Rakennus

Top 5 valmistajat kuitu-sementti sivuraide ja paneelit Venäjällä

Date: 2020-08-19 03:41

Suunnitelma artikkeleita [Näytä]

Tehtävä – valita materiaali tuuletettu julkisivu päin. Sen pitää olla kestävä kuin betoni, joten voit valita tekstuuri ja väri kasvojen osat. Ja mikä tärkeintä, ei ole menettänyt muotonsa yli 10 vuoden toiminnan. Päätös – kuitu-sementti sivuraide. Alkaen katsaus, sinun on oppia, mitä se on, ja mitä valmistajat markkinoivat tätä materiaalia venäjän markkinoilla. Tämän vuoksi valitsimme 5 parasta yritystä, joka on erikoistunut valmistus vuori.

Fibrotsementnyi saiding: Cedral, Latonit, Mirco, Kmew, Nichiha

Tämän artikkelin tarkoitus on kertoa sinulle valikoiman kuitu-sementti sivuraide auttaa määrittämään paras materiaali ja sen valmistaja.

Tärkeää tietoa materiaalin

Kuitusementin sivuraide (jäljempänä, DSF) – komposiitti koriste materiaalia, vettä, sementtiä, hiekkaa, selluloosa kuituja tai PAV, asbesti. Betoni toimii puristus, kuidut rooli vahvistavaa täyteainetta, yhdessä sivuraide kestävä se kääntyy pois, ei sisällä myrkyllisiä aineita. Etupuolella antaa haluttu tekstuuri, materiaali, väri, jonka jälkeen se on valmis.

Tärkeimmät ominaisuudet DSF
Vertailu kriteeriTyypitHuomautus
Tuotanto-tekniikkaLuonnollinen kypsyminenLuonnollinen kypsyminen, veden seosta, Portland sementti, kalkki, synteettiset kuidut, esimerkiksi, PVA. Kun painat tuloksena tyhjä jättää 28 päivää kypsymisen in vivo. Tekniikka edellyttää suuremman tuotannon tilaa, siksi suositeltavaa luoda erityisiä kuvioita.
Kypsymisen autoklaavissaSitä käytetään useimmat yritykset saada massa malleja sivuraide. Seoksen DSF koostuu sementin, hiekan, selluloosaa ja vettä. Kypsymisen työkappaleiden tapahtuu autoklaavissa paineen alaisena 7 tunnelmia käsittelyn aikana, jonka tulistettua höyryä.
MitatSivuraideSuhteellinen erottaminen kokoa. Alla sivuraide useimmat valmistajat viittaa Hallituksen leveys 190-200 mm ja paksuus 6-10 mm, leveys levyt on keskimäärin 455 mm leveä ja 14 35 mm.
Levy
Rakenne
 • sileä;
 • puun alla;
 • kiven alla;
 • tiili;
 • alla kipsi;
 • suunnittelu
Syntyy, kun vuokra-sylinterit sopivalla helpotusta. Lopullinen näkymä työkappaleeseen kiinni vaiheissa soveltamalla maalien ja muiden pinnoitteiden.
Asennus menetelmäPäällekkäinOn käynyt ilmi, julkisivu Skandinaaviseen tyyliin jäljittelemällä laudoista. Asennus materiaali vaaka-asennossa.
ButtVoidaan käyttää tavanomaisia DSF suorakulmainen profiili tai materiaali, jossa yhdistyy kieli-ja-ura. Rakenne tahansa kiinnitys vuori pysty-tai vaakasuunnassa.
PinnoitePuuttuuJotkut valmistajat toimittavat leikata, katettu vain kerros pohjamaali myöhempää maalaus. Tämä on hyödyllistä, jos haluttu väri valikoima ei ole luettelossa valmistajan.
LKMYleensä 2-3 kerrosta akryyli maali hakemiston.
UV-suojaSäilyttää alkuperäinen väri viilu maalikerros suojaa UV-säteiltä, käyttäen lakka tai ohut keraaminen pinnoite.
ErityistäTämä sisältää hydrofiilinen pinnoite antaa materiaalin kyky itsensä puhtaana sateessa, ja photocatalysts ilmastoinnin puhdistus, jne. Merkittävästi lisätä kustannuksia DSF.

