Rakennus

Maali metalli: katsaus valmistajat Dufa, Alpina, maali, Tex

Date: 2020-08-19 03:35

Suunnitelma artikkeleita [Näytä]

Saavuttaa paras tulos meidän täytyy löytää maali ei vain suorituskykyä, mutta myös erilaisia metalli ja metalliseokset. C kehityksen kemianteollisuus ilmestyi maali alkydi ja epoksi pohjainen ruoste muuntimet, joissa on enemmän tiheä ja korkea laatu suojaava pinnoite. Metallituotteet esikäsitellä primer sinkki-yhdisteet estää korroosio prosesseja.

Markkinoilla on olemassa monenlaisia näiden yhdisteiden, se on tärkeää tehdä oikea valinta maali, välttää ongelmia on esitetty video:

Tämän artikkelin tarkoitus on antaa käsitys nykyisen maalipintaa metalli, tuottaa ja soveltaa sävellyksiä erityisiä ehtoja, jotka auttavat kuluttajia valitsemaan laadukkaita ja tehokkaita tuotteita.

Ominaisuudet

Moderni pinnoitteiden on seurausta lukuisia tutkimuksia muotoiluja käytännössä käyttöönoton jälkeen sekoitus erilaisia lisäaineita, jotka parantavat suojaava pinnoite. Tärkeimmät fysikaalis-kemialliset ominaisuudet maalit ovat taulukoissa.

Tärkeimmät ominaisuudet värit metalli
Vertailu kriteeriVaihtoehtoHuomautus
Perusteella koostumusöljy (MA)Merkintä MA osoittaa käyttöä öljyt kasviperäisiä, erityisesti luonnollinen kuivaus öljyä. Öljy maali on käyttää sisätiloissa, koska se on huono vastustuskyky vuodenaikojen lämpötilan vaihtelut ilmassa. Ominaisuus maali on, että luotu kerros ei ole hengittävä pintaan metallia. Se on hyvä maalaus vesiputkien rakennuksen sisällä, mutta koska ei ole kaasun vaihto (maali tiivisteet metallin pintaan) se on tarpeen päivittää pinnoite kerran vuodessa, koska kuorinta kerros.
Epoksi (EP)Maali on tarkoitettu käytettäväksi tuotteita ei kotitalouskäyttöön (auton runko, öljy putkien, putkistojen, emäksiä, kaasut, hapot), sellaisena kuin se sisältyy epoksi hartsit on myrkyllinen vaikutus ihmiskehoon. Suojaava pinnoite kestää korkeita lämpötiloja ilman tuhoaminen kerros.
Alkydi (PF ja GF)On korkea tarttuvuus ja käytetään metallit sinkki pinnoite. Tuote levitetään helposti koulutus kestää fyysiset ja kemialliset vaikutukset alkydi-elokuvia. Paha voi kestää korkea lämpötila. Sopii maalaus galvanoitu rauta (katto), putkistot ja varusteet sinkki pinnoite.
Akryyli (AC)Sisältää polyakrylaatteja (polymeerit akryylihappo), joilla on korkea lämmönkestävyys. Kiitos näistä polymeeripinnoitteet ovat säänkestävyys ja kestävyys voimakas uv auringon säteilyn. Maali kestää korkeita lämpötiloja ilman halkeilua ja muodonmuutos kerros. Viittaa vesi-pohjainen muotoiluja ja myrkytön. Koostumus lisätään aineita, jotka estävät kehitystä korroosiota. Akryyli maali väri astiat, sisustus elementti on valmistettu metallista pitkän aikavälin säilyttäminen ulkonäkö (vastustuskykyinen fyysisiä iskuja).
vasara (ML)ML – Pigmentit seos ratkaisuja synteettisiä hartseja lisäämällä liuotinta. Ns "hammer effect", joka muodostaa maalattu pinta kuvioita muodossa kolikoissa. Hammer maali käytetään suojaa ruostetta ja viimeistely: aidat ja portit, piha / puutarha, huonekalut ja metalli baareja.
Kemiallis-fysikaaliset ominaisuudetViskositeettiViskositeetti vaikuttaa menetelmän soveltamisen koostumuksen pintaan (spray, sivellin, tela). Kun oikein valittu viskositeetti vähenee, työn laatu ja kestävyys suojaava pinnoite. Kotimaiset valmistajat määrittää viskositeetti väriaine sekuntia; tuonti materiaaleja ominaista eri mittayksikkö on DIN. Optimaalinen viskositeetti väriaine, pohjamaali tai lakka on yleensä valmistajan ohjeiden mukaisesti. Suuri osa sävellyksiä, ellei valmistaja toisin säädetä, se on tarkoitettu maalaus siveltimellä tai telalla. Harjalla tai telalla ja viskositeetti 18-22 sek DIN tai 30 (yleensä pankit koostumus on valmis käyttämään tätä työkalua). Ennen maalausta spray ase avioero kunnes johdonmukaisuutta rikas maitoa suunniteltu maali liuotin (50 s tai 80 DIN).
KattavuusPeittokyky on ilmaistu kg/m2 tai ml/m2, osa tuottajista johtaa ymmärrettävämpää arvot — kuinka monta neliömetriä voit kattaa yhden litran maalia m2/L. tämä indikaattori riippuu ominaisuuksista koostumus limittäin edellisen kerroksen. Mitä suurempi numero, sitä pienempi määrä maalausta. Korkea laatu maali on mahdollisuus selviytyä tehtävästä yhden syklin pinnoite kerros. Yksi kerros oikein käsitelty pinta on arvo 120 ml/m2 12 m2/l.
TiheysEri pinnoille on omat suositukset tiheys värejä. Sileä metallit, yksi litra maalia 14-16 m2 karkea metallit yksi litra per 6-10 m2
Nopeus kuivausNopeus kuivaus vaikuttaa pohjan koostumus. Nopein kuiva alkydi sävellyksiä kevyet jakeet liuottimia hieman pidempään polyuretaani emali (viskoosi), jonka jälkeen vesi-pohjainen muotoiluja. Enää tarvitse odottaa, että öljy maali kuivua luonnollisia öljyjä.

