Rakennus

Palontorjunta teräsrakenteiden – Yleiskatsaus 7 maalit ja materiaalit

Date: 2020-08-19 03:32

Suunnitelma artikkeleita [Näytä]

Venäjällä, tiukat paloturvallisuus standardien ja paloturvallisuuden metallirakenteiden erottuu. Kokenut suunnittelija helposti määrittää, kuinka paksu pitäisi olla palontorjunta. Voit tehdä tämän, yksinkertaisesti navigoida SP 2.13130.2012, GOST R 53295-2009, Liittovaltion lain №384, ja Opas määrittämiseksi palonkestävyys rakenteiden.

Mutta kun se tulee valinta erityiset ratkaisut, se on helppo eksyä niiden runsaus. Tässä artikkelissa, keskustelimme 7 suosittu valmistajat, jotka tarjoavat palontorjunta teräsrakenteiden.

Ognezashchita metallokonstruktsii: Ognekhimzashchita, Krilak, Rogneda, Iug-Tekhnologii, KROZ, TN, Unikhimtek

Suunnittelija on 2 tapaa:

  1. Käyttää rakentavaa palontorjunta, eli lähellä liekki käyttää muita metallirakenteita. Asettaa tiili, rappaus, tiili palonkestävä kipsilevy — paljon menetelmiä. Ne ovat yleensä aikaa vievää, mutta voi tarjota palontorjunta metalli enintään 3 tuntia.
  2. Käytä ohut palo-kestävä pinnoite. Enimmäkseen maali. Tämä menetelmä on enemmän käytännön, vähemmän työvoimavaltaista, ja se voidaan helposti päivittää verrattuna ensimmäiseen menetelmällä. Näin ollen hänen suurta suosiota.

Tämän artikkelin tarkoituksena on auttaa suunnittelijoita ja urakoitsijoita valita menetelmä palontorjunta, kuvata tärkeimmät valmistajat voivat vertailla tuotteita.

Mitä sääntelyn asiakirjoja navigoida

Meidän tietokanta kansallisten standardien monet paperit liittyvät paloturvallisuusvaatimukset. Miten aloittaa suunnittelija? Ehdotamme noudattaa tätä järjestystä.

1. SP 2.13130.2012 "palontorjunta-Järjestelmä. Palonkestävyys suoja". Tämä asiakirja tulee määrittää palonkestävyys rakennuksen. Se riippuu tarkoitukseen rakennuksen kerrosluku, vaaralliset prosessit, jne. on 5 luokkaa: ne on merkitty Roomalaisin numeroin I-V. korkeampi arvo on, sitä kovempia vaatimuksia rakenneosien rakennuksen.

2. Taulukko 21 Liittovaltion laki "Tekniset määräykset, vaatimukset, paloturvallisuus". Täältä löydät vaaditaan palonkestävyyttä suuria rakenteellisia elementtejä — pylväät, palkit, ristikot, jne. Esimerkiksi, REI90 — suunnittelu ei saa menettää kantavuus (R), eheyden (E) ja lämmöneristys kyky (en) 90 minuuttia alkamisen jälkeen tulipalo.

3. Kohde II.1-Etuuksien määrittämistä palonkestävyys rakenteiden. Määrittää todellinen raja palonkestävyys rakenteesta. Tämä on laskettu ottaen huomioon paksuus metalli (PTM): ohjekirjassa sivulla 6 on esimerkki laskelma. Siirry taulukko 6 ja valitse arvo todellinen raja riippuu PH.

4. Vertaa arvoja vaadittu palonkesto-rating (kohta 2) ja todellinen (kohta 3). Jos todellinen palo vastus on vähemmän kuin tarvitaan, suunnittelu tarvittava palosuojaus.

5. Kohdassa 5.5.3 GOST R 53295-2009. Palonsuoja-ja teräsrakenteita. Tässä se on määritelty, minkä ryhmän palosuojattu tehokkuutta palonestoaineita. Tämän parametrin voit määrittää virtaus palontorjunta-yksikköä kohden pinta: valmistaja osoittaa nämä tiedot tekniset määräykset tuote.

Käytännössä metalli on lähes aina tarvitsevat palosuojauksen. Poikkeuksena voi olla profiileja vaikutusvaltaiset paksut seinät: he ovat korkein arvo IK kaikkien profiileja. Tai jos rakennusten V palonkestävyys: tässä tapauksessa palonkestävyys sen rakenteet ovat merkityksettömiä.

Tyyppisiä palontorjunta teräsrakenteiden

Ennen kuin voimme vertailla tuotteiden valmistajien, katso ominaisuudet päätyyppiä palontorjunta.

