Rakennus

22 paras itsetasaava lattia – hinta Arvostelu

Date: 2020-08-19 03:22

Suunnitelma artikkeleita [Näytä]

Valmistajat yhdisteet ja koostumukset self-tasoitus lattiat vain Venäjällä, on enemmän kuin tusina. Ja joukossa kaikki tämä lajike valita sopiva vaihtoehto? Mitä epoksi lattia on todella parempi kuin toiset? Olemme päättäneet esitellä sinulle suosituin koostumukset. Se on selvää, että haluttuja materiaaleja ovat velvollisia täyttämään parhaan odotukset! Täällä ja edelleen kaikki hinnat on ilmoitettu vain vertailutarkoituksiin.

Smesi dlia nalivnykh polov: Starateli, Osnovit, Weber, Bergrauf, Polimerstoun, Monopol, Glims

Mitä ottaa huomioon valittaessa?

Joten olet 100% ymmärtää monimuotoisuuden yhdisteitä self-tasoitus lattiat, kaikki saatavilla olevat tiedot toimme valtava taulukko – ei jokainen lukija löytää voimaa lukea se kokonaan. Mutta olet itsepäinen ihmisiä?

Erilaisia koostumuksia self-tasoitus lattiat
ValintaperusteetTyypit itsetasaava lattiaKuvaus
Materiaali sideaine*polyuretaaniSeos valmistelusta polyuretaani self-tasoitus lattiat, joka perustuu uretaania esipolymeerin kovetetta ja lisäaineita. Hyvin leviää maahan, pinnoite on joustava, kestää tärinää ja lämpötilan muutoksia. Käytetty viimeistely kerros, lisäämällä akryyli maali, voit luoda mielenkiintoisia koriste-pinnoite. Samaan aikaan, käyttää tällaisia koostumuksia on mahdollista vain siitä syystä, korkea laatu.
epoksiSekoita epoksi tasoite perustuu epoksi hartsi kovete ja lisäaineita. Sileä kiiltävä pinta, kuten lasi, on luotu avulla tällaiset koostumukset. Pinnoite kestää kulutusta, korroosiota ja vettä, mutta ei siedä voimakasta vaikutuksia. Se auttaa luomaan, erityisesti niin sanottu 3D (3D) kerrosta.
metyylimetakrylaatti (MMA)Koostumus perustuu metyylimetakrylaatti. On korkea polymerointi ja käytetään paitsi linjaus, miten parantaa kestävyyttä, veden vastus, kemiallinen kestävyys ja vaikutus suojaa betoni emäksiä. Lomakkeet polymeeri-pinnoite. Käytetään teollisuuslaitosten ja alueilla korkea maasto. Sävellyksiä on vaikea käyttää, myrkyllinen, vaarallinen, erittäin nopeasti kovettua, kulta.
akryyli sementtiPolymeeri koostumus, jossa on lisäaineena sementin, yhdistää ominaisuuksia ensimmäisen ja toisen, eli, tarjoaa tasainen pinta, kestävyys alhaisissa lämpötiloissa ja mahdollisuus kaatamalla paksuja kerroksia ilman riskiä hilseilyä ja halkeilua. Tällaiset koostumukset ovat mukautettu käytettäväksi teollisuuslaitoksissa, mutta tekniikka die-valu edellyttää korkea pätevyys työntekijöiden.
polyuretaani-sementtiPolymeerin seos, varmistaa, luoda kerros, joka yhdistää ominaisuuksia polyuretaani ja sementtilaasti. Eli tämä on erittäin kestävä pinnoite, liukumaton, kulutusta kestävä. Lisäksi, sitä voidaan soveltaa kaltevat pinnat ilman riskiä muodostumista aaltoja.
sementtiSekoitus sementti ja muita lisäaineita, joita käytetään pääasiassa viimeistely laatat ja muut materiaalit. Ominaista korkea kovuus ja pitkän elämän kuivatuksen.
kipsiPerusteella kipsi ja muut täyteaineet tasoitus lattia kuiva huone, jota seuraa viimeistely pinnoite. Kuivuu nopeasti, mutta pinta on erittäin kulutusta. Täytyykö Prime lattia ennen edessään sama laatta? Varmasti! Tämä on tehtävä kaikkiin kiviainespinnat.
Paksuus itsetasaava lattiaohut-kerrosKerros 1 mm viimeistelyyn.
itsetasaavaKerros 4-5 mm. Muodostaa kone.
erittäin täynnäKerros enemmän kuin 5 mm. Tasoitus pinta ja luoda koristeellisia tehosteita.
Kirjanpito sijainti työ koneasunto (talo)Jos ajatellaan, epoksi lattia itsenäisenä pinnoite, kotiin sopivia ratkaisuja, jotka perustuvat epoksi hartsit, kanssa akryyli väriaine tai ei, mutta tuella kankaalle. Kaikissa muissa tapauksissa, paikallisesti joko sementti-tai kipsi yhdisteitä.