Kaikki värit on standardoitu nimityksiä. Tässä on transkriptio:

Merkintä maali metallia
MerkintäAakkosnumeerinen nimitys
Pohja (kalvon muodostava aine)MA (öljy);PF ja GF (alkydi);AK (akryyli);BT (bitumi);KCH (kumi);EP (epoksi);

NC (nitroselluloosa).

Näyttää ja käyttää koostumuksen1 – ulkoiseen käyttöön (sää);2 – sisäiseen käyttöön (rajoitetusti sää);3 – säilyttäminen tuotteita suojaava toimii;4 – vedenpitävä, 5 – emali;6 – bensiinin - ja öljyn kestävä;

7 – kemiallisesti vakaa;

8 – kuumuutta kestävä;

9 – sähkö-eristys;

Esimerkiksi, alkydi emali PF-115. Kirjeeseen merkintä "DT" osoittaa, että emali on tehty sen perusteella, pentaftalevyh sideaine, ensimmäinen luku 1 — ulkokäyttöön 15 — luettelonumero. Merkintä tuotujen maalien ja materiaalien erilainen kuin edellä kuvattu järjestelmä, mutta tarvittavat tiedot on pakollisia ja venäjän kielellä olisi ilmoitettava etiketissä.

Tarjota sinulle tutustua kanssa ehdotuksia tuottajien maalien ja valikoima yleisimpiä muotoiluja. Tuotteet näiden merkkien täyttää laatuvaatimukset ja täyttää asetetut vaatimukset.

Yhteenveto taulukko valmistajat
ValmistajaAlueKeskimääräinen hinta per litra
1. Alpina9 tyyppisiä maali sisä-ja ulkokäyttöön. Valmistaja tarjoaa muotoiluja, joita käytetään sisä-ja ulkouima-tuotteita.720-800 ruplaa
2. Dufa3 tyyppisiä emali voidaan soveltaa ruoste540-700 ruplaa
3. Hammerite3 erilaisia tuotteita käytettäväksi sisätiloissa, ulkona ja ei-rautametallien.780-900 ruplaa
4. TEKS4 tyyppisiä koostumuksia universal toimintaa.400-500 ruplaa
5. Krasko11 tyyppisiä maaleja ja lakkoja eri toimien450-500 ruplaa

1. Alpina (Saksa)

Alpina

Yhtiön tuotteet Alpina on ominaista hyvä peittokyky ja tarttuvuus pintaan, mikä takaa erinomaisen vastustuskykyinen fyysisiä ja kemiallisia hyökkäys pinnoite. Yrityksen Alpina on tunnettu Venäjällä kuin tuottaja laadukkaita tuotteita premium-luokan.