Ominaisuudet soveltaminen rakenteellinen palontorjunta
Vertailu kriteeriVaihtoehtoHuomautus
Viilu tyyppiVuori tiili tai betoniSuhteellisen halpa tapa suojata metallia. Käytetään, jos haluat vahvistaa rakennetta. Tarjoaa palonkestävyys jopa 3 tuntia. Muuten hidastaa rakentaminen lisää merkittävästi kuormitusta metallia. Ei sovellu monimutkaisia muotoja ja rakenteita. Työvoimavaltaisten palauttaa ja korjata.
Viilu kipsiEnemmän käytännön menetelmä verrattuna tiili ja betoni. Vähemmän stressiä suunnittelu. Tarjoaa palonkestävyys jopa 3 tuntia. Alhainen kosteudenkestävyys. Korkea monimutkaisuus, kun sitä sovelletaan rakenteiden monimutkainen muoto.
Laatoitus, näytöt, levytKorkea ylläpitoa. Kyky saavuttaa palonkesto-rating 3 tuntia. Asennus mahdollista vain yksinkertaisia metallirakenteita. Alhainen kosteudenkestävyys.
Ominaisuudet soveltaminen paloturvallinen maalit
Vertailu kriteeriVaihtoehtoHuomautus
PerusteellaVettäHelppo soveltaa käsitelty pinta. On mahdollista käyttää spray-laitteet. Muodostaa sileä, mattapintainen. Ympäristöystävällisempää, kun sitä sovelletaan verrattuna maalit orgaanisessa perusteella. Miinus — älä käytä lämpötiloissa alle 5°C.
OrgaaninenTärkein etu on mahdollisuus maalata negatiivinen lämpötiloja -20°C. levitystapa — mitään. Suurempi kestävyys ja kosteuden kestävyys pinnoite. Enemmän kallista kuin vesiohenteisia maaleja.
ToimintaperiaatePaisuvaaTehokkaasti vastustaa korkea lämpötila, koska kasvu pinnoitteen paksuus on enintään 40-70 kertaa: reaktio etenee julkaisun kanssa inerttejä kaasuja ja imeytymistä lämpöä. Kerros vaahtoa koksi, joilla on korkea huokoisuus, joka eristää rakenteen lämpö altistuminen jopa 2 tuntia.
NevspuchivayuschiesyaMuodostaa kiinteän eristävä kalvo. Enimmäkseen perusteella neste lasi. Kestää korkean lämpötilan, mutta on huonompi paisuvaa maali aikaan toimintaa — jopa 1,5 tuntia.

Vertailun 7 valikoidut valmistajat palontorjunta. Me lainata hinnat per 1 kg tuotetta, ei per yksikkö metallin pintaan. Tämä johtuu siitä, että kustannukset riippuvat vaadittu palonkestävyys muotoilu ja PH. Korkeampi raja ja alle PTM, sitä enemmän kulutetaan paloturvallisuuden.

Valmistajat tulenkestävä materiaalit
ValmistajaAlueHinta per yksikkö.
1. Ognekhimzaschita2, palonestoaine maali, 1 rakenteelliset palo 1 palo-kestävä, säänkestävä koostumus280 1000 ₽ per kg
2. "KrilaK"7 tyypit, rakenteellinen palontorjunta, 4 tyyppisiä palo-kestävä maali530 ₽ per kg
3. "GC Rogneda"3, palosuojattu maali eri sovellus110 480 ₽ per kg
4. "Etelä-Teknologian"4 eri palonsuoja pintamaali teräsrakenteidenAlkaen 290 320 ₽ per kg
5. "CROZES"3 väriä ja 5 eri rakenteellinen palontorjunta275 690 ₽ per kg
6. "TECHNONICOL"2 järjestelmien rakenteellinen palontorjunta: tärkein komponentti on paloturvallinen levy TECHNO OZMAlkaen 330 ruplaa per levy
7. "Unikhimtek"4 laajenee-tyyppi palonestoaineita ja 3 tyyppisiä rakenteellinen palontorjunta240 290 ₽ per kg

1. Ognjiste, Pietari

NPK Ognekhimzaschita – tuottaja Saint-Petersburg, tekee tutkimusta palontorjunta vuodesta 2011. Se on sen varastoissa, oma laivasto ja miehistö asentajat, joilla on pääsy palo toimii. Yrityksen tuotteet ovat soveltaa avaruuskeskuksesta Vostochny, Moskova jalostamon ja rakennuksen Tärkein Admiralty Saint-Petersburg.

