Rakennus

Arvostelu 5 valmistajien ulko-maalit: Tikkurila, että Belinsky kirjasto, Alpina, jne.

Date: 2020-08-19 03:37

Suunnitelma artikkeleita [Näytä]

Julkisivut rakennusten prosessi toiminta kokemus merkittävä kuormitus, joka johtuu jatkuva altistuminen päällysteen lämpötila, lämpötilan muutokset, heikko ratkaisuja, happoja ja emäksiä muodostuu päästöjä yrityksille. Sen vuoksi on tarpeen valita sävellyksiä, jotka tarjoavat pinnan elastisuus, kestävyys uv-säteilyä, puolueettomuus kemikaaleja ja kyky kestää fyysistä rasitusta.

Valmistajat maalien, keskittyen kuluttajat, harjoittamisesta kaksi tavoitetta: antaa sävellyksiä optimaalinen ominaisuuksia ja pysyä keskellä hintaluokkaan. Yritämme verrata ominaisuudet yhteinen markkinoille tuotteita, ja tunnistaa mahdollinen yhdisteitä perus kriteerit.

Tämän artikkelin tarkoituksena on kertoa kuluttajille tietoa olemassa erilaisia ulkomaalit ja auttaa määrittämään valinta sävellyksiä tietyin edellytyksin, täyttävät estetiikka, paloturvallisuus ja käytännöllisyys.

Fasadnye kraski: obzor 5 populiarnykh proizvoditelei

Ominaisuudet

Olisi arvioitava soveltuvuus julkisivu kussakin tapauksessa. Joten, kemialliset ominaisuudet mistä aineesta valmistettu seinään, vaikuttaa pinnoitteen kestävyyttä ja ulkonäköä pinnan. Mitä etsiä valitessaan julkisivu sävellyksiä?

Tärkeimmät ominaisuudet julkisivu maalit
Vertailu kriteeriOminaisuudet sävellyksiäHuomautus
Perusteella koostumusöljy (MA)Käytetään pääasiassa puiset julkisivut, mineraali pigmenttejä ja lakka, joissakin tapauksissa, luonnollinen pellavaöljy on korvattu vastaavia ominaisuuksia synteettisiä ainesosia.
silikaatti (LS)Maali käytetään väritys sementti ja kalkkikiven julkisivut. Rakenne sisältää vettä lasi-ja etyyli-silikaatti. Voit antaa maalin kestävyys sekoitus käyttöön polymeeri materiaalia.
lateksi (se on merkitty yksi-arvot:
Veteen liukeneva,
VD hajonta,
VE emulsio)
Maali on vesi-pohjainen, hyvin jakautunut koko pinta, huuhtele puhtaalla vedellä. Koostumus-emulsio, joka voi tulla akryyli, silikoni, silikaatti-ja mineraali täyteaineita.
alkydi
(AY alkydi-uretaani
Kuten alkydi-styreeni)
Muodostaa pinnalle sää malli kestävä elokuva ei ole imeytyy materiaali, käyttöikä on noin 7 vuotta.
lime (vastaa merkintää maalit)On tehty sen perusteella, sammutettua kalkkia, on korkea läpäisevyys koostumuksessa lisäksi ottanut käyttöön vettä hylkivä aine.
Kemiallis-fysikaaliset ominaisuudetLäpäisevyysMaali tarvitsee siirtää vain vähintään määrä vettä, kuin vakio kylläisyyttä kerros kosteutta johtaa muodostumista halkeamia ja provosoi kehitystä sientä. Optimaalinen arvo veden läpäisykyky ei ole enempää kuin 0,5 kg/(m2*N0,5)
Vesihöyryn läpäisevyysVesihöyryn läpäisevyys on arvioinut kyky siirtää on muodostettu seinän kosteutta. Indikaattori olisi vastattava arvo on vähintään 130 g/m2 24 tunnin aikana.
Resistenssin saastuminenParhaassa tapauksessa, jos maali ei pidä sen pinta liasta, ja tarvittaessa voidaan puhdistaa käyttäen kodinkoneet.
VoimaaArvioitu pinnoitteen halkeilua ja vaikutus. Tarkastetaan monimutkainen fyysisiä ominaisuuksia LWA optimaalinen suhde kovuus kerros ja sen kimmoisuutta.
Kestävyys uv-säteilyäMaali ei haalistu suorassa auringonvalossa tai niin kauan kuin mahdollista säilyttää sen alkuperäiset ominaisuudet.