Kiinnitä leikata nauloilla, ruuveilla tai kiinnikkeet. Korkki kiinnikkeiden sävy maali ehdotti valmistaja. Pohja on laatikon yksittäisissä tapauksissa sallittu asentaa suoraan seinään. Kaikki riippuu paksuudesta ja pinta-materiaalia, sekä valmistajan suositusten. Liitokset paneelien vasemmalle tai sinetöity tiiviste.

Tarjoamme sinulle listan 5 yritykset, jotka specializiruetsya tuotannossa julkisivu kuitu sementti. Suurin todennäköisyys kun ostaa DSF IVY sinun täytyy käsitellä lähtö yksi heistä.

Yhteenveto taulukko valmistajien kuitu sementti sivuraide
ValmistajaAlueMin. hinta, RUB./m2
Cedral / Belgia5 malleja Equitone-levyt, 2-malleissa sivuraide1 124
Lauta-Universal Levy / Venäjä4 tyyppisiä levyjä: maalaamaton, maalattu, värjätty ja ilkivallan todiste. 1 sellainen sivuraide paneelit.730
Mirco / VenäjäPaneelit ja sivuraide, joiden paksuus on 6 mm-10 mm perinteisiin ja lukitus yhteys sileä tai jäljittelemällä puun rakenne.683
Kmew / Japani4 rivin paneelit pinnoitteet itsepuhdistuva, UV-suoja, ilman puhdistus. Kaikenlaisia kuvioita.1 602
Nichiha / Japani5 eri laatat, joiden paksuus on 14-35 mm. UV-Suoja. Kaikenlaisia kuvioita.1 520

1. Cedral (En Cedral) – Belgia

Tuotteet tämän yrityksen ensimmäinen pyydetty silmään, jos olet kiinnostunut sivuraide valmistettu kuitusementtilevy. Cedral on kaikkein aggressiivisesti IVY-merkki. Kuuluu kansainvälinen holding-yhtiö Etex, Eternit-yhtiön, jonka pääkonttori on Belgiassa. Tuotevalikoima olemme kiinnostuneita aineistoon paneelit ja sivuraide. Välillä viimeisen 2 erilaista materiaalia. Kuten vahvistavia käytettyjä materiaaleja ovat selluloosa-kuituja. Paneelit TM Equitone edustaa 5 lajia. Ne on suunniteltu verhous suuret rakennukset. Kaikki tuotteet ovat perusteltuja 10 vuoden UV-säteilyä. Pohdimme vain, mitä valmistaja tarjoaa yksityisiä rakennuksia.

Ominaisuudet kuitusementin sivuraide Cedral
Cedral (En Cedral)Cedral valitse (on Cedral Klikkaa)
Lyhyt ominaisuudetJulkisivu Hallituksen kuitu sementti suorakulmainen profiili. Onnistuneesti näyttää, kun asennettu vaakasuoraan päällekkäin, mutta voidaan asentaa takaisin.Kuitua sementti Aluksella profiilin alle neljäsosa. Butt materiaali on asennettu vaaka-tai pystysuunnassa – se on helpompaa kuin tavallista Cedral. Valmis pinta simuloi seinä on valmistettu puusta tai betonielementeistä.
Rakennepuun allasileäpuun allasileä
Värit31 valinnat30
myös neutraali kylmä, lämmin, neutraali, lämmin ja viileä kirjo
Levykoko, mm10kh190×360012kh186×3600
Hyödyllisiä alue Hallituksen, m2päällekkäisiä 0,03 m: 0,576;butt: 0,6840,6264
Pakkasenkestävyys, syklit150
Paino, kg/KPL.10,912,2
Hinta, RUB./7699481 0771 293
Hinta, RUB./m21 1241 3861 7192 064

Vaikutelmia sovelluksen. Tärkein etu on, säilyttäminen alkuperäisessä muodossa 10 vuotta tai enemmän. Ottaen huomioon, että tämä materiaali on myynyt Venäjällä jo useita vuosia, ostajat on aika tarkistaa valmistajan ilmoittamaa omaisuutta on Kerala kestämään ympäristön altistumisen. Joka työskenteli tämän DSF, huomaa, ilman vikoja pakkaus – voi tilata materiaalia, "butt" ratkaisun summa. Asennettaessa levyt tilalle leikkauksia värjätään maali valmistaja, joka takaa tasaisen värin koko pinta viilu.