Produktsiia kompanii OgneKhimZashchita

Tuotteista

Yritys valmistaa muotoiluja "Lämpö". Heidän piirre on mahdollisuus soveltaa äärimmäisissä lämpötiloissa. Koostumus ei valu ja kuivuu nopeasti suotuisissa olosuhteissa, muodostaen Matto kerros. Maali ei tarvitse laimentaa: yksinkertaisesti ravista hyvin ennen käyttöä ne mikseri.

Tuotteen tekniset tiedot Ognekhimzaschita
OminaisuudetLÄMPÖTERMINEN 2LÄMPÖ PITÄÄMK 120
Tyyppi palontorjuntaMaaliSäänkestävä kaksi-komponentti koostumusRakenteellinen palontorjuntaMaali
OminaisuudetPaisuvaa maali valkoinen/valkoinen-harmaa väri.
Esineitä, civil ja industrial tarkoitukseen.
Sisätiloissa.
Kaksi-komponentti koostumus tahna on musta/tumma harmaa ja neste kirkas/tumma ruskea väri.
Kestävä avoin, teollinen tunnelma ja öljytuotteiden
Kaksi-kerros rakenteellinen palontorjunta: LÄMPÖ-T (2 komponentit) vaaleanharmaa-sininen väri maali lämpösulku.
Esineitä, civil ja industrial tarkoitukseen.
Sisätiloissa.
Palonkestävä maali vaaleanharmaa väri orgaaninen perusta. Optimoitu spray.
Sisätiloissa.
Tarjoavat palonkestävyys, minR30, R45, R60, R90, R120R30, R45, R60, R90, R120R60, R90, R120, R150R15, R30, R45, R60, R90, R120
Koska paksuus metallia, mm2.42.42.43.4
Ilman lämpötila levityksen aikana °C-35 - 35 35 35-10 35
Käyttöikä, vuottajopa 20
Pakkaus, kg20; 20020 520 5 (LÄMPÖ-T)20
Hinta, RUB/kg290-380630-1000600-690265-280

Yhtiön verkkosivuilla on kätevä laskin laskea virtausnopeus palontorjunta. Voit tehdä tämän, valitse osa oman profiilin, jonka koostumus sovelletaan ja vaadittavat palonkesto-rating.

Kalkuliator OgneKhimZashchity

2. KrilaK, Moskova

KANSALAISJÄRJESTÖN "Association KrilaK" — asiantuntijaryhmän tsniisk im. V. A. Kucherenko: tämä on Tutkimuslaitos, joka kehittää eniten rakentamisen JV. Niiden tuki — tieteellinen lab laitteet, tekniset osastot ja valmistus kasveja. Tuotteet "KrilaK" käytettiin Olympialaisten Sotshissa, valkoinen Talo ja Ostankinon TV-torni.

Produktsiia kompanii Krilak

Tuotteista

Vuodesta 1991 lähtien Yhdistys tuottaa palonestoaineita. Maali tulee kuivassa ja nestemäisessä muodossa, saa käyttää mitä tahansa menetelmää soveltaa maali, ja antamaan koristeellisuus fire protection, voit hakea viimeistely kerros.

Ominaisuudet paisuvaa maalit "KrilaK"
OminaisuudetJokeri-MJokeri 521UnikumJohtaja SP
OminaisuudetMaali valkoinen väri. Niiden laitosten osalta, joiden korkeat vaatimukset suunnittelu: Mall, lentokentillä, rautatieasemilla. Tulee muodossa valmiina tai kuiva-aines.
Kun käytät viimeistely toiminta on mahdollista ulkopuolelta.
Maali valkoinen väri. Esineitä, siviili-ja teollisuusrakentaminen. Sovellettavat olosuhteissa korkea ilmakehän kosteus ja lämmittämättömässä tiloissa.Maali valkoinen väri.
Käytetään rakennusten ja rakenteiden siviili tarkoitukseen.
Kun käytät viimeistely toiminta on mahdollista ulkopuolelta.
Kaksi-komponentti valkoinen maali.
Käytetty ydinvoimalan yksiköt ja erityistä tarkoitusta varten tilat.
Toimivat avoimessa ilmapiirissä.
Tarjoavat palonkestävyys, minR60, R90
Pohja maalivettäorgaaninenvettäepoksi
Ilman lämpötila levityksen aikana °Cvähintään 5ei ole pienempi kuin -5vähintään 5ei ole pienempi kuin -5
Käyttöikä, vuotta15151525
Pakkauskauhat 25 kg tai pusseihin 15 kgkauhat 25 kgkauhat 25 kgperusteella — kauhat 20 kg, kovete pakkauksissa 1 kg
Hinta, RUB/kg460-590480450200
Rakenteellinen palontorjunta "KrilaK"
OminaisuudetMonocot-KrilaKMironet-MetalliMeropen-PRO-MetalliLämpö
OminaisuudetSuihkutetaan kipsi mix harmaa.
Teollisuus-ja siviilikäyttöön.
Suihkutetaan kipsi mix verkkoon.Lämmittämättömässä rakenteiden alle vuorotellen lämpötiloissa.Firepanel.
Siviili -, energia -, kemian -, kone-rakennus-esineitä.
Eristävä Matto folio kattaa tai ilman sitä.
Kaikille tyyppisiä rakenteita.
Tarjoavat palonkestävyys, minR240R240R240R180
Ilman lämpötila asennuksen aikana, °C 5 5mitäänmitään
Käyttöikä, vuottajopa 50305025
Pakkauslaukut 25 kglaukut 30 kglevy 2,44kh1,22 mpitkä rullaa 21, 10.5, tai 12 m, leveys 1 m, paksuus 5, 8 tai 14 mm.
Hinta, RUB/kgneuvoteltavissaneuvoteltavissaneuvoteltavissaneuvoteltavissa