Markkinoilla valtava valikoima värejä. Jokainen tyyppinen maali on luotu tietyissä toimii:

Yhteensopivuus sävellyksiä ja materiaaleja julkisivu
Seinä materiaaliTyyppi maali
ÖljyAkryyliSilikoniKalkkikiviSilikaatti
Kalkkihiekkatiili
Keraaminen tiili
Betoni ja sementti kipsi
Orgaaninen kipsi
Kalkki kipsi
Silikaatti kipsi P P
Puu

Huomautus: kirjain "P" tarkoittaa pinnan esikäsittely primer koostumus.

Tarjoamme sinulle tutustua kanssa suuret valmistajat julkisivu Krasko, jotka pystyivät voittamaan kuluttajien luottamuksen ja tuottaa tuotteiden tasaisen laadun.

Yhteenveto taulukko valmistajat
ValmistajaAlueKeskimääräinen hinta per litra
1. Tikkurila/Suomi4 tyyppisiä maali kivi julkisivut ja sävellyksiä maalaus puiset julkisivut.300-500 ruplaa
2. Belinka/Slovenia3 tyypit akryyli uloväri ja 3 siloksaanin koostumus500-800 ruplaa
3. Finncolor/Suomi4 tyypit julkisivu maalit mineraali-ja puupintoihin300-500 ruplaa
4. Alpina/Saksa6 tyyppisiä maali linja ulko-päällysteet200-400 ruplaa
5. DULUX/kansainvälinen brändi pääkonttori Alankomaissa6 tyyppisiä maaleja, öljy -, alkydi-ja vesi-pohjainen450-500 ruplaa

1. Tikkurila (Suomi)

Suomen huoli Tikkurila on yksi tunnustettu johtajat ja tänään sen historia ulottuu yli 150 vuoden kehitystä. Yhtiön tuotteille on ominaista monimuotoisuus ja jatkuva tuotteen laatua. Suuri osa maali sävellyksiä viittaa Premium-luokan, joka on merkitty kansainvälisiä näyttelyitä. Jatkuvan kehittämisen materiaalit päällyste ja suoja-ulko-ja sisäpinnat. Erityistä huomiota on kiinnitettävä turvallisuutta junissa saatavilla erilaisia koostumuksia puun ja kiven pinnat, joilla on minimaalinen vaikutus ympäristöön tilojen ja ympäristön. Tuotteet toimitetaan eri kokoja, jokaisessa pakkauksessa on mukana yksityiskohtaiset käyttöohjeet.

Edut tuotteet tämän valmistajan voi korostaa seuraavia seikkoja:

 • Puute rajoituksia käyttöä sävellyksiä ympäristön osa-värejä todistettu kattava testit kansainvälisellä tasolla;
 • Korkea vesihöyryn läpäisevyys — kunkin osan valmistaja määrittelee omat arvot;
 • Vastustuskyky likaa — LCP eivät vaadi erityistä hoitoa, voidaan puhdistaa pelkällä vedellä;
 • UV-vakaa musteet pitkään ei muuta väriä, loput rikas ja kirkas;
 • Valinta tarvitsee Kohler — valmistaja yksi avattiin kuluttajille mahdollisuuden valita oman värin käyttäen edellyttäen pigmentit.

Ainoa haittapuoli Tikkurila-brändi on hinta. Valitettavasti, sovellus innovatiivisia muotoiluja eivät ole halvempia tuotteita, mutta suhde hinta/laatu-konsernin tuotteet ovat ehdottomasti edellä kilpailijoitaan.

