Rakennus

Pakkasen kestävä posliini laatat ulkona - tekniset tiedot, hinnat ja arviot

Date: 2020-08-19 03:26

Suunnitelma artikkeleita [Näytä]

Luotettavuuden ja tehokkuuden rakennusmateriaali määräytyy sen soveltaminen tietyissä olosuhteissa. Tietenkin, visuaaliset tehosteet, mainonta ja neuvoja "ammattilaiset" monin tavoin, muoto kiinnostusta tietyn tuotteen. Mutta argumentit ja tosiasiat, yhdessä tarkkaa tietoa materiaalien ominaisuudet tulee pystyä antamaan uskottava perustelu tuotteiden käytön alalla rakentamiseen ja koristeluun. Tämä väite, tässä tapauksessa, ja axiom täysin koskee pakkasen kestävä posliini laatat street.

Morozostoikii keramogranit na lestnitse

Materiaali, joka "lyö" sen tapa sydämet ja lompakot kuluttajien, itse asiassa on useita ainutlaatuinen kuluttaja ominaisuuksia. Ja meidän tehtävämme on erottaa jyvät akanoista, myytti todellisuudesta ja antaa ammattilaisen lausunto soveltuvuudesta graniitti käytön yhteydessä olemassa olevat realiteetit.

Fyysiset ominaisuudet graniitti

Seuraavat ovat vaatimukset pakkasen kestävä posliini.

1. Veden imeytyminen

Tämä parametri vaikuttaa suoraan materiaalin kestävyys lämpötilan ja kosteuden. Äkilliset siirtymät negatiivisia arvoja, että sade saostus keväällä loska yö pakkaset tappaa jopa korkea lujuus luonnon materiaaleja, haavoittui tuuli. Muista, että "vettä kuluu pois kiven"? Meidän tapauksessa, posliini laatat, valmistettu käyttäen teknologiaa painamalla korkeassa paineessa ja myöhemmin ampumalla, on pienin määrä onteloita. Niin minimaalinen, että jakaa huokosten vesi laajenee, kun kylmä, ei tehdä vakavia vaikutus sisäisen rakenteen materiaali.

2. Vaatimukset GOST

Enemmän määrittää meidän lausuntoja, annamme vaatimukset GOST 6787-2001, sääntelyasiakirjaan ekp: n parametrit graniitti. Joten kannalta imeytymistä, standardin "vaatii" noudattamaan parametri paino on enintään 3,5%, ja useimmat tekniset yritysten määritetty arvo ei ole enempää kuin 0,1%. Veden imeytyminen kerroin ilmaisee, kuinka paljon materiaali imee vettä yli ajan. Kotimaan tunne — alas veteen graniitti potyazheleet vähemmän kuin kymmenesosa. Tämä arvo vastaa kuten kiviä kuten kvartsiitti vuori. Samaa mieltä, se on vakava tarjouksen keinotekoinen materiaali.

3. Pakkasta

Perusteella alhainen kerroin veden imeytymisen, on mahdollista sanoa varmuudella noin suuri vastus graniitti alhaisissa lämpötiloissa. Tuottajat takaavat säilyttäminen perusominaisuudet materiaali jopa-600C. Ja mikä tärkeintä, kun alkaa puhdas lumi Arktinen kylmä, lapio romahtaa paljon nopeammin kuin että jättää naarmuja pintaan graniitti. Erittäin hyödyllinen ominaisuus äärimmäisen asukkaat Pohjoiseen.