On tärkeää huomata, että asiantuntijat tsniisk im. V. A. Kucherenko on kehittänyt Oppaan määrittämiseksi palonkestävyys rakenteiden. Asiakirja sovelluksessa löydät tiedot kunkin tuotteen "KrilaK".

3. GK Rogneda, Moskova

"NPP Rogneda" 20 vuotta tuottaa pinnoite materiaaleja on laaja valikoima puu-ja metallipinnoille sisä-ja julkisivut, suojelu ja estetiikka. On oma tuotantolaitos ja tutkimuksen perusta Moskovassa, oksat 10 Venäjän kaupungeissa, kuten osa sen tuotteista on esitetty yksinomaan "Leroy Merlin".

Produktsiia kompanii Rogneda

Tuotteista

Palosuojattu maali Rogneda ei haise, helppo käyttää (kaikki yksi-komponentti maalit), ja voidaan laimentaa vedellä tai liuottimilla.

Palosuojattu maali GC "Rogneda"
OminaisuudetPIREX Metalli PlusPIREX Metalli MaxPIREX Prof Vent
OminaisuudetMaali valkoinen väri.
Rakenteet suojattu suora altistuminen veden.
Mahdollista käyttää ulkona, kun sitä sovelletaan suojaava väritys.
Maali valkoinen väri.
Asuin -, teollisuus-ja rakennustoiminnan normaaleissa käyttöolosuhteissa.
Mahdollista käyttää ulkona, kun sitä sovelletaan suojaava väritys.
Maali harmaa-ruskea.
Ilmastoinnin tulo-ja poistoilma järjestelmät, ilmanvaihto ja hormit, asuin -, liike-ja rakennusalan normaaleissa käyttöolosuhteissa.
Mahdollista käyttää ulkona, kun sitä sovelletaan suojaava väritys.
Tarjoavat palonkestävyys, minR30-R120R30-R120R30-R90
Pohja maalivettäorgaaninenvettä
Ilman lämpötila levityksen aikana °C 5 - 40-20 5
Käyttöikä, vuottajopa 15jopa 1510
Pakkaus25 kg ämpäri25 kg ämpäri25 kg ämpäri
Hinta, RUB/kg400480110

Video yritykset GC "Rogneda" osoittaa tontteja paksuus maali PTM, tekniikka maali sovellus ja mekanismi intumescence koostumuksesta, kun sitä lämmitetään.

4. Etelä-Teknologia, Rostov-on-don

"Etelä-Teknologia" on ollut olemassa vuodesta 2007. Se kehittää ja valmistaa palonsuoja-aineet: niiden laatu on vahvistettu riippumattomien laboratorioiden. Tuotteet, joita käytetään olympialaisia Sotshissa, kasvit "Samsung" ja "Coca-Cola", Novolipetsk metallurgical yhdistä.

Produktsiia kompanii Iug-Tekhnologiia

Tuotteista

Tärkein tuote yritys — maali "Exotherm" — suorittaa kaksi toimintoa: suojaava palo-ja koriste-normaaleissa käyttöolosuhteissa. Valmistaja lupaa alhainen maali kulutus ja korkea tarttuvuus, ja ostajat sanoa, kohtuullinen hinta ja hyvä laatu pinnoite.