Kokemus sovellukset: kattaa tuotteet, maali on tasainen ja ei virtaa, kuten öljyn sävellyksiä. Vastaavasti, kulutus on pieni ja voi keskittyä hänen ennätys, joka on saatavilla tiedot etiketissä purkki. Maalata ruostetta, jälkeen sovellus, on hieman kirkkaampi sävy, mutta sen jälkeen 2-3 päivää tulee identtinen määritetty väri valmistaja. Koostumus on hyvä muuntaa ruosteen, mutta se vaatii vain vähän koulutusta — helppo pinnan puhdistaminen ja rasvanpoisto.

Ominaisuudet sävellyksiä Alpina. Taulukko 1
OminaisuudetAlpina WeisslackAlpina HeizkörperAlpina Aqua WeisslackAlpina Aqua Heizkörper
SoveltamisalaValkoinen emali sovellettu ja sen ulkopuolella tiloissa. Koska sen erityisen korkea vakautta, sopii erityisesti käytettäväksi puiset ja metalliset pinnat, joille on määrätty pysyviä kuormia.Valkoinen emali, joilla on korkea peittokyky, kestää korkeita lämpötiloja jopa 100 astetta. Maalasin patterit ja metalliputkia.Valkoinen emali on valmistettu vesi-pohjainen, joten sitä voidaan käyttää sisätiloissa maalaus metalli-ja puupinnoille.Vesiliukoinen emali patteri-ja metallituotteet, ei haise ja kuivuu nopeasti. Se voidaan sävyttää tahansa haluttu väri.
KiiltoKiiltävä tai silkkinen-Matto.Kiiltävä.Kiiltävä,silkkinen – matta.Kiiltävä
Litran pakkaus0,75; 2,5.0,75; 2,5.0,75; 2,5.0,75; 2,5.
Kulutus80-100 ml/m2 per kerros90-120 ml/m2 yhden kerroksen120 ml/m2 yhden kerroksen120 ml/m2 yhden kerroksen
Hinta, RUB/l520-800720-1060820-1030710-1060
Kustannukset 1 m2 pinnoite50-80 HIEROA.70-100 HIEROA.100-125 HIEROA.85-125 HIEROA.
Ominaisuudet sävellyksiä Alpina. Taulukko 2
OminaisuudetAlpina BuntlackAlpina Direkt auf RostAlpina Direkt auf Rost HammerschlageffektAlpina-Grundierung für Metall
SoveltamisalaVärillinen emali metalli-ja puu -, pinnoite on vastustuskykyinen naarmuja, se voi olla sävytetty valitut värit. Pohjan koostumus on kermainen valkoinen väri.Vasara emali levitetään suoraan ruosteen ja antaa pitkäaikaisen suojan ilmenemismuotoja korroosiota prosesseja. Väri — vihreä.Erityistä emali, joka yhdistää neljä ominaisuudet: erinomainen anti-korroosio-pohjustus, pitkäaikaisen suojan ruostetta, likaa hylkivä viimeistely ja vasara vaikutuksia.Anti-korroosio pohjamaali, optimaalisen suojan ruostetta lämpöpatterit, kaiteet, autotallin ovet, ja muita kohteita, rauta ja teräs, ja on perusta korkea laatu ja kestävä metalli pinnoite.
KiiltoKiiltävä, silkkinen-matta.Kiiltävä.Kiiltävä.Matt.
Litran pakkaus0,75; 2,5;10.0,75; 2,5.0,75; 2,5.0,75; 2,5.
Kulutus80-100 ml/m2 per kerros100-120 ml/m2 per kerros90 ml/m2 yhden kerroksen80-100 ml/m2 per kerros
Hinta, RUB/l550-890600-900700-10001040-1200
Kustannukset 1 m2 pinnoite55-89 HIEROA.70-100 HIEROA.90-120 HIEROA.125 HIEROA.