kadullaTämän pinnoitteen on oltava kestävä, kestää korkeita lämpötiloja, äkillisiä lämpötilan muutoksia ja altistuminen kosteudelle. Ehkä käyttö sementti -, polyuretaani - ja akryyli-sementtilaasti. Viitaten valmistajan suosituksia.
kylpyhuoneMyöhemmin laatoitus sopivia sävellyksiä mineraali sitovat aineet: sementti monimutkainen (sementti ja kipsi). Erillisenä pinnoite voidaan soveltaa polyuretaani ja epoksi muotoiluja (tai väriaineita luoda 3D-vaikutus).
kylvyssäTässä tilanteessa ratkaisu, kuten kylpyhuone, vain noudattaa teknologia jopa korkeampi. On toivottavaa, ei kieltäytyä kipsin sävellyksiä, huolimatta siitä, että ne on suojattu märkä alue laatat. Konstruktio määräytyy erityistä materiaalia pohja: puinen lattia ja konkreettisia se on tarpeen soveltaa erilaisia koostumuksia.
wcAsianmukainen käyttö polymeeri sävellyksiä luoda omavaraisia pinnoitteet: sekoitetaan, kaadetaan, tasaantui nopeasti, ja päivän jälkeen lattialla voidaan kävellä. Laatta on perinteisesti parempi käyttää sekoitus mineraalisia sideaineita, kuten kipsi tai sementtiä.
keittiössäKeittiössä, käytä polyuretaani tai epoksi sävellyksiä lisäämällä akryyli väriainetta. Joten voit luoda saumaton täysin tasaiselle pinnalle haluttu väri. Jos oletetaan edelleen päällystetty laminaatti, linoleum tai, kuten, on mahdollista harkita käyttää muotoiluja, esimerkiksi sementti-tai kipsi-pohjainen. Tässä tapauksessa, sinun pitäisi ottaa huomioon kustannukset, materiaalin kulutuksen ja käytettävissä olevan ajan työtä.
parvekkeellaVoit käyttää mitä tahansa polymeeri sävellyksiä, on toivottavaa valita matta pinta, että lattia ei ole liukas. On myös mahdollista käyttää koostumuksia, jotka perustuvat sementtiä ja kipsiä, se on toivottavaa välttää seoksia.
autotallissaAutotalli on aiheellista käyttää polyuretaani tasoite kerros 5 mm, eli self-tasoitus. Sopii polyuretaani-sementti tai sementti sävellyksiä seoksen.
varastossaParas ratkaisu on muodostumista suojaavan kerroksen ratkaisu metyylimetakrylaatti. Tämä luo kestävä ohut pinnoite. Olisi pre-tasoitus pohja, koska MMA kovettuu nopeasti ja ei salli luoda täysin sileä kone. Käytetään sementti -, epoksi-ja polyuretaani muotoiluja.
kuntosalillaVoit harkita käyttää lähes mitä tahansa polymeeri ratkaisuja riippuen alkutilasta lattian pintaan kuntosalilla. Vaihtoehtoisesti, ohut-kerros polyuretaani pinnoite, polyuretaani-sementti. Tai sementin, myöhemmät viimeistely.
Huomioon pohja materiaalipuinen pohja (puinen lattialaudat, vanha lattia)Jos laite on kelluva vahvistettu tasoite 40 mm: n pohjalta sementtiä ja hiekkaa (useimmissa tapauksissa), jollei tuottaja seos.
vaneri
on PENOPLEX
lämmin vesi lattiaKaikki kivennäis-yhdiste, polymeeri parempi käyttää viimeistely kerros.
sementti (betoni)Mitään.
bitumiOn suositeltavaa poistaa vanha materiaali, koska sen läsnäolo lisää riskiä muodostumista halkeamia lattiaan ja ottaa redo työtä uudelleen. Toinen vaihtoehto on kelluva tasoite, kuten puu-syistä.
kovalevyn päälle
vanha laatta
Huomioon tyyppi viimeistely pinnoitealla laattaJos kosteassa ympäristössä, se on sementti-pohjainen tai monimutkainen neulonta. Jos kuiva – mitään tasoite mineraali sideaine.
alla laminaattiKipsi tai sementti ja polymeeri on mahdollista, mutta sinun täytyy tarkastella kustannus – useimmissa tapauksissa tämä on epäkäytännöllistä.
alle linoleum
Nopeus kuivaus pinnoite0,5-1 hPuhumme aika, jonka jälkeen voit kävellä pinnoite, mutta ei sovelleta viimeistely materiaaleja, jos mitään. Nopein kuivaus MMA. Kipsi lattiat voidaan käyttää ensimmäisen 2-4 h. Polyuretaani ratkaisu tarvittavat edellytykset 16-20 h, epoksi – päivää, sementti – kaksi. Täysin kuivua kerrosten varten 7-28 päivää.
2-6 h
16-24 h
24-48 tuntia
Virtausnopeus seoksenVoi vaihdella 0,8-2 kg per sq. m. layer 1 mm. suurin osa flow-sementti seosta, mutta se on myös kaikkein halpaa.