Paisuvaa maali "Exoterm" yhtiö "Yug-Teknologian"
OminaisuudetVesikiertoinen MKSolvent-borne MKVesikiertoinen varten, ilmakanavatSolvent-borne varten, ilmakanavat
OminaisuudetValkoinen/vaalean harmaa maali.
Esineitä, civil ja industrial tarkoitukseen.
Säänkestävä ilman suoraa yhteyttä sadetta.
Valkoinen/vaalean harmaa maali
Suojaa ilmanvaihtokanavien, savunpoisto järjestelmien, ilmanvaihto.
Rajoitettu säänkestävyys.
Tarjoavat palonkestävyys, minR45-R120voit EI60
Kulutus, kg/m21,2 3,32,2
Ilman lämpötila levityksen aikana °C 5-20 - 40 5 - 40-20 - 40
Takuu käyttöikä, vuotta15201520
Pakkaus30 kg ämpäri
Hinta, RUB/kg260-300280-320neuvoteltavissa

5. CROZES, Moskova

OOO "KROZ" on ollut olemassa vuodesta 1997. Lisäksi tuotanto palontorjunta, yritys auttaa asiakkaita suunnittelu ja asennus työtä, ja tekee seminaaria, joissa suunnittelijat, asentajat ja valtion virastot. Kutsuu itseään suurin valmistaja palontorjunta Venäjällä: sen huomioon yli 7000 sivustoja eri puolilla maata. Esimerkiksi, pilvenpiirtäjiä Moskovassa kaupunki, taloudellisen kehityksen Ministeriö Venäjän lentokentällä Rostov-on-don.

Produktsiia kompanii KROZ

Tuotteista

Tärkeimmät tuotteet "CROZES" — rakenteellinen paloturvallisuus. Täällä lähes kaikki on erilaista: rappaus, pinnoitus, basaltti laatat, levyt ja kelat. Mutta jos kuluttaja haluaa maalata, hän voi valita yhden kolmesta sävellyksiä.

Rakentava palontorjunta yhtiö "KROZ"
OminaisuudetSOSH-1Isovent-MAgnelaIsovent-PEcofire-Konstruktiv
OminaisuudetKipsi koostumus.
Rakennelmat korkea kerrostalo rakennukset, tunnelit, maanalainen parkkipaikoilla ja autotallit.
Käytä maltillisesti teollisuuden ympäristössä.
Basaltti rullattu materiaali foliolla kattaa.
Päiväkodit, poliklinikat, sairaalat ja elintarviketeollisuus.
Sisätiloissa.
Levy valkoinen/vaalean harmaa väri mineraali sideaine.
Rakenteiden kaikentyyppisiin rakennuksiin ja rakenteisiin.
Vain kuiviin sisätiloihin.
Basaltti levy peitetty folio.
Käytettäväksi kaikentyyppisiin rakennuksiin ja rakenteisiin.
Sisätiloissa.
Paisuvaa pinnoite valkoinen.
Rakenteiden asuin-ja teollisuusrakennuksia.
Vain kuiviin sisätiloihin.
Tarjoavat palonkestävyys, minR45-R150R45-R150R90-R180R90, R150voit R90
Ilman lämpötila asennuksen aikana, °C 5 5-15ei määritetty 5
Käyttöikä, vuotta20
Pakkaus10 kgrullan pituus 20 m, leveys 1 m ja paksuus 5, 10 tai 16 mm.laatan pituus 2400, 1250, 1120 mm, leveys 1250, 1220, 625 mm, paksuus 6, 8, 10 tai 12 mmlevy koko 2x1 tai 1x1 m ja paksuus 20, 30, 40 tai 60 mmämpäri 35 kg
Hinta, RUB/kg80250 per rulla 2 1 ämpäri liimaaalkaen 470 580 ruplaa per levy500-700 ruplaa per levy200
Paisuvaa maali yritys "KROZ"
OminaisuudetEcofireUGC-01UGC-01-R
OminaisuudetMaali valkoinen väri.Rakenteiden asuin-ja teollisuusrakennuksia.Vain kuiviin sisätiloihin.
Perusteellavettävettäorgaaninen
Tarjoavat palonkestävyys, minR45-R120R45-R120R60
Kulutus, kg/m2alkaen 1.11 2,81,37 3,32,1
Ilman lämpötila levityksen aikana °C 5 5-5
Takuu käyttöikä, vuotta20
Pakkausämpäri 20 kg25 kg ämpäriämpäri 20 kg
Hinta, RUB/kg290230300

Tässä on video, jossa kuvattiin tavallista Rakentaja: se osoittaa, missä muodossa tulee Isovent sivuston. Rakennushankkeen trade center, ja suojattu rakenne kanavat.