Ominaisuudet Tikkurila koostumuksia puun pinnat
OminaisuudetPika-TehoTehoUltra ClassicValtti Akvacolor
SoveltamisalaAkrylaatti, vesiohenteinen maali öljy-ulkona maalaus käsiteltyjen ja käsittelemättömien pintojen.Öljy-maali, joka perustuu alkydi suunniteltu suojaamaan laatu puinen pinnat, joita käytetään ilmasto-olosuhteisiin.Polyakrylaatti maali maalaus julkisivut, sivuraide levyt ja muut ulkotilojen puupinnat. Se on erinomaisen säänkestävä ominaisuuksia.Julkisivu vesiliukoinen preussinsininen perustuu luonnon öljyjä. Käytetään hoitoon ulkoa puu rakenteita.
KiiltoMattSemi-glossSemiEi määritelty
Litran pakkaus0,9; 2,7; 9; 18.0,9; 2,7; 9; 18.0,9; 2,7; 9; 18.0,9; 2,7; 9; 18.
KulutusOn sahattu pinnalle 4-6 m2/l.
On höylätty ja maalattu pinnalle 7-9 m2/l
On sahattu pinta 6-8 m2/l.
Höylätty pinta 9-11 m2/l.
On sahattu pinnalle 4-6 m2/l.
Maalattu ja höylätty pinta 7-9 m2/L.
Pinta sahattu 4-8 m2/ l,
höylätty ja log pinta 8-12 m2/l.
Hinta, RUB/l5306101100720
Kustannukset 1 m2 pinnoite60-90 HIEROA.55-75 HIEROA.120-180 HIEROA60-90 HIEROA.

Kivi ja betoni Tikkurila on kehittänyt erityisen valikoima värejä:

Ominaisuudet Tikkurilan maalit kivi julkisivut
OminaisuudetEuro Plus-JulkisivuProf JulkisivuProf Julkisivu AquaErityistä Julkisivu
SoveltamisalaVesi-hajonta akryyli uloväri muutettu silikonilla. Suojaa ulkopinnat hometta ja levää.Kaikki kauden organorazbavlyaemye ulkoa maali väritys vaikeissa ilmasto-olosuhteissa.Silikoni-modifioitu akryylimaali, jolla on korkea höyryn läpäisevyys, sopii viimeistelyyn aiemmin maalattu tiukasti kiinni pinnat, paitsi maalata kalkki -, silikaatti maali ja orgaaninen joustava pinnoitteet.Maali soveltuu viimeistely aiemmin maalattu tiukasti kiinni pinnat, paitsi maalata kalkki -, silikaatti maali ja orgaaninen joustava pinnoitteet.
KiiltoSyvä mattaSyvä mattaSyvä mattaSyvä matta
Litran pakkaus2,7; 9.9; 189; 180,9; 2,7; 5; 9
KulutusOn vaimentava pinnalle 4-6 m2/l, ei-imukykyinen pinta 6-8 m2/l.7 m2/l sileä, ei-imukykyinen pinta; 6 m2/l karkea, imukykyinen pinta.6-8 m2/l sileä, ei-imukykyinen pinta;
4-6 m/l-karkea, imukykyinen pinta.
6-8 m2/l sileä, ei-imukykyinen pinta;
4-6 m2/l, karkea, imukykyinen pinta.
Hinta, RUB/l330450320320
Kustannukset 1 m2 pinnoite40-55 HIEROA.65-75 HIEROA.40-50 RUB.40-50 RUB.

Tässä video, voit nähdä esimerkki maalaus puinen julkisivu maali Tikkurila:

2. Belinka (Slovenia)

Yhtiö Belinka oikealla vie yksi johtavista paikoista joukossa valmistajat ja kehittäjät pinnoitteet. Perinteisiä ja innovatiivisia rakenteita maalit mahdollistaa valmistelu-ja viimeistely työtä koristelu pinnat eri materiaalia. Pääsääntöisesti kaikki perus ainekset pinnoitteet ovat läpäisseet useita testejä laboratorioissa ja käytännössä siksi, kuluttajien luottamus yrityksen maine. Tuotteiden turvallisuuden nostetaan listalla vaaditut ominaisuudet tuottanut maaleja, testaus-yhdisteitä on toteutettu omia asiantuntijoita ja riippumattomia asiantuntijoita.

Edut yhtiön tuotteita Belinka ovat:

 • Komplekseja kyllästys-ja suojaavia pinnoitteita, selkeät käyttöohjeet koostumukset;
 • Mahdollisuus sävytys maali eri värejä käyttäen valkoinen pohja koostumus;
 • Väri valmiin maali on lähes sama erien valmistus automaattinen linjat annostelu osia.

Haitat sävellyksiä yrityksen Belinka ovat tiukka vaatimus pinnan esikäsittely. Rikkoo tekniikka voi johtaa maali haketus, kuorinta pintakerroksen, joka edellyttää ylimääräisiä kustannuksia uudelleen soveltamalla suojaava pinnoite. Mutta täällä, voit löytää edut, jotka on ilmaistu yksinkertaisella virheen korjaus — maali ei tarvitse täysin puhdas, riittää poistamaan yksinkertainen hankaavia vaurioitunut kerros.