* yleensä, meidän tulee vain olla huolissaan, sementti -, kipsi -, polyuretaani-ja epoksi sävellyksiä. Kaikki muu on vain vähän hyötyä.

TOP 10 joukkueet loppuun pinnoitteen alle

Alkaa sukeltaa aihe self-tasoitus lattiat, tulet kohtaamaan tilanne, jossa materiaalit yksinkertainen linjaus myöhemmin loppuun olisi paljon enemmän kuin vain koriste-pinnoitteita. Eli itse asiassa, puhumme miten kieltäytyä käyttää classic siteet, kaada ratkaisu nopeasti lastalla ja kaikki. Ja tämä on erittäin kätevä ratkaisu!

1. Prospectors Paksu – 230 RUPLAA (25 kg)

Starateli Tolstyi

Itsetasaava lattia sementti-pohjainen Prospectors Paksu käytetään tasoitus konkreettisia emäkset, sementtilaasti, jne. suuren epätasapainon tasolle. Jo nimi on selvää, että ratkaisu ilmenee parhaiten, kun luodaan paksu kerros pinnoitteet. Tämän aineksen käyttö on perusteltua kaikissa tiloissa, joihin sovelletaan myöhemmin viimeistely. Materiaali on korkea virtaus, kerros tulee melko raskas, mutta se kompensiruet kestävyys ja alhainen hygroskooppisuus seoksen. Kannattaa käyttää tämä osa on kylpyhuone ja autotalli sekä ulkona katoksen alla.