6. TEKHNONIKOL, Moskova

Corporation "TEKHNONIKOL" vuodesta 1992 lähtien, kehittää katto, vesi-, äänen - ja lämmöneristys materiaalit. Yhtiöllä on tehtaita 7 Euroopan maissa, sen tuotteet ovat saatavana perinteisen rakennuksen myymälöissä, ja kuka tahansa voi ladata piirustukset ratkaisuja ja tuottaa suunnittelu laskelmat suoraan verkkosivuilla yritys.

Produktsiia kompanii TEKhNONIKOL

Tuotteista

TECHNONICOL tarjoaa rakentavaa palontorjunta teräsrakenteiden. Tärkein komponentti on yleinen mineraali villa laatta TECHNO-AUR, joka on kiinnitetty metalli liimalla tai ruuveilla. Se on sallittua soveltaa koriste kipsi kerros.

Rakentava palontorjunta yritys "TECHNONIKOL"
OminaisuudetTN-palontorjunta MetalliTN-palontorjunta peltiä
OminaisuudetPaloturvallinen järjestelmä.
Teollisuuden ja kansalaisyhteiskunnan rakentaminen rakennusten kaikkien astetta palonkestävyys ja minkä tahansa luokan tulipalon vaara.
Paloturvallinen järjestelmä.
Sillä bescherdachnye pinnoitteet kannella aaltopahvin teollisuuden ja kansalaisyhteiskunnan rakentaminen.
Tarjoavat palonkestävyys, minR30-R240RE30
Ilman lämpötila asennuksen aikana, °C 5 5
Käyttöikä, vuottayli 50ei määritetty
Pakkauspakkaus levyt (2-8 Kpl) pituus 1000, 1200, 2000, 2400 mm leveys 500, 600, 1000, 1200 mm; paksuus 30-140 (vaihe 10 mm).
Hinta, RUB/kgalkaen 330 ruplaa per levy

Suunnittelija oikea paksuus levy, TECHNONICOL antaa esimerkin laskelma palontorjunta piirustuksia ja päätösten muodossa .dwg. Mutta auttaa taiteilijoita yhtiö julkaisi Ohjeet asennus sammutusjärjestelmiä.

Katso video esityksen sammutusjärjestelmiä TECHNONICOL. Puhuja kertoo, miten käyttää palontorjunta, se oli mahdollista säästää Amerikan uhrien twin towers, mitä etuja järjestelmien TECHNONICOL ja levy TECHNO-OZM eroaa perinteiset eristys levyt.

7. Unikhimtek, Podolski

KANSALAISJÄRJESTÖN "unikhimtek" — tieteellinen yritys, joka perustettiin perusteella Moscow state University. Yliopistossa vuonna 1990. Perinteisten palo-suojaa, yhtiö kehittää uusia materiaaleja käytetään rakentamisessa. Tänään tuotteita voi tilata 7 kaupungeissa Venäjällä. Lisäksi yhtiö tarjoaa suunnittelu-ja asennuksen valvonta palo-järjestelmien.

Produktsiia kompanii Unikhimtek

Tuotteista

Unikhimtek universal julkaisee palonestoaineita "Ograx": paisuvaa koostumuksia käytetään sekä itsenäisesti ja osana rakenteellista paloturvallisuutta.