Video sivuraide on Cedral:


2. Lauta-Universal-Levy (Latonic) – Venäjä

Sivuraide alle tavaramerkki Board-universal-levy on tehty sen perusteella, venäläinen valmistaja JSC "LATO". Yhtiöllä on yli 50 vuoden historia, specializiruetsya materiaaleja asbestiin ja kuitu sementti. Kuitua sementti tuotteita, tarvikkeita vuodesta 2007 lähtien Koko tuotanto sykli suoritetaan samassa yrityksessä. DSF valmistetaan Itävallan, saksan ja Sveitsin laitteet klassisen tekniikan autoklaavi kuivatuksen. Valikoima DSF viittaa siihen, että yritys keskittyy suurten asiakkaiden: 4 out of 5 mallit ovat pituudeltaan 1200, 3000 tai 3600 mm, leveys 1500 mm. Sivuraide paneeli viimeistely low-rise rakennukset edustavat 1-malli eri väreissä.

Ominaisuudet kuitusementin sivuraide Hallituksen-universal-levy
Sivuraide paneeli
Lyhyt ominaisuudetFTP-suorakulmainen profiili, sisä-ja ulkotilojen sisustus. Päät levyt on peitetty hydrofobinen pinnoite ja yksi kerros maalia. Etupuolella progruntovali, peitetty kolme kerrosta maali ja kiiltävä tai Matta UV-lakka. Kääntöpuolella on pohjamaali ja maali. On olemassa myös maalaamaton paneeli.
Tekstuuri pintasileäpuun alla
Värit18 kpl keltainen sarja, 4 Kpl oranssi sarja, 16 PC-punainen-sarja, 8 Kpl violetti-sarja, 23 Kpl sininen sarja, 31 Kpl vihreä sarja, harmaa 37 Kpl sarja, 17 Kpl ruskea sarja, 10 Kpl musta ja valkoinen sarja.
Levykoko, mm8kh200kh1800-3600 mm, pääasiassa täytäntöön Hallituksen 8kh200kh3000 mm ja mm 8kh200kh3600
Hyödyllisiä alue Hallituksen, m2butt: 0,36-0,72 0,03 päällekkäisiä m: 0,306-0,612
Pakkasenkestävyys, syklit150
Paino, kg/KPL.4,98-9,95
Hinta, RUB./8kh200kh3000 mm – 4388kh200kh3600 mm – 525,68kh200kh3000 mm – 446,48kh200kh3600 mm 535,7
Hinta, RUB./m28kh200kh3000 mm – 7308kh200kh3000 mm – 743

Vaikutelmia sovelluksen. 8mm paksuus tekee sivuraide tämän valmistajan ovat edullisempia verrattuna analogit suurempi paksuus. Kaikki selittyy pienempi kulutus materiaalit. Hyväksi Latonia kertoo myös venäläistä alkuperää ja laaja valikoima väri päätöksiä yrityshakemistosta. Jos tarpeen, voit säästää käyttö DSF alueilla, joilla se ei ole alttiina UV – säteiltä- tarjoaa yhdessä maalattu paneeli, päällystämätön materiaali myöhempää maalaus.