Ominaisuudet akryyli maali Belinka
OminaisuudetB1B2B2
SoveltamisalaBelinka akryyli maali tarkoitettu suoja-ja koriste julkisivut, ja kaikki muut ulkoa kiviainespinnat.Suunniteltu suoja-ja koriste julkisivut, ja kaikki muut ulkoa kiviainespinnat. On hyvä tarttuvuus useimpiin emäkset, hyvä vastustuskyky sään vaikutuksilta ja haitallisten teollisuus-ympäristöKäyttää, suojaa ja koristelu julkisivut, ja kaikki muut ulkoa kiviainespinnat, maali on vastustuskykyinen märkä hankausta. Sopii huolto-maalaus vanha hajonta pinnoitteet.
VäriValkoinen ja mahdollisuus sävytys pehmeä pastelliväritKoostumus läpikuultava, sävytetty rikkaat väritKoostumus läpikuultava, sävytetty rikkaat värit.
Litran pakkaus2; 101,86; 9,31,86; 9,3
Kulutus3-4 m2/l3-4 m2/l3-4 m2/l
Hinta, RUB/l400-600 riippuen määrä paketteja355-460310-400
Kustannukset 1 m2 pinnoite100-150 HIEROA.88-115 HIEROA.80-100 HIEROA.

 

Ominaisuudet siloksaanin maali Belinka
OminaisuudetB1B2B2
SoveltamisalaHöyryä läpäisevä ja säänkestävä maali, joka on suunniteltu ammatillisen korkea-laadun suojelu ja koristelu julkisivut.Käytetään maalaus tahansa tyyppisiä mineraali-ja hajonta laastarit, kuitu-sementti ja puu-sementti laatat, ja restaurointi maalaus vanha hajonta pinnoitteet.On hyvä tarttuvuus useimpiin emäksiä, joustavuus, korkea höyryn läpäisevyys ja vodootlivnoj sisältää biosidivalmistetta lisäaine suojella maali ja estää kehitystä mikro-organismien pinnalla.
VäriValkoinen koostumus, se voidaan sävyttää pastellivärit.Koostumus läpikuultava, sävytetty rikkaat värit.Koostumus läpikuultava, sävytetty rikkaat värit.
Litran pakkaus2; 101,86; 9,31,86; 9,3
Kulutus4-5 m2/l4-5 m2/l4-5 m2/l
Hinta, RUB/l488-565500-580472-560
Kustannukset 1 m2 pinnoite98-113 HIEROA.100-117 HIEROA.94-111 HIEROA.

Monimuotoisuuden sävellyksiä yrityksen Belinka antaa sinulle kyky maalata lähes millä tahansa pinnalla ja mestarikurssi esitellään vakuuttaa teille:

3. Finncolor (Suomi)

Muodostumista yrityksen Finncolor liittyy laajentamista tunnettu valmistava yritys Tikkurila ja sen suunta on Venäjä. Uusi brändi toimii vuodesta 1996 ja tuottaa maali Saint Petersburg. Julkisivu koostumuksia on jaettu tyypit pinnoitteet erityisiä ympäristöissä.

Etu ulkomaalit Finncolor piilee monimuotoisuuden toiminnalliset ominaisuudet muotoiluja ja niiden sovellettavuutta vaikea osa pinnat:

 • Korkea vastustuskyky haitallisia ilmakehän ilmenemismuotoja;
 • Suojaa julkisivut alkaen biologisia vaikutuksia, estää kehitystä sientä, hometta ja levää;
 • Täysin täyttävät ekologisen turvallisuuden Eurooppalaisia standardeja;
 • Säilyttää värin ja värikylläisyyttä pitkäksi aikaa ilman havaittavia muutoksia;
 • Mahdollisuus sävytys eri värejä.
Ominaisuudet Krasko Finncolor
OminaisuudetVesi-hajonta maali Mineraali-gammaVesi-hajonta maali Mineraali vahvaÖljyvärimaalaus MetsäMineraali Techno
SoveltamisalaMaalata sokkeli ja julkisivut rakennusten ja rakenteiden kiviainespinnoilleAlkali-resistenssi akryyli, maalata julkisivuja ja rakenteita mineraalien pinnat, betoni ja kipsi.Sisä-ja ulkokäyttöön siitä, sahatut ja höylätyt puupinnatVarten väritys julkisivut asuin -, liike -, teollisuus -, varasto-ja muut rakennukset ja rakennelmat kiviainespinnoille.
VäriSävytetty catalog Tikkurila, voidaan käyttää valkoista maalia.Sävytetty catalog Tikkurila, voidaan käyttää valkoista maalia.Sävytetty catalog Tikkurila "Maalit ulkokuori toimii"Maali on pohja, sävytetty catalog "Tikkurila Julkisivu".
Litran pakkaus92,7; 9; 180,9; 99; 18
Kulutus4-6 m2/l4-6 m2/l6-8 m2/l4-6 m2/l
Hinta, RUB/l230200-250360-390210-220
Kustannukset 1 m2 pinnoite40-60 HIEROA.34-42 HIEROA.45-48 HIEROA.25-27 HIEROA.