4. Kestävyys agressiivisia ympäristön

Vaikka ulkona kattavuus harvoin kaataa väkevää happoa tai valuu kiloa alkali, kuitenkin kaupunkien ilmapiiri sisältää melko vakava kemikaaleja, jotka voivat aiheuttaa eroosiota pinta tahansa ainetta. Polttomoottorit ja yritykset johdonmukaisesti "toimittaa" ilmassa, rikkiyhdisteet ja muut orgaaniset, joka yhdistyy kosteutta, reagoi ja muodostaa syövyttävää ainetta. Graniitti, kiitos käyttää mineraaleja ja luonnollisia materiaaleja, neutraali tärkein kemiallinen yhdiste, kodin kemikaalien, ja erittäin keskittynyt ja mietoja emäksiä ja happoja. Ihmiset yleensä epäluottamus tällaisia lausuntoja virallisia edustajia valmistajan, joten vietimme vähän kokemusta. 24 tuntia laittaa palaset graniitti liuokseen emästä ja happoa. Tämän ajanjakson jälkeen, uutetaan ja pestä graniitti, ei kuinka paljon muuttunut ulkonäkö, ja sen alkuperäinen paino pysyi ennallaan. Poikkeuksena on fluorivetyhappoa, joka on valmis "syömään" ja kestävämpiä materiaaleja.

5. Hankauksen

Mukaan legendoja, joka tuli meille vuosisatoja myöhemmin, prisoner of Jos castle onnistunut stomp polku kallioon, joka on kerroksen salissa. Luulen, että jos kansi on tehty graniitti, sitten vanki ei voi pilata valtion omaisuutta niin synkkä tavalla. Posliini laatat testataan hankauksen yksinkertainen, mutta luotettava tapa — pinta liikkuu hankaavaa materiaalia, jäljittelemällä luonnollinen prosessi hyväksikäyttöä. Jälkeen tietyn ajan, riittävä testaus, mitata määrä poistoja keraamiset mm3. Yrityksissä on säännelty enintään 200 mm3, ja itse asiassa, pääsääntöisesti, ei ole enemmän kuin 110-140 mm3. Ominaisuudet ovat kulutusta ja naarmuuntumista. Arvioinnissa graniitti mukaan Mohsin asteikolla (asteikolla kovuus mineraaleja MOHSIN) sen kovuus on noin 8 yksikköä, ja graniitti enintään 6 yksikköä.

6. Kestävyys mekaanista rasitusta

Lisäksi hankausta, joka meitä ympäröi fysiikka on runsaasti kaikkein arvaamaton toimia. Pudonnut pala rautaa pinnalla graniitti — isku. Tulos heittoliina maaperän epämuodostunut betonialustalle alle graniitti — taivutus. Ja kunkin vaikutus vastaa niiden arvoa, josta tämä materiaali on erittäin korkea.

7. Kestävyys uv-säteilyä

Älä pelkää sana "säteily". Jonka avulla voit peitetty sileä ja kaunis rusketus auringossa voi olla yksi tekijä häipyminen materiaali on asennettu avoin tila. Uv-säteet ajan tuhoaa pigmenttejä käytetään maalaus laatat, mutta ei meidän tapauksessamme. Graniitti, koostumus seoksen, lisätä harvinaisten maametallien, antaa sille tietty väri, joka säilyy muuttumattomana koko elämän tuote.

Kuluttajan ominaisuudet posliini

Vaikka poikkeukselliset fyysiset ominaisuudet posliini laatat, ostajat ovat kiinnostuneita materiaalin ominaisuuksia, joita voidaan käyttää tavallisissa olosuhteissa, esimerkiksi, maa-rakennus.

Materiaalin paksuus

"Katu on täynnä yllätyksiä" on otsikko kuuluisan elokuvan on parhaiten kuvata käyttöolosuhteissa graniitti. Näin ollen materiaali tulee korkea paksuus 12-14 mm, joka käytännössä poistaa mahdolliset vahingot. Usein lisääntynyt paksuus posliini yhdistettynä sen pienempi koko. Niin 30x30 laatat voidaan käyttää myös tehtaissa, joissa kuormitukset ja tärinä lähellä äärimmäisissä olosuhteissa. Fysiikan lait toimivat kaikkialla ja pienemmät laatat ja enemmän sen paksuus, sitä vahvempi se on taivutus.

Standardin kaava avulla voit laskea kertoimen vakautta posliini:

K=s/T, missä

 • K — kerroin lujuus;
 • s — paksuus laatat, m;
 • S — alue laatta-m.