Tärkeimmät ominaisuudet sekoitus Kaivostyöläisten Rasvaa
VaihtoehtoArvo
Tapaaminensisäinen (kosteutta) ja ulkoisen toimii
Lämpötila muotoilu5...30 °C
Sideainemineraali -, sementti -
Kerroksen paksuus30-80 mm
Puristuslujuus20 MPa
Väriharmaa
Elinkelpoisuus ratkaisu40 min
Kovettumisaika*2 päivää
Liima kulutus kerros 1 mm1,7 kg/m2
Hinta per m2 1 mm paksu15,6 HIEROA.
Alue 1 pussi klo kerroksen paksuus on 1 mm14,7 m2
Materiaali kustannukset täyttää 20 m2 (1 mm paksuus)alkaen HIEROA 312.8

* — tässä ja jäljempänä tarkoittaa aikaa, jonka jälkeen lattia mennä

2. Quick-prospectors – 270 ruplaa (25 kg)

Starateli Bystrotverdeiushchii

Asuin-tiloissa, keittiössä tai käytävällä on helpompi käyttää seosta, joka perustuu kipsi, kuten Alussa Prospectors. Ratkaisu osoittautuu melko liikkuva, ja 40 minuutin kuluttua se on mahdollista rullata yli suuri alue, jolla on tasainen pinta. Piirre kaikki kipsilaastit on, että pinnoite voi kävellä muutaman tunnin, ja työskennellä laajoilla alueilla on mahdollista käyttää koneelliset valu. Tässä tapauksessa valmistajan mukaan se riittää 4 tuntia. Tämä on melko suosittu keitos käyttämä ammatillinen viimeistelijät.

Tärkeimmät ominaisuudet Reaktiivinen seos Prospectors
VaihtoehtoArvo
Tapaaminensisätiloissa (normaali kosteus)
Lämpötila muotoilu5...30 °C
Sideainemineraali -, kipsi
Kerroksen paksuus5-100 mm
Puristuslujuus15 MPa
Värivaaleanharmaa
Elinkelpoisuus ratkaisu40 min
Kovettumisen aika4 tuntia
Liima kulutus kerros 1 mm1,4 kg/m2
Hinta per m2 1 mm paksuvuodesta 15,2 HIEROA.
Alue 1 pussi klo kerroksen paksuus on 1 mm17.8 m2
Materiaali kustannukset täyttää 20 m2 (1 mm paksuus)alkaen 304 HIEROA.

Haluatko oppia lisää mahdollisuuksia tämän materiaalin ja nähdä tuloksen kanssa se tulos? Sitten täytyy nähdä seuraava video.

3. Perusteella Scarlin FK45R – 280 ruplaa (20 kg)

 Osnovit Skorlain FK45R

Seoksen Perusteella Scarlin FK45R tehty sen perusteella, mineraali sideaine kanssa polymeeri lisäaineita ja on tarkoitettu käytettäväksi tiloissa, joissa normaali ilmankosteus. Voit korjata vakavia puutteita pohja – suurin kerroksen paksuus on määritelty valmistajan on 100 mm. Seos on suunniteltu betoni-ja sementti-hiekka pinnat, ja täytä järjestelmä "lämmin lattia". Tärkein etu on nopeus, jolla pinnoite kovettuu 2 tuntia voit kävellä sen. Laatat voidaan asentaa sen jälkeen, kun 3 päivää, toinen valmis – 7 päivän jälkeen, toiminnan Perusta, jossa on lattialämmitys, on suositeltavaa vain 28 päivän jälkeen.

Tärkeimmät ominaisuudet seoksen Perusteella Scarlin FK45R
VaihtoehtoArvo
Tapaaminensisätilojen työtä
Lämpötila muotoilu5...40 °C
Sideainemineraali monimutkainen
Kerroksen paksuus2-100 mm
Puristuslujuus15 MPa
Värivaaleanharmaa
Elinkelpoisuus ratkaisu40 min
Kovettumisen aika2 tuntia
Liima kulutus kerros 1 mm1,3 kg/m2
Hinta per m2 1 mm paksuvuodesta 18,2 HIEROA.
Alue 1 pussi klo kerroksen paksuus on 1 mm15,3 m2
Materiaali kustannukset täyttää 20 m2 (1 mm paksuus)vuodesta 364 HIEROA.

Pieni video valmistaja, joka tarjoaa ei vain mainontaa, vaan myös hyödyllistä tietoa ominaisuudet ja tekniikka käyttäen seosta Perusteella Scarlin FK45R.