Kaiken voit oppia maalit Mineraali vahva yksi video:

4. Alpina (Saksa)

Suhteellisen äskettäin, vuonna 2004, yhtiö Alpina ilmestyi venäjän markkinoilla, ja nyt, jokainen erikoistunut paint store on yksinoikeudella line maalien valmistajalta. Sävellykset yhtiön premium-luokan, joka on vahvistettu päätelmät riippumattomia asiantuntijoita ja yhteisöjä.

Edut ulkomaalit Alpina sisältää seuraavat ominaisuudet:

 • Kuivuu nopeasti ilman teräviä ja havaittavissa haju;
 • Älä menetä kirkkaus ajan;
 • Korkea peittokyky;
 • Joustavuus pinnoite, joka takaa, hyvä kestävyys tärinää ja lievää liikkeet materiaalia ilman halkeilua;
 • Veden vastus ja samanaikainen vesihöyryn läpäisevyys suojaava kerros;
 • Ei tue kasvua ja muodostumista sieniä, hometta ja levää.

Puutteita kuluttajien korostaa monimutkaisuus sovellus sävellyksiä. Tarpeen noudattamaan tiukasti teknologian järjestelmien ja valmistajan suosituksia. Mitään virhe heikentää ominaisuuksia suojaava pinnoite.

Ominaisuudet ulkopuoli maali Alpina
OminaisuudetAlpina super kestävä julkisivuAlpina Kestävä julkisivuAlpina Luottaa julkisivuAlpina ASIANTUNTIJA julkisivu silikoni
SoveltamisalaUlkoisen toimii. Pohja: sementti-kalkki kipsi, betoni, hiekka-kalkki päin tiili, vanha Matt dispersiomaaleilla ja hajonta laastarit.Soveltaa sementti-kalkki kipsi, betoni, hiekka-kalkki päin tiili, vanha Matt dispersiomaaleilla ja hajonta laastarit.Käytetään sementti-kalkki kipsi, betoni, hiekka-kalkki päin tiili, vanha Matt dispersiomaaleilla ja hajonta laastarit.Suunniteltu kestävä suoja
stukki, tiili, betoni julkisivut, mukaan lukien keuhkojen
rappaus ja eristys järjestelmiä. On hyvä peittokyky ja
valonkesto.
VäriPohja 1: valkoinen,
Pohja 2 ja 3: selkeä.
Sävytettävä.
Pohja 1 voidaan käyttää valkoista maalia tai sävytetty. Ja täyteläisiä värejä, käytä vain pohja 3.Valkoinen maali voidaan sävyttää yksi
lukuisia kirkkaita sävyjä.
Pohja 1 voidaan käyttää valkoista maalia tai sävytetty manuaalisesti järjestelmän Alpina Kolorant.
Litran pakkaus2; 2,5; 102,5; 102,5; 109,4; 10
Kulutus5-6 m2/l6-7 m2/l6-7 m2/l6-7 m2/l
Hinta, RUB/l480-760270-290220-270290-300
Kustannukset 1 m2 pinnoite80-130 HIEROA.40-42 HIEROA.32-40 HIEROA.41-42 HIEROA.

Silikaatti maali Asiantuntija ja sen hyödyt lyhyt video:

5. DULUX (kansainvälinen brändi)

Se Dulux brändi on tunnustettu johtava innovatiivisen teknologian maalien valmistuksessa ja hänen esikuntansa eivät ole menossa oikeaan suuntaan. Huomiota kiinnitetään paitsi laadunvalvonta, mutta myös parametri color picker on nyt enemmän kuin 2000 sävyjä. Perusteella ehdotettu värejä voit luoda värejä, joiden avulla voit toteuttaa minkä tahansa projektin, jossa on monimutkainen paletti.