Asiantuntijat ohjelman "test ostot" tarkistaa ominaisuuksia emalit metalli ja vahvista todettu laatu maali:

2. Dufa (Saksa)

Dufa

Tuotteita tuotenimellä Dufa tuotettu vuodesta 1955 Saksassa. Koko ajan sen toimintaa yhtiö keskittyy valmistamaan ympäristöystävällisiä tuotteita, joissa on jatkuvasti korkea kuluttajan ominaisuudet. Uusimman teknologian alalla estäjät (aineita, jotka hidastaa tai pysäyttää prosessi korroosiota) korroosiota ja innovoinnin alalla jakautuminen hiukkasia emulsiot, käytössä yhtiö on tullut yksi suurimmista yrityksistä Saksassa.

Vaikutelmia sovellus: Dufa on hyvä tarttuvuus metalli pinta, esimerkiksi mekaanisia iskuja, suojaava kerros ei ole lohjennut pois laajoilla alueilla, vahinko on lokalisoitu vain osumakohdassa. Tämä ominaisuus antaa erikoistunut lisäaineita hartsit ja pehmentimiä, jotka pitävät elastisuutta kerros.

Ominaisuudet sävellyksiä Dufa
OminaisuudetDüfa Vähittäiskaupan Emali METALLPremium HAMMERLACKDüfa Premium HAMMERLACK vasara
SoveltamisalaSuunniteltu maalaus suuri metalli ja teräsrakenteet, maatalouden koneiden ja koneen osia. Emali voidaan käyttää pohjamaalina alle säänkestävä emali monikerroksinen pinnoite järjestelmätJärjestelmän 3 in 1: pohjamaali, suojaa korroosiolta ja emali. Kätevä sovellus, on korkea tarttuvuus alustaan. Lomakkeet elastinen, vedenkestävä, säänkestävä, kulutusta kestävä pinnoite.Järjestelmän 3 in 1: pohjamaali, suojaa korroosiolta ja emali. Kestää äärimmäisiä kosteuden ja lämpötilan. Hyvä kestävyys kodin kemikaalit ja lyhyen aikavälin altistuminen polttoaineet ja öljyt.
KiiltoSemiKiiltävä.Kiiltävä.
Litran pakkaus0,75; 2,5.0,75; 2,5.0,75; 2,5.
Kulutus12 m2/l7 m2/l7 m2/l
Hinta, RUB/l400-520740-860600-800
Kustannukset 1 m2 pinnoite30-45 HIEROA.HIERO 105-120115 HIEROA.

Emali rauta-tuotteita Hammerlack 3-in-1 ratkaisee ongelman maalaus tuotteita, joilla on merkkejä korroosiota. Emali ei vaadi pre-pohjustus ja suojaa raudan ruostumista ja antaa tuotteelle kauniin ulkonäön:

3. Hammerite (Alankomaat)

Hammerite tuottama maailmankuulu huolta AkzoNobel, joka perustuu Alankomaissa. Vakio taajuus yhtiö tarjoaa markkinoille uusia tuotteita suojelua metalli ilmakehän ja muita fyysisiä oireita stressi. Kaikki valmisteet täyttävät tiukat laatuvaatimukset.

Kokemus sovellus: Maali sovelletaan kalliita yhdisteitä, joten voit käyttää sitä, se on parasta, jos muut yhdisteet näyttää huonoin tulos. Kokemukseni Ruoste Ajomies on käynyt ilmi, että se on yksinkertaisesti korvaamaton ulkona kotelot, metallia, osat, kasvihuoneet ja vesi. Koostumus "tikkuja" pintaan tiukasti, ei siru, kuivuu 1 tunti. Sauvat aidan oli maalattu 10 vuotta sitten ja silti eivät vaadi päivityksiä. Samaan aikaan, öljy maali sauvat putki muutti pois metalli toinen vuosi.