Esimerkiksi, paksuus laatat on 0,02 m, ja koko on 0,3 x 0,3 m. Siksi, 0,02/(0,3*0,3) = 0,22. Laatat tämän koon, mutta 10 mm paksu, suhde tulee olla pienempi kuin 0,11. Laatat puolin 0,4x0,4 — kerroin 0,12. Näin, voit oma, aivan myymälä laskea korko posliini, valitsemalla 2-3 laatat.

Anti-slip-pinta

Jos olet päättänyt rakentaa lujat talvella luistinrata, sitten sinun pitäisi valita kylmä-kestävä graniitti, jossa anti-slip-pinta. Tavalliset keraamiset laatat ulkona pakkasta, on suora toimittaja asiakkaille, trauma, jossa jopa termi tällaisille potilaille keksi "jääkiekkoilija". Ja tilanne on täysin erilainen kuin graniitti, joka on vielä suunnitteluvaiheessa olivat mukana pakollinen toiminto anti-skid. Valmistuksessa materiaali ei ole soveltaa lasite, ja laattojen pinta on karkea. Se ei ole, kuinka paljon vähentää ominaisuudet veden imeytyminen, kuten karheus ei tarkoita, huokoisuus, joka imee kosteutta. Visuaalisesti pinta graniitti näyttää sileä, ja myytti, että se on erittäin liukas, muodostuu asukkaat "likaisuus", joka on sijoitettu sisäänkäynnit myymälöissä ja ostoskeskuksia, häikäilemättömät vuokranantajat.

Ulkonäkö

Tahna on hyvin samankaltainen luonnonkiveä. Tämä on varmistettu sisällyttämällä sen koostumus luonnon materiaaleja ja harvinaisia maametalleja, jotka tarjoavat väri laatat. Pigmentti on jaettu koko tilavuus lähde materiaali, joka takaa säilynyt sen ulkonäkö eliniän, suunniteltu useita vuosikymmeniä.

Tuotannon posliini

Kaikki edellä mainitut ominaisuudet, materiaali on muodostettu eri vaiheissa tuotannon. Koostumus graniitti on prosenttiosuus eri valmistajien vaihdella, mutta tärkein täytteet ovat:

 • maasälpä;
 • puhdistettu kvartsihiekkaa;
 • kaoliini savea;
 • illichova savi;
 • metalli oksideja.

Korkeassa lämpötilassa ja paineessa materiaaleja, pre-sekoitettu kunnes homogeeninen massa, altistuvat vitrifikaatio (the vitrifikaatio). Luonnollisesti, jotta saadaan homogeeninen massa, kaikki materiaalit täytyy murskata tietty granulometric koostumus, joka on saavutettu lieriömäinen tehtaiden kanssa hionta elimissä. Pienentäminen tapahtuu vesipitoisessa väliaineessa, ja tuotos prosessi on liete — vesi suspensio. Seuraava "ratkaisu" on kuivattu ja saatu jauhe syötetään vaiheessa painamalla. Alkuvaiheessa paina ekstrudoi materiaali ilmasta, ja uudelleen muodostettu laatat, joka on lähetetty kuivaamalla ja polttamalla.


Posliini tuotanto yritys ITALON. Perinteisiä teknologioita, innovatiivisia ratkaisuja, käytetään laadullisia materiaaleja — kaikki tämä mahdollistaa yritys olla johtava asema Venäjällä.

Perinteinen ja innovatiivinen käyttö

Alla ovat tärkeimmät sovellukset, frost-todiste siitä, posliini laatat.

Porrasaskelmat

Kuten vaiheet, voit käyttää laatta, graniitti leikkaa koot ja valmiita tuotteita, joiden paksuus on 20 mm. Portaat graniittia ovat nauhat, anti-skid ja end, joka tarjoaa houkutteleva ulkonäkö valmiin tuotteen. Teknologia Liukastumattomiksi (Anti-Slip) muodostaa non-slip-pinta graniitti soveltamalla ohut kerros erityisiä lisäaineita, jotka polttamalla prosessissa modifierade ja luoda helpotus rakenne.