Se Dulux merkki on:

 • Valikoima värejä 120 maassa ympäri maailmaa;
 • Laatua kansainvälisellä tasolla, vahvistanut todistukset riippumattomia tutkimuksia;
 • Jatkuvasti parantaa teknologian ja innovatiivisten kehityksestä LWA.

Haittana muotoiluja voidaan pitää korkea hinta verrattuna muiden valmistajien, mutta yhtiö alun perin tuli markkinoille kuin brändi, joka keskittyy luokan premium-luokan.

Ominaisuudet sävellyksiä Dulux
OminaisuudetVesi-hajonta Julkisivu maali Dulux SileäVesi-pohjainen maali puiset julkisivut Dulux Aqua DomusÖljy-alkydi maali puiset julkisivut Dulux DomusMaali mineraali julkisivut ja sokkelit Dulux Bindo Julkisivu
SoveltamisalaSopii käytettäväksi täysin kuivunut kiviainespinnat (betoni, rappaus, tiili jne.), muuraus ja puuta. Suositeltu maalaus julkisivut asuin-ja julkisten rakennusten kaikissa ilmastovyöhykkeillä.Suositeltu maalaus puiset julkisivut, karat, aidat, Ikkunat, ovet, lipputangot. Voidaan käyttää metalli-ja betonipinnoille, edellyttäen, että asianmukainen valmistelu pinnan maalaus.Sopii maalaus uusi ja aiemmin peitetty öljy-ja alkydimaalien pinnat sahattu ja höylätty puutavara. Suositeltu maalaus seinät puiset julkisivut, ikkunanpuitteet, ovet, vanteet, lipputangot, karat, aidat.Käytettäväksi täysin kuivunut kiviainespinnat (betoni, rappaus, tiili, muuraus). Ihanteellinen varten pienempi maahan kiviainespinnat. Suositeltu maalaus julkisivut asuin-ja julkisiin rakennuksiin.
KiiltoMatt.Semi-matta.Semi-kiiltävä.Globalmodule.
Litran pakkaus0,9; 1; 2,25; 2; 5; 4,5; 5; 9; 10.2,5; 100,9; 1; 2,25; 2,5; 9; 10.2,5; 10
Kulutus16 m2/l (yksi kerros)13 m2/l13 m2/l14 m2/l
Hinta, RUB/l590-780840-1080490-530500-580
Kustannukset 1 m2 pinnoite75-100 HIEROA.120-150 HIEROA70-80 HIEROA.70-80 HIEROA.

Dulux maalit — yleiskatsaus ehdotuksia promovideo:

Toimittajan valinta

Tietojen joukko kiinnostavia ovat yhdisteitä yritys Tikkurila. Valinta sanelee hyvät ominaisuudet suojaavan ja koriste-pinnoitteet, suhteellisen alhaiset kustannukset ja kesto, säilyttäen alkuperäisen ilmeen maalattu pinta. Teknologian valmistelutyöt junat Tikkurilasta vastaavat ilmoitettuja parametreja.

Toinen haastaja kuluttajien tunnustaminen on tuottaja, Finncolor, joita sovelletaan valmisteltaessa sävellyksiä kehittäminen Tikkurila. Lähes sama laatu ja keskittyä massa kuluttaja, nämä yritykset ovat kiistaton johtajia venäjän markkinoilla.

Usein kysyttyä

Valitsimme 8 suosittu kysymyksiin ja pyrkinyt vastaamaan niihin mahdollisimman tarkasti. Ei löytynyt kysymykseesi joukossa lueteltu alla? Voit vapaasti kysyä kommentit artikkelin!

