Rakennus

5valmistajat kipsilaastit: KNAUF Rotband, VOLMA, Prospectors, jne.

Date: 2020-08-19 03:30

Suunnitelma artikkeleita [Näytä]

Kipsi – kuiva sekoitus, joka perustuu kipsi ratkaisu valmistelu ja myöhemmin linjaus seinät ja katot. Kipsi ratkaisuja helpompaa ja muovi-sementti, tarjota korkea pinnan laatu riippumatta siitä, taito työntekijä. Joten masters mieluummin käyttää tätä materiaalia sisustus työpaikkoja tiloihin, joissa normaali ilmankosteus.

Proizvoditeli gipsovoi shtukaturki: Knauf, Volma, Starateli, Unis, Bergrauf

Tämän artikkelin tarkoitus on kertoa tuottajat laastarit pohjalta kipsin sideaine. Luettelo sisältää vain luotettava yritys jonka tuotteita ovat edustettuina venäjän markkinoilla yli 10 vuotta. Yhdessä artikkelissa kuvaamaan ominaisuudet ja tekniset tiedot kaikki merkit kuivaseokset, jotka ovat saatavilla tuolloin valmistelun materiaalin.

Materiaalien ominaisuudet

Jos vertaa muutaman laukut kuivaseokset eri valmistajilta, sinun on yllättynyt siitä, että osa niistä on suunnilleen sama. Salaisuus piilee suhteessa, joka määrittää ominaisuudet ratkaisu ja pinnoite.

Tärkeimmät ominaisuudet kipsilaastit
Vertailu kriteeriLajikkeitaToteaa
Koko ryhmä.

Suurin hiukkaskoko, koostumus kuiva seos. Voi olla 0,5-1,5 mm. Usein ei määritetty valmistajan.

hienoNiiden pohjalta valmistella ratkaisuja voidaan soveltaa katto kerros jopa 2-8 mm.
mediumUniversal muotoiluja, seinät ja katot, jonka avulla voit hakea ratkaisu, jonka paksuus 5-50 mm kerrallaan.
Elinkelpoisuus ratkaisu.

Kannattavuus – aikaa, jossa sinun täytyy käyttää valmiita ratkaisu.

20-120 min.Kiitos lisäaineita, on mahdollista saavuttaa lisäämällä arvo 120 min. On tarpeen, kun työskentelee suuri määrä ja koneelliset sovellus. Mitä pienempi arvo on, sitä korkeampi pätevyys rappari.
Kuivumisaika ja asettaa täynnä voimaa.

Yleensä valmistaja ilmoittaa lämpötilan ja kosteuden, joita on noudatettava saavuttaa tulos tietyn ajan kuluessa. Pinnoite on valmis myöhemmät viimeistely.

5-28 päivää.Huolimatta suunnilleen sama koostumus kaikki seokset, ero suhteessa komponenttien avulla voit nopeuttaa tai hidastaa kovettumista kipsi kerros.
Tyyppi huone.

Määrittää ehdot, jotka olisi kipsi kerros. Jos olet soveltamalla suojaava vedeneristys kerrosta, ei ole väliä mitä on kipsi, koska se ei ole kosketuksissa ympäristön kanssa rakennuksen sisällä.

kuivaLämmitetty asunto, joka säilyttää normaali kosteus ja lämpötila. Normaaleissa viittaa olosuhteet, joissa seinät ja katto eivät ole alttiita waterlogging. Tämä koskee olohuoneet, makuuhuoneet, lasten huoneet. Useimmat kipsi laastarit on suunniteltu toimimaan kyseisillä alueilla.
märkäKeittiö, wc, suihku – kaikki märkä alueilla. Perinteiset kipsi laastarit eivät ole heille sopiva, mutta jos yhdessä kipsin sideaineena sementtiä käytetään, niin pinnoite tulee vettä hylkivä ominaisuudet.
Väri valmiin pinnoitteenvalkoinenKaikki tuottajat vakuuttaa ja osoittaa, että seoksen väri voi olla erilainen sävy, koska luonnollinen epäpuhtauksia kipsikivestä. Voit myös löytää koostumuksia, jolloin tumma harmaa väri valmiin pinnoitteen, koska suhde komponenttien kokoonpanon alkuperäisen seoksia.
harmaa
toinen
Muita ominaisuuksiaeristysLisäksi kipsin seos sisältää täyteaineita, muuttamalla lisäaineita ja paljon muuta. Ne määrittävät ominaisuudet valmiin pinnoitteen. Jos käytät kevyt huokoinen täyteaineita, sitten pohja, voit lisätä hieman eristävä ja ääntä vaimentava ominaisuudet. Sinun täytyy harkita, että tämä kipsi ei korvaa hyvä lämmön ja äänen eristys.
äänieristys

 Nyt harkita erilaisia kipsi tasoitteet viidestä yritykset, joiden tuotteille on kysyntää Venäjällä. Alla oleva taulukko näyttää likimääräiset kustannukset tarvittavat materiaalit tasoitukseen 1 m2 tontilla. Huolimatta "suunnilleen sama" hinnat, kun muunnetaan koko alueen seinät ja katot, kokonaiskustannukset vaihtelevat suuresti.

Yhteenveto taulukko valmistajat
ValmistajaAlueHintahaarukka materiaali tasoittamiseen 1 m2, paksuus 10 mm, HIEROA.
1. Knauf4 erilaista seosta manuaalinen sovellus, 3 – kone73-110
2. VOLMA9 tyyppisiä yhdisteitä käsi sovellus, 2-kone63-109
3. Prospectors3 muodossa seosta manuaalinen sovellus, 3 – kone67-125
4. Unis3 muodossa seosta manuaalinen sovellus, 3 – kone70-176
5. Bergauf4 käsin sovelluksen77-118

1. Knauf (Mukana)

Mukana on kansainvälinen yritys, jolla on saksan juuret. Sen perustajat alkoivat käyttää kipsiä raaka-aineena rakennusmateriaalien 30-luvulla viime vuosisadalla.

Venäjällä tuotteet myydään vuodesta 1993 lähtien. Käynnisti tuotannon kuivaseokset Pietarissa, Chelyabinsk, Moskova ja muissa venäjän kaupungeissa. Valmistaja tarjoaa 7 kipsi seokset perustuvat kipsi.

jpg" alt="Knauf: HP Alku, huippu, Rotband, Goldband, MP 75, MN Aloittaa MP Ultra 75" height="467" width="690" /

Paras ruoste muuntimet, top 10-luokitus hyvä siivoojat | Palontorjunta teräsrakenteiden – Yleiskatsaus 7 maalit ja materiaalit | 22 paras itsetasaava lattia – hinta Arvostelu | Yleiskatsaus, 10 lämpö-aseet: Ballu, Mestari, Midea, jne | Yleiskatsaus 10 rakennus siivoojat: Kärcher vs Makita vs Bosch | Paras hanat, top 10 sijoitusta valmistajien sekoittimet | Paras hitsaus-naamio, top 10-luokitus hyvä naamarit hitsaus | Arvostelu 8 valmistajat muovi kellareissa | Paras hiomakoneet, top 9 luokitus hyvä HIOMAKONEET hiomakoneet | 5kaasun generaattorit koti – hinta Yleiskatsaus, REG, Honeywell, SDMO ja FAS

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea kehitys opetukset ja tekniikka , perus tavoite suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.