Videon tuotanto JSC "LATO" ja sen soveltamista:


3. Mirco (Mirco) – Venäjä

Venäjän yritys "Mirko" tuottaa krysotiili-sementti-paneelin vuonna 2013. Eli sen sijaan, selluloosa-ja PVA-kuituja käytetään asbestia, krysotiili*. Viilu onnistuneesti IVY: on jälleenmyyjiä kaikkialla Venäjällä ja Valko-venäjällä ja Ukrainassa. Alue sisältää sivuraide ja paneelin paksuus 6 mm-10 mm ja levyn paksuus 12-20 mm. Tuotteet tämän tuotemerkin käytetään koristeluun taloja, toimisto-rakennukset, low-rise rakennukset ja muut rakennukset tuuletettu julkisivu. Tulee maalattu ja valmis maalaus. Mukaan testit leuto ilmasto elinikä sovellettu tehtaalla pinnoite on 10 vuotta.

* on 2 tyyppisiä asbesti: amfiboli ja krysotiili. Ensimmäinen on syöpää ja kielletty monissa maissa, toinen on enemmän turvassa, on laaja soveltaminen.

Ominaisuudet kuitusementin sivuraide Mirco
SivuraideSivuraide, jossa on lukitus yhteys
Lyhyt ominaisuudetDSF suorakulmainen poikkileikkaus, vaaka-asennus päällekkäisyys voi olla butt missä tahansa järjestyksessä. Tulee maalattu ja maalaamaton muodossa ulkoisia ja sisäisiä töitä.Pintamateriaali muodossa levyt alle neljäsosa pysty-tai vaaka-asennus butt. Kaikki muut ominaisuudet ovat identtisiä, että säännöllinen sivuraide Mirko.
Tekstuuri pintasileä tai simuloitu puu
Värit23 kpl brändi hakemistoon
Levykoko, mm6-8-10kh190kh36006-8-10kh186kh3600
Hyödyllisiä alue Hallituksen, m2päällekkäisiä 0,03 m: 0,576;butt: 0,6840,6264
Pakkasenkestävyys, syklit150
Paino, kg/KPL.
 • 6 mm paksuus: 5,75 kg
 • 8 mm paksuus: 7.66 kg
 • 10 mm paksuus: 9.58 kg
Hinta, RUB./sileä tekstuuri:
 • 6kh190kh3600 mm – 510
 • 8kh190kh3600 mm – 588
 • 10kh190kh3600 mm – 700

tekstuuri puun alla:

 • 6kh190kh3600 mm – 467
 • 8kh190kh3600 mm – 562
 • 10kh190kh3600 mm – 675
Hinta, RUB. /m2sileä tekstuuri:
 • 6kh190kh3600 mm – 745
 • 8kh190kh3600 mm – 860
 • 10kh190kh3600 mm – 1 023

tekstuuri puun alla:

 • 6kh190kh3600 mm – 683
 • 8kh190kh3600 mm – 822
 • 10kh190kh3600 mm – 987

Vaikutelmia sovelluksen. Arviot todellisesta käyttää sivuraide alkaen Mirko vähän on hyvä merkki, koska todellinen palaute on yleensä negatiivista. Edessä merkki on samassa hinta luokassa kuin Lakoninen, se on halvempaa kuin Cedral. Jälleen hyvä valinta materiaalin paksuus, värit. Plus totesi 10 vuotta suojella pinnoite haalistumista, vahvistettu laboratoriokokeiden avulla voimme luottavaisin mielin kutsua Mirko laatu talousarvio version viimeistely.

Video Mirko materiaali ja sen käyttö todellinen kohde:


4. Kmew – Japani

Kmew – Japanin hybridi yritykset Kubota ja Panasonic vuonna 2003. Yhtiö on tunnettu alkuperäisiä malleja ja monenlaisia laatat on valmistettu kuitusementin, varsinkin suoja-ja koriste-pinnoitteet. Yli 500 kohdetta laatat julkisivu, joka perustuu kahteen tuotanto tekniikoita parantaa pakkaskestävyys materiaali: Serder ja NeurOK. Ensimmäisessä tapauksessa paino sementti, hiekka, vesi ja kuitu täyteainetta lisätään helmiä polypropeeni. Tuotannon prosessi korkeassa lämpötilassa, ne tuhotaan muodostumista sisällä materiaali ilmakuplia. Se säästää talvella. Kun kastelua paneeli ja kosteus putoaa läpi halkeamia materiaali, ja ilmakuplat suorittaa korvaava toiminto lisäämällä määrä jäätynyttä vettä. Teknologia NeurOK elastinen mikropallot muodossa täydentää pysyvät sisällä levy ja näytellä iskunvaimennin laajeneva jäädyttäminen vettä, loukkuun laatan läpi halkeamia.