4. Unis Horisontti Universal Nopea - – 270 ruplaa (20 kg)

Iunis Gorizont Universalnyi

Sideaineena seos Eunice Horisontti Universal nopea kovettuminen sementti on sovellettu, tämä tarkoittaa, että materiaali sopii käytettäväksi missä tahansa ympäristössä, jopa märkä. Hyvä yhdistelmä osien määrää korkea kovettumisnopeus – huolimatta sideaineen, kävellä lattialla mahdollista jo 3 tunnin jälkeen. Sopii valu millään perusteilla, jotka eivät kuulu taivutus: betonilaatta -, sementti-ja kipsi pinnoite. Voit hakea minkä tahansa viimeistely materiaaleja, sekä laitteen lämmin lattia. Kuten mikä tahansa sementin sekoitus, voit olla merkittävä kustannuksella, mutta tämä on pitkälti kompensiruet edullinen hinta ja tekniset ominaisuudet.

Tärkeimmät ominaisuudet seokset Eunice Horisontti Universal nopea kovettuminen
VaihtoehtoArvo
Tapaaminensisäistä teokset (huoneissa tahansa)
Lämpötila muotoilu5...40 °C
Sideainemineraali -, sementti -
Kerroksen paksuus2-100 mm
Puristuslujuus15 MPa
Väriharmaa
Elinkelpoisuus ratkaisu30 min.
Kovettumisen aika3 tuntia
Liima kulutus kerros 1 mm1,6 kg/m2
Hinta per m2 1 mm paksu21,6 HIEROA.
Alue 1 pussi klo kerroksen paksuus on 1 mm12,5 m2
Materiaali kustannukset täyttää 20 m2 (1 mm paksuus)alkaen 432 HIEROA.

Tässä nopea video valmistajalta on tarkoitettu paitsi mahdollisuuksia itsetasaava lattia Yunis, mutta koko sykli toimii.

5. VOLMA-Nivelir Express – alkaen 240 ruplaa (20 kg)

Volma Nivelir Ekspress

Käyttäen seosta, VOLMA-Nivelir Express voit saada ratkaisu, joka on erinomainen liikkuvuus ja riittävän pitkä elinkelpoisuuden. Huolimatta johdonmukaisuus ratkaisu, he muodostivat kerros kovettuu melko nopeasti – voit kävellä sen 6 tuntia myöhemmin, ja viikon kuluttua, voit aloittaa viimeistely. No, yksi tärkeimmistä edut: tämä seos voidaan käyttää kylpyhuone, wc, keittiö ja muut mukavuudet.

Tärkeimmät ominaisuudet seos VOLMA-Nivelir Ilmaista
VaihtoehtoArvo
Tapaaminensisäistä teokset (huoneissa tahansa)
Lämpötila muotoilu5...30 °C
Sideainemineraali monimutkainen
Kerroksen paksuus5-100 mm
Puristuslujuus15 MPa
Värivalkoinen
Elinkelpoisuus ratkaisu60 min.
Kovettumisen aika4-6 tuntia
Liima kulutus kerros 1 mm1,25 kg/m2
Hinta per m2 1 mm paksu15 HIEROA.
Alue 1 pussi klo kerroksen paksuus on 1 mm16 m2
Materiaali kustannukset täyttää 20 m2 (1 mm paksuus)300 HIEROA.

Tarjoamme sinulle katsomaan lyhyt video mainos valmistajalta. Ilmeisesti odottaa joitakin negatiivisuus corporate video ei ole sen arvoinen.

Ja nyt suoraan käytäntöön käytön seos on pieni verrattuna sekoitus Kaivostyöläisten.

6. Bergauf Helppo Boden – 340 ruplaa (25 kg)

Bergauf Easy Boden

Jos on selittämätön halu käyttää materiaalia "saksan" nimi, se on mahdollista harkita seosta lattiat Bergauf Helppo wheeling. Sideaineena käytetään sementtiä, tämä tarkoittaa sitä, että tasoite voidaan täyttää paitsi olohuone, ja kylpyhuone. Kuten monet kaltaiset yhdisteet, sitä voidaan soveltaa manuaalisesti tai koneellinen, betoni tai muu jäykkä pohja, ja "lämmin lattia". Mikä tahansa maali, laatat ja viimeistely parketti.

