vähentää prosenttiosuus palava koostumus pintakerroksen materiaali. Antiseptiset – aineita, jotka toimivat vastaan bakteerit, rot, hometta, jne., ja jopa hyönteisiä vastaan, jolle puu on maukas suupala. Se kävi niin, että optimointi prosessi, ja käsittely saman kriittisiä rakenteita on mahdollista käyttää liuokseen, jossa oli 2-1. Tämä johti laajaa suosiota palo-ja bio suojaava muotoiluja puuta.

7 yksinkertaisia sääntöjä, joita sinun tarvitsee tietää, kun valitaan

  1. Ei ole ihmeitä. Puu ennemmin tai myöhemmin syttyy – ajan kysymys. Mutta joskus minuuttia määrä riippuu jonkun elämän. Tosiasiat ovat, että raaka-palonestoaineita puiset rakennukset palavat nopeammin kuin jalostettuja.
  2. Ryhmä 1 tai 2. Vain siellä on kolme ryhmää, vaan suojella vain kaksi ensimmäistä, jos lyhyesti sitten: ryhmä 2 – hidas tulipalo, ryhmä 1 – hidas Syttyvyyttä ja palamista. I. e. ensimmäisen ryhmän avulla voit saada vakavia palo-suojaa, ja tarjota parasta mahdollista suojaa.
  3. Hinta määräytyy virtausnopeudesta. Ongelmana on, että pakkaukset ja liuosten pitoisuudet voivat vaihdella huomattavasti, joten on ero kulutuksen koostumus hoitoon 1 sq. mittarin pinta. Älä ole laiska, ja arvioida, kuinka paljon se tulee saavuttaa ensimmäinen tai toinen suojaa ryhmien käsittely erityisiä rakenne – älä vertaa vain kustannukset pakkaus.
  4. Erityisiä ominaisuuksia. Kun valitset onebusaway puunjalostukseen, sinun pitäisi harkita myöhemmin rakentaminen alttiina kosteudelle tai lämpötilan muutos hallinnot, olipa piilossa silmään, viimeistely materiaaleja tai harkitsee soveltaminen koriste-kerrokset päälle koneistettuja osia. Koska siellä on vastustuskykyinen ulkoisille vaikutteille, sävellykset ovat väriaineet (seuranta) ja läpinäkyvä – hylkii työoloja.
  5. Aikaa valvoa kaikkea. Tehokkuus suojelun vähenee ajan mittaan. Normaali termi – 5-20 vuotta, jonka jälkeen ne taas suorittaa hoidon. Mutta ero voi olla vakavasti vähentää, jos rikkoo käyttöolosuhteissa rakentaminen: kosteus, jäätyminen rakenteen jne. Sitten se on tarpeen poiketa ja selittää pätevyydestä suojaavia ominaisuuksia pidetään "kemia". Sinun täytyy ymmärtää, että normaaleissa käyttöolosuhteissa käsitelty näyte (kuivassa paikassa, suojassa sateelta), palonestoaineita sama luonne tulee voimaan tasapuolisesti. Ja usein ilmoitettu myyjän keskimääräinen aikajana cover on vain yksi yritys lisätä arvoa niiden tuotteiden.
  6. Noin koostumus. Yleensä kirjoittaa epämääräinen: "vesiliuosta target-osiin", "suola palonsuoja-aineiden, lisäaineiden, biosidivalmisteiden," jne. Tietää, mitä on sisällä purkki, säiliö tai laukku, tutkimalla etiketti vain ei toimi. Pääsääntöisesti, ei ole mitään innovatiivista, niin kehotan teitä katsomaan videon lopussa tämä Luku.
  7. Valmistajat. Heitä on paljon ja heillä on kova aika, koska kova kilpailu. Näin ollen runsaasti erilaisia pakkauksia tuotteita, joilla on eri nimet ja muu markkinointi temppuja. Meidän kokemus on se agribissau tänään tarjolla kaikille ja Sekalaiset. Siksi on parempi luottaa todistettu valmistajat, ja ensimmäinen epäilystäkään vaatia todistusta vaatimustenmukaisuudesta.

Kuten lupasin, olemme kutsua sinut nähdä informatiivinen video, mikä on erityisen tärkeää vaikeina taloudellisina aikoina. Se esittelee yksi muunnelmia onebusaway puu, joka sisältää boorihappoa ja natriumkarbonaattia. Litra kuten kyllästys maksaa noin 10 ruplaa, ja sen tehokkuus ei ole huonompi myy valmiita ratkaisuja.

com/embed/OwatqHBdT7g" allowfullscreen="allowfullscreen" style="width: 1013px;" frameborder="0" height="315" width="560"

Paras maali puu, top-1 rating hyvä maali puuta | Paras valurauta kylpyamme, top 10-luokitus hyvä bath iron | Paras valmistajat keittiöt, suosituimmat hyvää ruokaa | Luokitus 15 parasta hiippa sahat 9342 48000 ruplaa | Paras injektointilaastin laatta, top-1 rating hyvä laasti | Top 10 vesipumput puhdas ja likainen vesi: Mestari, Fubag, Koshin, jne. | Paras teräs kylpyammeet, top-10-luokitus hyvä kylpyamme terästä | Paras akryyli top 10 luokitus hyvä akryyli maalit | Top 10 paras maali ulko puutöitä | Paras hitsaus-naamio, top 10-luokitus hyvä naamarit hitsaus

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin nopea ontogeneesi opit ja tekniikka , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.