Ominaisuudet ja soveltamisala sävellyksiä Hammerite
OminaisuudetSpecial Metals PrimerMaali metallipinnoille vasaralla vaikutusMaali metalli pinta sileä kiiltävä ja puolihimmeäAnti-korroosio pohjamaali pinnat rautametallien Ruoste Ajomies
SoveltamisalaPohjamaali ei-rautapitoiset metallit ja lasi. Sopii pohjustukseen sinkitty, alumiini, kromi, messinki, kupari, galvanoitu pinnat ja ruostumaton teräs.Maali sisä-ja ulkokäyttöön. Sopiva sovellus yli ruosteessa, maalaamattomat ja aiemmin maalatut pinnat tehty rautametallien.Sopiva sovellus yli ruosteessa, maalaamattomat ja aiemmin maalatut pinnat tehty rautametallien. Maali luo sää-kestävä ja vettä hylkivä, sileä viimeistely jopa ruosteinen metalli.Tarkoitettu pintojen pohjustus rautametallien märkä-ja rannikkoalueilla, paikoissa, joissa korkea kosteus (esim. kellarit, kasvihuoneet).
KiiltoMatt.Vasara.Kiiltävä ja puolihimmeäMatt.
Litran pakkaus0,25; 0,5; 2,5.0,25; 0,5; 0,75; 2,5; 5; 20.0,25; 0,5; 0,75; 2,5; 5; 20.0,25; 2,5.
Kulutus16 m2/l10 m2/l10 m2/l12 m2/l
Hinta, RUB/l1000-12001000-1600960-15001200-1400
Kustannukset 1 m2 pinnoite60-75 HIEROA.100-160 HIEROA.96-150 HIEROA.100-120 ruplaa.

Video soveltamisesta maali brändi Hammerite maalaukseen erilaisia metalleja:

4. TEKS (Venäjä)

Teks

Venäjän valmistaja TEX suunnattu massamarkkinoille. Valmistaa maalia ja sävellyksiä omasta kehittäminen, tutkimuksia, jotka on suoritettu laboratorioissa. Yritys on olemassa ja toimii aktiivisesti valvoa tuotteiden laatua.

Vaikutelmia sovellus: minun täytyi käyttää maali autotallin ovi, joka 15 vuotta sitten oli öljyn peitossa maali outoja värejä, lähes joka teki pinta ruostetta. Käytetään Sky Profi aiemmin kulunut pinnalle hiekkaa ympäriinsä. Me puhdista pinta, ilman fanaattisuutta, mutta maali meni yllättävän tiukasti. Vuosi huomannut kahdessa paikassa erottaminen, mutta ole kriittinen. Luultavasti täytyy päivittää kolmen vuoden välein, mutta maali on halpaa ja osuu taskussa.

Ominaisuudet maalit ja pohjamaalit suojata ruosteelta TEX
OminaisuudetEmali -, akryyli pohjamaali Universal ruosteenestoEmali-primer Pro IiAnti-korroosio pohjamaali GF-021 UniversalKorroosionesto pohjamaali Optimaalinen
SoveltamisalaMaalaus teräs ja rauta pinnat toimivat sisätiloissa ja ulkona (metallirakenteet, autotallit, aidat, kaiteet) klo puhdas, ruoste vapaa metallia.Maalaus teräs ja rauta pinnat istuva tiukka jäämiä ruostetta, käytetään ilmakehän olosuhteet (metallirakenteet, autotallit, aidat, kaiteet), ja sisätiloissa.Varten pohjamaalaus metallipinnat pinnoite alkydi emalit ja öljyväreilläSisä-ja ulkokäyttöön pohjamaalaus metallipinnat, alle pinnoite: alkydi emalit ja öljyväreillä
KiiltoMatt.Kiiltävä ja puolikiiltäväMatt.Matt.
Litran pakkaus0,9; 2,7.0,5; 0,9; 2; 10.1; 2,5; 24.0,8; 1,8; 2,7; 20.
Kulutus14 m2/l15 m2/l15 m2/l13 m2/l
Hinta, RUB/l260-280300-35090-150140-150
Kustannukset 1 m2 pinnoite20 HIEROA.20-22 HIEROA.6-15 HIEROA.10-12 HIEROA.

Testi Ii Pro, sovellus vasara vaikutus metallin pintaan:

5. Krasko (Venäjä)

KrasKo

Yksi tärkeimmistä Yrityksen toiminnasta Krasko on tuotanto ja edistäminen rakentamisen markkinat yksinomainen pinnoite materiaaleja niiden omia tuotemerkkejä. Yritys Krasko on kehittää tuotteita, ei mitenkään huonompi ulkomaisille analogit. Kaikki maali tuotteet (maalit) on valmistettu uusinta high-tech-laitteet, käyttäen parasta tuotu ja kotimaisia raaka-aineita.