Kappale

Pakkasen kestävä posliini anti-slip pinta on ihanteellinen luoda polkuja. Ainoa edellytys sen laadullista toimintaa, noudattamista teknologian asennuksen ja käyttää erityisiä liimoja ja laasti. Säästää rahaa, voit mennä rautakauppaan ostamaan roskia graniitti. Näytä mielikuvitusta ja järjestää katkelmia eri kokoja, voit saada todella suunnittelija kehitystä erilaisia vakavia muotoja tavallisia polkuja.

Avaa kuisti

Täällä kuluttaja näyttää näitä innovatiivisia teknologioita. Ydin tehdyn keraaminen graniitti tässä tapauksessa ei ole liimaa, ja käyttää säädettävät jalat. Mutta pitäisi paksuus posliini, joka ei saa olla pienempi kuin 20 mm.

Lattia

Kylpyammeet säännöllistä toimintaa, pakkasen kestävä posliini ja savi tulee todellinen ihmelääke. Kuvittele, että pesu, jota käytetään korkeintaan kaksi kertaa viikossa, ajoittain asetettu lämpötila -200C ja 500C. Mikään laatat eivät voi "hengissä" niin suuret lämpötilanvaihtelut. Vain graniitti, sen poikkeukselliset fyysiset ominaisuudet, säilyttää sen ulkonäkö ja eheys. Tietenkin, Paul se on parasta valita graniitti, jossa on suuri pinta-luoda esteettinen käsitys pinta.

Tiedot valitsemalla graniitti. Eri tarkoituksia varten, käyttää erilaisia merkkejä posliini.

Asennus tekniikka. Liima, laasti ja muita materiaaleja

Ei ole väliä kuinka hyvä posliini laatta, mutta sen ominaisuudet ovat täysin ilmenevät vasta kun oikea asennus. Näin ollen, käyttöikä pinnoite riippuu, liimaa ja laastia varten e, graniitti pohja.

1. Alustan valmistelu

Yleisesti käytetty betoni tasoite. On tärkeää seurata joitakin ehtoja:

 • järjestely vedeneristys, cut-off maaperän sementti pohja ja näin ollen jättää tunkeutumisen pohjaveden pintaan;
 • varmistaa, poistaa pinta kosteutta;
 • käyttää korkealaatuisia sementti;
 • vahvistaminen konkreettinen tasoite;
 • pohjamaali erotettu tasoite (vähintään kuukausi).

2. Valitsemalla ja käyttämällä liimaa

Erityinen koostumus liima ulkoa sisältää useita lisäaineita, jotka tarjoavat pakkasenkestävä materiaalin ominaisuudet. Siksi liima on kestävä merkittäviä lämpötilan muutoksia ilman muodonmuutoksia ja muutoksia sen ominaisuuksia ajan myötä. Valmistajat liima, jotta asennus keraamisia laattoja lämpötiloissa jopa -150C.

Vinkkejä valita liimaa

Ja niin, olet tullut tallentaa ja valmis voit ostaa liimaa varten keraaminen graniitti, joka tehdään kaikki haitalliset sääilmiöt: sade, lumi, sumu ja muita lahjoja luonnon. Älä unohda palvelut, muodossa kirkas auringonpaiste ja keskipäivän kuumuutta, jota voidaan pitää liian "silmiinpistävää" tekijät mitä tahansa materiaaleja.

Vinkki 1. Katso liima koostumus

Ensinnäkin, kuten edellä mainittiin, posliini laatat alhainen veden imeytyminen, ja siksi on huono tarttuvuus muihin materiaaleihin. Tavallinen sementti-hiekka seos ei sovi meille, ja tarvitset erityistä liimaa, joilla on korkea liimaus voimaa. Tietenkin, liima varten posliini laatat lisätä sementtiä, mutta sen ominaisuudet muodostavat erityisiä lisäaineita polymeerejä, synteettisiä hartseja ja pehmentimiä, jotka tarjoavat pitoa pintaan laatat.