Tärkeimmät ominaisuudet sekoitus Bergauf izi Boden
VaihtoehtoArvo
Tapaaminensisäistä teokset (huoneissa tahansa)
Lämpötila muotoilu5...25 °C
Sideainemineraali -, sementti -
Kerroksen paksuus6-50 mm
Puristuslujuus12.5 MPa
Värivaaleanharmaa
Elinkelpoisuus ratkaisu30 min.
Kovettumisen aika4-8 tuntia
Liima kulutus kerros 1 mm1,5 kg/m2
Hinta per m2 1 mm paksuvuodesta 20,4 HIEROA.
Alue 1 pussi klo kerroksen paksuus on 1 mm16,6 m2
Materiaali kustannukset täyttää 20 m2 (1 mm paksuus)alkaen 408 HIEROA.

Tämä tyyppi itsetasaava lattia täynnä hieman hitaammin. Valmistajat keskittyä helppokäyttöisyys ratkaisu ja säästää rahaa, kieltäytyy palveluja työntekijöille.

7. Knauf-Heimo – 320 RUPLAA (30 kg)

Knauf-Tribon

Tämä materiaali teki meidän lista ei ole sattumaa. Se, että valmistaja väittää, mahdollisuudesta käyttää seoksia Knauf-TRIBON, kun valu ei ole vain konkreettisia, mutta myös puisia rakenteita, koska se on korkea taivutuslujuus. Sideaineena on sekoitus Portland sementti ja kipsi pinnoite soveltuu kuiviin ja kosteisiin paikkoihin, joihin sovelletaan ylimääräisiä viimeistely. Ratkaisu on ominaista suuri elinvoimaa, jonka avulla voit kattaa kerralla suuren alueen. Mennä täynnä kone on mahdollista 6 tuntia myöhemmin, ja seuraavana päivänä – ja lastaus. Kaikenlaisiin huoneisiin.

Tärkeimmät ominaisuudet seoksen Mukana Tribon
VaihtoehtoArvo
Tapaaminensisäistä teokset (missä tahansa huoneessa)
Lämpötila muotoilu5...35 °C
Sideainemineraali -, sementti kipsi
Kerroksen paksuus10-60 mm
Puristuslujuus15 MPa
Värivaaleanharmaa
Elinkelpoisuus ratkaisu60 min.
Kovettumisen aika6 tuntia
Liima kulutus kerros 1 mm1,7 kg/m2
Hinta per m2 1 mm paksuvuodesta 18,1 HIEROA.
Alue 1 pussi klo kerroksen paksuus on 1 mm17,6 m2
Materiaali kustannukset täyttää 20 m2 (1 mm paksuus)362 HIEROA

Mikä on ratkaisu in toiminta, mukaan lukien kaatamalla puinen pohja – pieni video valmistajalta.

8. Perfekta Laidley – 270 ruplaa (20 kg)

jpg" alt="Perfekta Laidley" height="300" width="300" /

Paras rakennus pölynimurit, top 10 pölynimurien luokitus hyvä | Top 10 valmistajien muovi-Ikkunat: stä 2019 [TOP 10] | Paras upotettavat pumput, top 9 luokitus hyvä pumput kotiin | Paras valurauta kylpyamme, top 10-luokitus hyvä bath iron | Maali metalli: katsaus valmistajat Dufa, Alpina, maali, Tex | Top 10 höyläkoneet puuta | Mineraalivilla: katsaus Kivivilla, Isover, Ursa, TechnoNIKOL, jne | Paras rakennus kuivaimet, top 9 luokitus hyvä hiustenkuivaaja | Paras hälytysjärjestelmät, top 10-luokitus hyvä signalointi | Paras injektointilaastin laatta, top-1 rating hyvä laasti

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin elävä ontogony opit ja tekninen instituutti, perus delegointi suorittaa tieto ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tietokanta ja tieto.