Kokemus käytä: kaikki muotoilut linja tämän valmistajan, olin eniten vaikuttunut Aquametry. Piti maalata putki musta metalli, pidettiin kellarissa talo. Vaikeus oli se, että se on mahdotonta sammuttaa veden putket kertynyt lauhde ja näin ollen kostea löysä ruostetta. Putket olivat pyyhitty rätillä, ja sitten maalattu ilman paljon toivoa tulos. Kuitenkin, maali vahvistetut erittäin hyvin. Tietenkin, ulkonäkö värillinen putket se ei ollut hyvä, mutta puolustus suorittaa. Koostumus perustuu putken ilman irtoaminen 3 vuotta. Ahdas kellari ilman tuuletusta ja iloinen siitä, että haju on lähes ole olemassa.

Ominaisuudet sävellyksiä "Krasko"
OminaisuudetNeramitBistromathKeraplastAquametry
SoveltamisalaKorroosionesto-maali metalli -, alkydi-uretaani on ruostetta 3 in 1Nopeasti kuivuva ruosteenesto maali, talvella maaperä-emali ruostetta maalaus rautametallien.Soveltaa itsenäisenä pinnoite, sekä monimutkainen järjestelmä, jossa fosfatointi pohjamaali Postgrant, jonka avulla voidaan lisätä käyttöikä pinnoite.Aquametry käytetään suojaamaan terästä, valurautaa ja muut pinnat on tehty rautametallien. Hajuton.
KiiltoSemi-glossSemiMattSemi
Litran pakkaus0,9; 3; 10; 20.0,9; 3; 10; 20.0,9; 3; 10; 20.3; 10; 20.
Kulutus5-7 m2/l5-10 m2/l7 m2/l8-10 m2/l
Hinta, RUB/l380-500320-490Valikoima 300-420380-420
Kustannukset 1 m2 pinnoite50-100 HIEROA.50-70 HIEROA.40-90 HIEROA.30-40 HIEROA.

Todentaminen parametrit ja ominaisuudet Bistromath ilmoittamien käyttäjä:

Toimittajan valinta

Sopivimmat tuotteet yksityiskäyttöön (ulko ja sisä), uskomme, maali metalli line Hammerite. Näitä yhdisteitä voidaan käyttää yhden kerroksen kanssa hyvä pinnan esikäsittely, sisältävät lisäaineita, jotka parantavat ominaisuudet pinnoite ja hinta ovat lähi-alue.

Usein kysyttyä

Olemme valinneet 5 suosittu kysymyksiin ja pyrkinyt vastaamaan niihin mahdollisimman tarkasti. Ei löytynyt kysymykseesi joukossa lueteltu alla? Voit vapaasti kysyä kommentit artikkelin!

1. Se on tarpeen valmistella pintaan ja puhdistaa maali, jos tuote on ruosteessa ja on joitakin vikoja? Miten tehdä sävellyksiä ruostetta?

Maali "ruostetta" koostuu rasvahappoja, jotka neutraloivat prosessi levinnyt ruostetta, ja suojaava kerros tekee tuotteen säilyminen. Mutta, kuten pinta metallia ruoste on huokoista, se on parempi hieman valmistelu metallia. Voit tehdä tämän, mene hiekkapaperilla pinnalle tai muita hankaavia materiaalia, pyyhi tuote kuivalla liinalla ja poista rasva asetonilla tai alkoholilla.

2.Miten tiheys musteen kulutusta? Mitä muita indikaattoreita maalit on otettava huomioon laskettaessa kulutus?

Mitä suurempi tiheys, muste, vahvempi ja koko päällekkäin alkuperäisen metallin pintaan. Kattavuus on valmistajan ihanteellisissa olosuhteissa, joten se on parempi ottaa korjauskerroin 1.3 (kerto arvioitu määrä jäsenyys). Tässä tapauksessa voimme laskea tarkan kulutuksen. Mutta jopa paras maali ei peitä ensisijainen pintaan yksi kerros vain, jos se on uusi tuote ilman virheitä.

3. Sinun täytyy maalata pinta, joka on lämmitetty merkittäviä lämpötiloissa (metalli liesi). Mitä voit käyttää korkean lämpötilan maali, ja miten ne eroavat säännöllinen emali?