Vinkki 2. Tarttuvuus voimaa liima pohja

Toiseksi, jos puhumme tarttuvuus, sitten liimaa ja valmistajat ottivat huomioon tämä ominaisuus, laittaa paketti, tartuntalujuutta alustaan. Se mitataan MPa ja käytetään tilin asennus posliini laatat eri paino per 100 cm2. Joten paino laatat 450 g, kitkakerroin 0,6 MPa, joiden paino on yli 800 grammaa, käyttäen liima-suhde on vähintään 1 MPa. Kuten käytäntö osoittaa, suurin osa tuottajien, valmistaa liimaa keraamisten graniitti kertoimet 0.9-1.2 MPa.

Vinkki 3. Liimaus liima alhaisissa lämpötiloissa

Kolmanneksi, jos graniitti meillä on pakkasta, ja liima tulee vastata tätä lukua. Pakkasta on merkitty etikettiin kirjaimella F ja täydennetään numerot osoittaa, kuinka monta sykliä jäädytys/sulatus, joka voi kestää liima. Yleisimpiä ovat liimaa merkit ja numerot 15, 25, 50, 100. Me lähestymme savi markkaa ei pienempi kuin F50.

Neljänneksi, huomaa, että liima kulutus riippuu paksuudesta laatta ja sen muoto. Esimerkillinen virtaus on 2-5 kg per neliömetri optimaalisissa kerros liima ratkaisu 2-5mm.

Tässä videossa voit saada vastauksia kaikkiin kysymyksiin, jotka koskevat valinta liima varten posliini laatat. Asiantuntijat kertovat tärkeimmät parametrit liima keraamisten graniitti pakkasta, normit ja toleranssit, jotka ovat olemassa, kun asennat laatat.

Valinta laastia varten posliini laatat

Vihdoin saimme viimeistely graniittia, vahvistetut kadulla. Laasti on materiaali, joka tarjoaa erinomaisen visuaalinen käsitys radan pinnan, Leikkipaikka tai muuta tilaa, jota rajaavat graniitti. Mutta ei siinä vielä kaikki. Laasti estää kosteuden saamasta välillä laatat ja on oltava ominaisuuksia voimaa. Voimme turvallisesti olettaa, ja se on totta, että laasti täytyy hakea luokka ei pienempi kuin liima on pakkasen kestävä posliini laatat. Asiantuntijoiden mukaan laatu laatta vastaa huono materiaali. Joka on, jos voit käyttää laadukkaita keraamiset, ovat hankkineet heavy-duty liima, mutta alkuun käyttää halpa laasti, koko monimutkainen teosten nousee loppuvaiheessa.

Valmistajat

Lisääntynyt kysyntä luo tarjontaa. Nyt useat tuottajat Venäjällä, tuottaa laadukas pakkasta kestävä keraaminen, ja haluamme antaa muutamia esimerkkejä näistä tuotteista.

ValmistajaSarjaLyhyt kuvausHinta per m2
ITALONBASIKGraniitti katujen välissä pieniä murusia kaikkialla. Matta pintaAlkaen 470 HIEROA
ESTIMAMonocolorHomogeeninen väritys. Pakkasen kestävä posliini laatat607 HIEROA
FrilaytMaksu10 mm paksu, kestää lämpötilan muutoksia1200 RUB

Seurauksena kehittäminen valmistaja uudenlaisia posliini, muita kuluttajien ominaisuuksia. Niin, tavallinen posliini laatat, mutta merkitty "korjannut" voi olla asetettu paljon korkeampi hinta kuin sen kollegansa. On käynyt ilmi, että puristus prosessi on toleranssit, joiden avulla poikkeamat oikeassa kulmassa ja linjat pieni arvo. Kun asennat posliini toleranssit kompensiruet saumat, mutta jotkut ostajat ovat kiinnostuneita levyt graniitti, joka täydellisesti kiinni toisiinsa. Tämä on korjattu materiaali. Painamisen jälkeen, levyt on pinottu tiukasti rinnakkain ja käsitellään samanaikaisesti mill kaksi pinnat sulkeminen, tulos on täydellinen junction — "ilman saumoja".

Toinen tekijä kallistuminen graniitti on sen väri. Kuten kirjoitin edellä, koska väripigmenttiä käytetään suolat harvinaiset maametallit. Ja syvempi väri, kustannukset valmiin tuotteen, mutta ulkonäkö laatat antaa mahdollisuuden ratkaista suunnittelun ongelmia.

