Rakennus

Mahdollisuudet käyttää kuvioitu kipsi seinät

Date: 2020-08-19 03:30

Suunnitelma artikkeleita [Näytä]

Sisältö:
Ominaisuudet miksauksia
Sovellus tekniikka
Parempi nähdä kerran (video)
Valita kuvioitu kipsi
Työkaluja käytetään luoda rakenne
Tapetointi tai maalaus seinät näyttää ontuva suunnittelu liikkua? Jos sinulla on tarpeeksi aikaa ja energiaa, sinun pitäisi ehdottomasti kokeilla itse roolin rappari – soveltamalla kuvioitu kipsi kädet. Ja me yritämme antaa hyviä neuvoja tästä.

Ominaisuudet miksauksia

Jokainen koostumus, riippumatta täyte: onko se kuiva seos tai valmis – to-use ratkaisu on useita erityisiä ominaisuuksia. Kehittämisessä erityisiä muotoiluja valmistaja alun perin mukautetaan tiettyjä tekniikoita työskennellä kuvioitu stukki luonut tämän visuaalinen vaikutus.

Formirovanie faktury

Prostaia faktura
Monimutkaisuudesta riippuen laskutus, ratkaisu voi olla pieni, keskikokoinen tai suuri täyteaineena. Hieno erittäin taiteellinen tai tavallinen viimeistely sopiva koostumus, jossa täyte ei ole tuntunut, että suuri mahdollisuus vaihdella kerroksen paksuus ja välillä soveltaa työkaluja. Ratkaisuja, joissa suuri täyteaine sopii tarkoituksella karkea kuvioita, jotka jäljittelevät kivi pinta. Materiaalin kulutus määräytyy paksuus tasoite ja rappaus kerros. Ja ilmoitusta, hän ei aina vastaa sitä, mitä on ilmoitettu etiketissä!

Sovellus tekniikka

Tekniikka suorittaa työt voidaan jakaa 2 osaan: valmistelu-ja luova. Aloittaa, tarvitset:

  1. valmistautua seinään soveltamista ratkaisu. Poistaa kuorinta pois pinnoite, puhdista pinta pölystä ja liasta;
  2. pohjamaalattu pohja, jonka tarkoituksena on lisätä tarttumista kipsi koostumus;
  3. odota kuivaus maaperän

Faktura Kora dereva

Top 10 höyläkoneet puuta | Paras hitsaus-naamio, top 10-luokitus hyvä naamarit hitsaus | Parhaat lumilingot top 9 luokitus hyvä puhaltimet | Arvostelu 8 valmistajat muovi kellareissa | Paras hiippa näki, top 10 luokitus hyvä hiippa sahat | 11 katsaus koriste kipsi seinät: Ceresit, Knauf, VGT, Bolars | Paras teräs kylpyammeet, top-10-luokitus hyvä kylpyamme terästä | Paras hiomakoneet, top 9 luokitus hyvä HIOMAKONEET hiomakoneet | Paras puhelimissa, top 10-luokitus hyvä puhelimet clamshells | Paras kynsien aseet top 10-luokitus hyvä pistoolit

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea kehitys opetukset ja tekninen instituutti, perus rooli suorittaa tieto ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy ihmiset tietokanta ja tieto.