Ominaisuudet kuitusementin sivuraide Kmew
Neorock-Fotokeramika 16Serder Gidrofil Powercart 16Neorock Hydrophil takki 16
Lyhyt ominaisuudetAlue koostuu levyjen pinnoite akryyli maali, suojaava keraaminen kerros ja koostumus fotokatalyyttiä. Jälkimmäinen on suunniteltu puhdistaa ilmaa*. Kiinteistön hydrofiilinen pinnoite edistää paremmin itsepuhdistuvat julkisivu aikana sade ja suuri ilmankosteus. Vaaka-asennusta varten koukut. Yhdistää kieli-ja-ura.Levy ulompi hydrofiilinen pinnoite, jonka materiaali on omaisuutta itsepuhdistuva. Seuraava kerros on Powercart suojella akryyli maali levitetään kangas haalistumista. Asennus vaaka-tai pystysuoraan koukut. Paneelit yhteyden tyyppi pontattu.Analoginen Serder Gidrofil Powercart 16 pohja, jonka sisällä on elastinen rakeita.
Tekstuuri pinta
 • kiven alla;
 • tiili;
 • puun alla;
 • alla betoni
 • kiven alla;
 • alla lohkojen;
 • puun alla;
 • alla kipsi;
 • suunnittelu
 • kiven alla;
 • tiili;
 • alla kipsi;
 • puun alla;
 • metalli
Värit4-6 kappaletta kutakin 19 tekstuurit3-6 kappaletta kutakin 15 tekstuurit3-5 kappaletta kutakin 11 kuvioita
Koko, mm16kh455kh3030
Hyödyllisiä alue Hallituksen, m21,38
Pakkasenkestävyys, syklit150
Hinta, RUB./m22 0861 6651 602

*lue lisää tekniikasta, käydä virallisilla verkkosivuilla osoitteessa linkkiä

Vaikutelmia sovelluksen. Niistä arvosteluja levyt Kmew muutamia valituksia siitä, laatu materiaali – enemmän tyytymättömyyttä laatu asennus virallista joukkuetta. On vielä kysymyksiä siitä, kaluston saatavuus, koska se on tuotava tuote ja ajoittain on ongelmia tarjonnan, jopa Pietarissa ja Moskovassa. Nyt, positiivisella puolella. Vuorattu julkisivu on pysynyt muuttumattomana jo yli 3 vuotta. Tätä taustaa vasten on vaikea uskoa, että noin 15 vuoden takuu, joka on jatkuvasti puhua foorumeilla. Hyvin säilynyt ommel – kuin uusi. Toimii ja itsepuhdistuva toiminta malleja, joissa on hydrofiilinen pinnoite. Nämä kuitu-sementti levyt suosittelevat, että omistajat suurten talojen, ei oteta huomioon talouden versio tuuletettu julkisivu päin.

Video asennus paneelit Kmew:


5. Nichiha (Nichiha) – Japani

Vanhin Japanilainen yritys Nichiha ja sillä on tehtaita ympäri maailmaa, on viidenkymmenen vuoden historia tuotannossa ulkoverhous ja kattotyöt. Kuitupitoisuus on mukana vuodesta 1999 lähtien. Erilaisia kuitu-sementti levyt 5-sarja: EX Suunnittelu, V, W, Viileä, ja TAIDE – simuloida woodgrain pinnat, tiili, kivi, rappaus, sekä luoda alkuperäisen suunnittelun pinnoitteet.