Arvosteluja käyttäen

Paras indikaattori kysyntä posliini laatat — arvosteluja erikoistunut foorumeilla. Tämä on, jossa ostajat ja käytäntöjä, keskustella eduista ja haitoista tuotteita, se on täällä, että "kollektiivinen mieli" voi antaa lausunnon kuluttajan näkökulmasta siitä, että "sopivuus" tietyn materiaalin.

Myytti: graniitti on liukas ja vaarallinen

Se on lausunnon ihmisiä, jotka eivät tiedä mitä eroa on tuotteita, jotka on suunniteltu sisäkäyttöön alkaen niille, jotka ovat tehty nimenomaan kadulla. Erilaisia malleja keraaminen graniitti on hyvin monipuolinen ja asianmukainen koulutus, joka on kyky lukea ohjeita, voit helposti selviytymään tehtävästä valinnasta.

Positiivinen kokemus: kolme vuotta sellaisina kuin posliini laatat, autotalli ja Narada

Voimassa lausunnon onnellinen mies. Tämä asiakas valitsi graniitti, joka ei ole ainoastaan vastustuskykyisiä erilaisia ilmakehän ilmiöitä, mutta se voi kestää raskaan ajoneuvon kuormia. Luulen, että tässä tapauksessa sovitettu posliini laatat pieni koko, joiden paksuus on 20 mm.

Alkuperäinen ratkaisu — graniitti-lämmitetty

Täällä ostaja meni hieman pidemmälle, ja päätti päivittää kiinnitysjärjestelmä. Ei puhdas lumi ja jää maahan lähellä talon, se on konkreettinen tasoitteen alle graniitti jäi lämpökaapeli. Toinen päätös, toinen etu käyttää graniittia — jopa lämpötilaero voi pilata tämä korkea lujuus materiaali.

Ongelma: putoamisen posliini lähellä autotalli

Ja sitten omistaja tiloissa "hieman" siirtynyt pois pinoaminen teknologiaa. Ensinnäkin, käytetty normaali sementti vahvistamisesta laatat. Toiseksi, unohdin, että siellä on pakkasenkestävä laasti. Ja kolmanneksi, se loi kiillotettu posliini laatat. Kaikki hänen virheistään oli "asukkaat" foorumi, joka jälleen kerran osoittaa laaja levittäminen ja edistäminen graniitti massa.

Johtopäätös

Markkina tutkimusyhtiö frost graniitti ovat osoittaneet, että sen käyttö on suositeltavaa kaikissa tapauksissa, kun se on tarpeen:

 • korkea pinnoitteen mekaanisia vaurioita;
 • luominen järjestetty, esteettisesti miellyttävä tilaa;
 • luominen, joka pystyy kestämään raskaita kuormia;
 • kun sinua säästää rahaa pitkällä aikavälillä toiminnan pinnoite.

Kun yhteen kaikki edut, graniitti on kaikkein lupaava rakennusmateriaali, joka voi syrjäyttää olemassa olevia perinteisiä tuotteita käytetään ulko kulkutiet, jalkakäytävät ja portaat.

Paras led-lamppu, top 10-luokitus hyvä led-lamput | Mineraalivilla: katsaus Kivivilla, Isover, Ursa, TechnoNIKOL, jne | Palontorjunta teräsrakenteiden – Yleiskatsaus 7 maalit ja materiaalit | Julkisivu kipsi: vertaile hintoja bolars, Perusteella, Weber-Vetonit | Arvostelu 5 valmistajien ulko-maalit: Tikkurila, että Belinsky kirjasto, Alpina, jne. | Paras vedenlämmittimet top 10-luokitus hyvä kattilat | Paras sirkkeli top 10-luokitus hyvä sirkkeli | Luokitus 15 parasta hiippa sahat 9342 48000 ruplaa | 9virhe ilmaisin NDT: ultraääni -, pyörrevirta -, magnetic particle | 7lämpökamerat tarkastus rakennusten ja energia audit

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin nopea kehitys opetukset ja tekninen , perus rooli suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy henkilö tieto ja tieto.