1. Mitä voit suositella kipsi seinät? Haluaisin löytää halpa mutta tehokas maali, joka on virheetön 5-7 vuotta.
Soveltaminen mineraali kipsi, se on mahdollista tarjota linja ulkomaalit Belinka. Nyt yhtiö tuottaa kaksi koostumus: akryyli ja siloksaanin. Ensimmäisessä tapauksessa saat hyvä tarttuvuus ja kulutuskestävyys sovelletaan kerros ja maali siloksaanin on self-puhdistus (ei säilytä pinnalla mutaa), ja lisäksi estää kehitystä hometta ja homeen.
2. Voinko käyttää maali talvella? Jos Kyllä, niin mitä?
Useimmissa tapauksissa, valmistajat merkitä pakkauksiin käyttää lämpötilan maali. Luonnollisesti, koostumus tällainen pinnoite ei sisällä vettä joka jäätyy on negatiivisia arvoja. Tyypillisesti, sävellyksiä sisältö akryyli-käyttää lämpötiloissa jopa -100 °C, mutta aika kerrosten välillä on venytetty 3 päivää. Asiantuntijat neuvovat pitämään maali ennen käyttöä lämpimässä huoneessa. Esimerkiksi yksi ämpäri sinut kadulla ja muut tällä hetkellä lämmittää.
3. Minun täytyy Prime pintaan ennen maalausta? Huomasin, että jotkut valmistajat viittaavat siihen, että koko linjan tuotteiden valmistelu ja maalaus.
Kyllä, tämä on nykyajan trendi valmistaja tarjoaa koko kirjon valmistelu koostumuksia käytetään ennen pohjamaalausta. Periaatteessa kätevä käyttäjälle ja kaikki junat yksi rivi sisältää ainetta mukautettu vuorovaikutuksessa.
4. Haluan valita oman värin julkisivu, mutta toistaiseksi olen vain valmis maalata. On olemassa valmistajia, jotka tarjoavat pohjan maali ja pigmentti erikseen?
Joukossa useimmat tunnetut valmistajat tarjoavat sävytys yritys Dulux, Alpina ja Tikkurila. Joku luulee, että tämä on tarpeeton ja on tyytyväinen valmiin kukkia, ja toiset ovat kokeilleet sävyjä, luoda mielenkiintoisia ratkaisuja.
5. Kuinka käyttää maali valkoinen silikaatti tiili?
Käytä maali, akryyli ja latex-pohjainen. Alustavasti pinnan tulee olla kyllästetty primer, joka antaa luotettava kytkentä perus rakenne huokoinen tiili. Jos sinun täytyy maalata punainen silikaatti tiili sulkea pois kukkaan puhkeaminen, käytä kokoonpano Tikkurila, ne ovat osoittautuneet itse käytännössä paras.

6. Miten valmistautua kipsi maalaus julkisivu?
Suositukset maali valmistajat standardin ja eivät sisällä monimutkaisia ohjeita:

 • Puhdista pinta liasta ja pölystä;
 • Sinetöidä halkeamia suunniteltu erityisesti tätä materiaalia;
 • Prime pinnan kanssa yksi tuotteista valitun valmistajan.
7. Minulla on jo maalattu talo silikaatti maali kerros osoittautui epävakaaksi. Mitä sinun täytyy tehdä valmistelutyötä varten uudelleen maalaus?
Silikaatti maali muodostaa pinnalle ohuen kalvon, joka lopulta irtoaa kipsi ja tiili. Valitettavasti, tehokas kemiallisten aineiden poistaminen vanha maali ei ole, siksi, käyttää mekaanista Strippaus menetelmä. Yleisin variantti — hioma-harja pora tai kulmahiomakone.
8. Kuinka monta kerrosta maalia tarpeen, laadukas pinnoite stukki julkisivu? Kuinka usein on uudistaa pinnoite?
Jos prosessi huokoinen pinta pohjamaali, sitten vain kaksi kerrosta maalia. Joskus saada parempi kattavuus rakentajat lisätään maaperään 10-15% maali. Teknologian peruskorjaus julkisivu on tehty 7-10 vuotta.

Paras tiiviste kylpyamme, top 10-luokitus hyvä tiivistysaineet | Paras laatta kylpyamme, top 10 luokitus hyviä merkkejä laatat | Palontorjunta teräsrakenteiden – Yleiskatsaus 7 maalit ja materiaalit | Top 10 kassakaapit: luokitus hyvä tallelokerot 2020 [TOP 10] | Paras rakennus kuivaimet, top 9 luokitus hyvä hiustenkuivaaja | Paras injektointilaastin laatta, top-1 rating hyvä laasti | Paras varoja tukoksia top 10-luokitus tarkoittaa, puhdistus putket | Mineraalivilla: katsaus Kivivilla, Isover, Ursa, TechnoNIKOL, jne | Parhaat akut ruuvimeisseli, top 10-luokitus hyvä akku | TOP 5 valmistajat onebusaway puu

Satunnainen kommentti:

Nyt erittäin vinttikoira ontogeneesi opetukset ja tekninen instituutti, perus tehtävä suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.