Ominaisuudet kuitusementin sivuraide Nichiha
EXWART
Lyhyt ominaisuudetEtulevy 16 mm paksu, jossa on itsepuhdistuva toiminto. Etupuolella on peitetty neljä kerrosta suojaava ja koriste-materiaaleja. Sopii sisä-ja ulkokäyttöön. Pystysuora tai vaakasuora asennus koukut. Äänieristys tasolla kaksinkertainen Ikkunat. Syttyvyyttä ryhmä G1.Suuri vaikutus ja palonkestävä paneeli on valmistettu kuitusementin, joiden paksuus on 14 mm ulomman ja sisemmän seinät. Asentaa ruuveja tai leikkeet vaaka-tai pystysuoraan, riippuen rakenne. Managerially itsepuhdistuva pinta.Raskas volyymi paneelin paksuus 35 mm korkea yksityiskohtia ja tekstuuri. Ovat kosteuden kestävyys.
Tekstuuri pinta
 • puun alla;
 • tiili;
 • kiven alla;
 • kipsi

suunnittelu ratkaisuja

 • tiili;
 • kiven alla;
 • kipsi
 • kiven alla;
 • alla Saman;
 • alla betoni lohkot
Koko, mm16kh455kh303014kh455kh303035kh220kh455
Käytettävissä oleva ala, m21,380,1
Pakkasenkestävyys, syklit150150-300150
Paino, kg/KPL.262226
Hinta, RUB./2 095-3 7751 980-3 0001 200-1 344
Hinta, RUB./m21 520-3 1001 800-2 52013 000-13 440

Vaikutelmia sovelluksen. Materiaalin laatu ja erittäin kallista. Valinta tekstuurit on aivan valtava, ja monet ei ole analogit muissa valmistajat. Tällä noudattaminen teknologia monoliittisen peitä näkymätön saumat välillä laatat. Se on yleensä valitaan ne, jotka ovat valmiita maksamaan 2-3 kertaa enemmän verrattuna kotimaisten tuotteiden tuuletetut julkisivut. Toinen tärkeä seikka on, että korkea pätevyys työntekijöiden, sekä DSF on verrattavissa kustannukset full kit asennus Nitika: subsystem, profiili, tiiviste jne. Se ei ole materiaalia, että voit helposti asentaa sen itse, ilman kokemusta.

Video paneelit, Nichiha, niiden valikoima ja soveltaminen:


Toimittajan valinta

Julkisivu kuitu sementti sivuraide on kalliimpaa kuin monia vaihtoehtoisia ratkaisuja. Jos haluat säästää, huomautus DSF tuotemerkin Board-universal-levy. Hintaan 730 $ /m2 saat vankka vaneri todistettu venäjän valmistajan.

Jos taloudellinen tilanne sallii, voit ehkä harkita ostamista materiaali Cedral hinta alkaen 1124 USD/m2. Se on suosituin venäjän markkinoilla materiaali kuitu sementti, joten ei ole ongelmia sen toimitukset.

Täytyy todella alkuperäinen tekstuuri näyttää sivulevyt Japanilainen yritys Nichiha. Puu, tiili, rapattu seinät – 1 520 HIEROA./m2, realistinen surround-päällystetty kivi 13 000 RUB/m2. Yli 100 eri malleja teidän julkisivu. Kalliimpia kollegansa, mutta se on sen arvoista!

Vielä kysyttävää? Kysyä ne kommentit artikkeli!

Paras valmistajat keittiöt, suosituimmat hyvää ruokaa | 5kaasun generaattorit koti – hinta Yleiskatsaus, REG, Honeywell, SDMO ja FAS | Paras vedenlämmittimet top 10-luokitus hyvä kattilat | Paras led-lamppu, top 10-luokitus hyvä led-lamput | Parhaat langattomat ruuvitaltat, top 10 sijoitusta ruuvitaltat | Top 10 parhaat peruskorjaus 2000 29000 ruplaa | Paras rakentaminen sekoittimet, top 10-luokitus hyvä sekoittimet | Paras puhelimissa, top 10-luokitus hyvä puhelimet clamshells | Luokitus 15-akku ruuvimeisseli 2500 14500 ruplaa | Se on parempi valita talon rakentamiseen - puun tai vaahto estää?

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin elävä ontogeneesi opit ja tekninen instituutti, perus tehtävä täydellinen tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tiedon matkatavarat ja tieto.