Kun valitset lämpöä kestävä maali orientirueshsya työskentely lämpötila tasolle, jolla pinnoite ei heikkene ja säilyttää sen alkuperäiset ominaisuudet. Keskimäärin koostumukset voivat kestää 400-600°C, joka on riittävä maalaus metalli uunissa. Teidän tapauksessa sopiva maali silikoni hartseja.

4. Miten poistaa vanha maali metallipinnoille?

On olemassa kolme pääasiallista tapaa poistaa vanha maali metallipinnoille. Ensimmäinen, mekaaninen menetelmä. Kerros on poistettu, hankausaineella, mutta vaikutus voidaan saavuttaa vain suhteellisen sileät pinnat.

Hyviä tuloksia saadaan, kun käytetään cordsets pora tai emery tutka piireissä kahvimylly. Katso tarkkaan symbolit harjat suurimmalla nopeudella, käytä paksu kangas käsineet, suojalasit ja hengityssuojainta tai hengityssuojainta.

Toiseksi, kemiallisella menetelmällä. Ostaa geeli tai nestemäinen koostumus, joka on suunniteltu näihin tarkoituksiin ja soveltaa pinta harjalla. Koostumus on hyvin aktiivinen, sinun pitäisi työskennellä muovi käsineet ja suojaava esiliina. Pakollinen aurinkolasit. Työkalu syö kumia 2-3 minuuttia.

Sävellykset edustavat monimutkainen koostumus kemiallisesti aktiivisia aineita. Yleensä valmistajat ovat ratkaisu kompleksinmuodostajat, korroosionestoaineet / ruosteenestoaineet, alkali (tai hapon), pinta-aktiivisia aineita.

Ja kolmas tapa tulipalo. Käyttämällä isku soihtu (ei hitsauspolttimen) lämpöä pintaan ennen polttoa maali. Tärkeintä ei ole ylikuumenemisen metalli, muuten se on muodonmuutos. Käsittelyn jälkeen, palo leikattu jäänteitä maali kerros hioma-tai teräsharjalla.

5. Kuullut, että on olemassa niin sanottu "maaperä". Miten he eroavat maalipintaa on metallia? Ne ovat täydellinen korvaaminen pinnoite metallia? Joissakin tapauksissa, sinun täytyy käyttää pohjamaali ja tarvitsen alkuun maaperän "laittaa" koko kerros maalia?

Pohjamaali on suunniteltu ensisijainen metalli pinnoite ja muodostaa suojaavan kerroksen ennen kuin koriste koostumus. "Pohjamaali" suojaa korroosiolta, tasoittaa puutteita, luo vankan Pohjan emalit. Pohjamaali estää tahroja, joita ei ole mahdollista puhdistaa pinnan.

Pohjamaali on eri maali-pinnoitteet läsnäolo erityisiä komplekseja koostumuksessa, jotka eivät estää kehitystä ruosteen ja suojaa metallia kosteudelta. Kuitenkin, nyt saatavilla maali, joka toimii ole huonompi kuin maaperän (3 in 1).

Normaalisti, maaperän tulee yksi väri, usein "tiili" tai muita ei ole kovin houkutteleva matta väri. Käytä vain pohjamaalia, kun maalaus, jos et ole tärkeä esteettinen osa tuotteen ulkonäköä. Sillä glitter ja varmistaa jopa kattavuus kentällä soveltaa valittu maali kaksi kerrosta.

Vielä kysyttävää? Jättää ne kommentit!

Top 10 rakentaminen kuivausrummut: Paul Mitchell, Makita, Bosch jne | Top 10 julkisivu thermopanels venäjän tuotanto – katsaus hinnat | Paras rakennus kuivaimet, top 9 luokitus hyvä hiustenkuivaaja | TOP 5 valmistajat onebusaway puu | Parhaat lumilingot top 9 luokitus hyvä puhaltimet | Paras lämmittimet autotalli, top 10-luokitus hyvä lämmittimet | Paras varoja tukoksia top 10-luokitus tarkoittaa, puhdistus putket | Paras puhelimissa, top 10-luokitus hyvä puhelimet clamshells | Maali metalli: katsaus valmistajat Dufa, Alpina, maali, Tex | Parhaat akut ruuvimeisseli, top 10-luokitus hyvä akku

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin elävä ontogony opetukset ja tekninen instituutti, perus organisaatio suorittaa tietokanta ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.