Sen paisuvan sävellyksiä "unikhimtek"
OminaisuudetOgraks-In-SKOgraks-SK-1Ograks-MSKOgraks-SKE
OminaisuudetLiitä valkoinen vesi-pohjainen.
Vain suljetussa tilassa.
Koostumus valkoinen orgaanisessa perusteella
Rajoitettu sään: sovelletaan alle katos ja kosteissa lämmittämätön huonetta.
Koostumus tumma harmaa orgaanisessa perusteella.
Sovellettava avoin ilmapiiri ja kosteassa lämmittämätön huonetta. Korkea kestävyys agressiivisia ympäristöissä.
Kaksi-komponentti harmaa.
Sovellettava avoin ilmapiiri ja aggressiivinen ympäristöissä (öljy, bensiini)
Tarjoavat palonkestävyys, minR15-R90R30-R90R45-R90R45-R150
Kulutus, kg/m2alkaen 0.93 että 4.090,9 2.493 4.26 18
Ilman lämpötila levityksen aikana °C 5 5 - 50-25 - 35 5; negatiivinen lämpötiloissa, sopimus urakoitsijan kanssa
Takuu käyttöikä, vuotta2515-252540
Pakkausämpäri 15, 20 kg15 kg ämpäri15 kg ämpäriämpäri 15, 20 kg
Hinta, RUB/kg240270500250
Rakenteellinen palontorjunta "unikhimtek"
OminaisuudetOgraks-KSKOgraks-KSK-AOgraks-NSH
OminaisuudetKaksi-kerros pinnoite (Ograks-T ja Ograks-SK-1), valkoinen.
Sovellettavat rajoitettu Weatherproofing(katos), kostealla lämmittämätön huonetta
Kaksi-kerros pinnoite (Ograks-T ja Ograks-MSK) tumman harmaa väri.
Sovellettava avoin ilmapiiri ja kosteassa lämmittämätön huonetta. Korkea kestävyys agressiivisia ympäristöissä.
Kipsi harmaa väri.
Sovellettavat mallit kaikenlaisia esineitä, siviili-ja teollisuusrakentaminen.
Sisätiloissa vain
Tarjoavat palonkestävyys, minR90, R120R90, R120voit R240
Ilman lämpötila asennuksen aikana, °C 5
Käyttöikä, vuotta15-252525
Pakkaus15 kg ämpäri15 kg ämpäripussit 10 kg
Hinta, RUB/kg350neuvoteltavissa150

Usein kysyttyä

Valitsimme 6 suosittu kysymyksiä palontorjunta. Kirjoita kysymyksesi kommentteja, jos se ei ole tässä luettelossa.

1. Tarvitsetko pinnan valmistelu suunnittelu ennen soveltamista vesisuojauksessa?
Pääsääntöisesti Kyllä. Valmistajat tulenkestävä materiaalit ehdottaa hankaa ruoste pois, päästä eroon öljyn tahrat ja kuivaa pinta. Ja puhdistuksen jälkeen levitä pohjamaali luotettava liimaus vesisuojauksessa metallin pintaan. Yleisin pohjamaali GF-021.
2. Yhteensopiva palo-suojan korroosiota?
Riippuu materiaalien palosuojaus. Käytännössä on tapauksia, joissa palo-kestävä maali levitetään anti-korroosio pinnoite, kuorinta tai hilseily. Kehotan teitä lukemaan tuotannon aikatauluja valmistajat: esimerkiksi "CROZES" antaa sovelluksen palontorjunta korroosionesto, mutta ennen sitä suositeltavaa kuulla asiantuntijoita.
3. Katsotaan koska paksuus metallin ja määrittää vaadittavat palonkesto-rating. Mitä sellaista suojelua on parempi käyttää: maali tai rakenteellinen palontorjunta?
Säännöissä on rajoitus käyttää palo-maalit. Jos PH on alle 5,8 mm, ja vaadittu palonkestävyys rakennuksen I (R120) tai II (R90), käytä vain rakentavaa palontorjunta. Lisäksi valmistajat suosittelevat käyttöä maali R45-R60, jos arvo PH on pieni.
4. Minun täytyy suojata tulelta rakentamisen, jotka ovat ulkopuolella?
Riippumatta siitä, missä konstruktioita, ne ovat osa rakennuksen. Varsinkin jos se on kantaviin rakenteisiin: se on mahdotonta estää niiden tuhoamista. Kohdassa 5.4.2 SP 2.13130.2012 sanoi, että tukirakenteet tarjoavat vakautta ja geometrinen muuttumattomuuden rakennuksen tulipalossa. Lukuun ottamatta rakentaminen, vaadittu palonkestävyys, joka R15: fire protection on vapaaehtoista.
5. On sallittua laimentaa palosuojattu maali väri antaa malleja enemmän estetiikkaa?
Riippuu valmistaja. Esimerkiksi maalit "Lämpö voi nauttia väritys mukaan RAL -, paint yritykset "Yug-Tekniikka" ja "CROZES" aluksi suorittaa koriste funktio, ja palonestoaineita "KrilaK" voi soveltaa kerros viimeistely maali tahansa väriä.
6. Mikä on halvempaa: rakenteellinen palosuojaus tai maalata?
Laske molemmat menetelmät materiaalikustannukset ja asennustyöt. Suunnittelu — tuetaan pilarin muodossa I-palkki Nro 45 GOST 8239-89, jossa raja palonkestävyys R90. Kuten sovellettavien palontorjunta tuotteet "Ognjiste" maalata "Lämpö" rakentavaa fire "Lämpö-T". Koska kustannukset asennustyöt ottaa keskihinnat markkinoilla.

Toimintojen sarja.

1. Lasketaan ottaen huomioon paksuus metalli (PTM). Mukaan, kohta II.1 - Etuuksien määrittämistä palonkestävyys rakenteiden PH=S/S, jossa S on poikkipinta — ala, S on kehä.

Poikkipinta-ala löydy-alue I-palkit: S=84,72 cm2=mm2 8472

Kehä täsmää puolin I-palkki: P=1458 mm.

Sitten PTM=8472/1458=5,8 mm.

Mutta se ei ole tarpeen laskea PTM manuaalisesti: voit mennä Laskin "Ognjiste".

Kharakteristiki dvutavra №45

2. Löytää paksuus palontorjunta. Siirry verkkosivuilla valmistaja: yleensä hän kirjoittaa, tämä arvo pöydät tuotteen kuvaus. Ja jatkamme työtä Laskin: löytää tarvittavat paksuus junat paloluokka R90. Paksuus maali on Lämpö — 1.65 mm, ja kaksi-kerros rakenteellinen palontorjunta Lämpö este 2, 5 0,9 mm.

Tablitsa rakhoda kraski Termobarer

Rakhod kraski Termobarer K

3. Määrittää määrä maalia per 1 sq m pinnan profiili. Tämä tieto löytyy taulukoista valmistaja. Kulutus Lämpö — 2,45 kg/m2 Lämpö este — 3,4 1,35 kg/m2.

4. Määrittää materiaalikustannukset 1 sq. m. Jatka kohdasta "Hinnat". Tässä ovat hinnat 1 kg: sillä lämpösulku — 340 ruplaa, Lämpö-To — 350 340 HIEROA. Moninkertaistaa nämä arvot rahavirta 3 kohdassa.

Tseny na produktsiiu kompanii OgneKhimZashchita

Lämpö: 340h2,45=833 RUB/m2;

K. lämpö este Kerros 1: 350kh3,4=1190 RUB/m2;

Kerros 2: 340kh1,35=459 RUB/m2.

Saadut tulokset laittaa taulukkoon.

Virtaa palosuojaus I-palkki Nro 45 GOST 8239-89
PalontorjuntaPTM, mmVaadittavat palonkesto-rating, min.Paksuus palontorjunta, mmMaalin kulutus, kg/m2Hinta per kg HIEROAHinta per m2, HIEROYhteensä, RUB/m2
LämpöSekä 5.81R901,652,45340833833
Lämpö PitääKerros 12,53,435011901649
Kerros 20,91,35340459

5. Vertailla kustannuksia. Koska asennus kustannukset, saadaan:

Vertaa kustannus-palontorjunta
Tyyppi palontorjuntaMateriaalikustannukset "Ognjiste" 1 neliömetriä. m, HIEROA.Asennus kustannukset 1 neliömetriä. m, HIEROA.Täysi hinta 1 neliömetriä. m, HIEROA.
Maali Lämpösulku8336401473
Rakentava palontorjunta Lämpö este16496402289

6. Tulos. Rakenteellinen palontorjunta on 1,5 kertaa kalliimpaa kuin maali. Tämä on looginen: ensimmäinen variantti, määrä materiaaleja on suurempi kuin toinen. Mutta muistaa rajoitukset kysymys Nro 3: kun PH on alle 5,8 mm ja korkea rajat palo — alkaen R90 — maalia ei voi käyttää.

Kerro meille vuonna kommentit kokemuksistasi: kun käytät maali, ja kun rakentava fire protection?

Kirjoittaja: Sergei Aleksandrov
Insinööri-Rakentaja. Suunnittelu rakennuksia, kirjoittaa monimutkaisia asioita rakentamiseen käytettävissä oleva kieli. Jos sinulla on kysyttävää, lähetä minulle sähköpostia.

Top 10 vesipumput puhdas ja likainen vesi: Mestari, Fubag, Koshin, jne. | 5kaasun generaattorit koti – hinta Yleiskatsaus, REG, Honeywell, SDMO ja FAS | Rakennus | 5valmistajat kipsilaastit: KNAUF Rotband, VOLMA, Prospectors, jne. | Luokitus 15 shlifmashiny puu 1600-35 000 ruplaa | Paras hitsaus-naamio, top 10-luokitus hyvä naamarit hitsaus | Paras valurauta kylpyamme, top 10-luokitus hyvä bath iron | Paras laatta kylpyamme, top 10 luokitus hyviä merkkejä laatat | Top 10 julkisivu thermopanels venäjän tuotanto – katsaus hinnat | Paras porat, top 9 luokitus hyvä porat 2020

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea kehitys opit ja tekninen , perus tehtävä suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.