Rakennus

Top 10 vesipumput puhdas ja likainen vesi: Mestari, Fubag, Koshin, jne.

Date: 2020-08-18 03:06

Suunnitelma artikkeleita [Näytä]

Pumppu on itsenäinen laite pumppaa nesteitä. Käyttää kaivos-ja rakennusteollisuus – nopea poistaminen viskoosi seokset ja likainen vesi pit.

kuntien ja maatalous, käytetään puhdistus kaivot, porakaivot, ja varastointi puhdista tai jätevettä, nestemäisiä lantaa. Käytetään kala-altaissa ja veden kuljetus yritykset. Ei ole vaihtoehtoja palojen sammuttamiseen ja poistaminen seurauksista luonnonkatastrofien.

Katsaus moottorin vesipumput

Tämä pumppulaite on toiminut tällainen yhdistelmä indikaattorit oma suorituskyky ja viskositeetti tislattu neste, joka on tehoton, upotettavat ja pinta-veden salaojitus ja ulosteen pumput.

tässä artikkelissa me tarkastelemme suosituimmista malleista. Kertoa niiden edut ja haitat. Lue lisää valinnanvaraa katso video:

pumppu Koostuu polttomoottori ja pumppu asennettu putkimainen runko. Malleja eri luokkiin mahdollista perustavanlaatuisia eroja rakenteessa kaikki osat. Järjestelmän työtä, joka tapauksessa sama:

  1. asema pyörii akselin kanssa työskentelevät osa pumppu;
  2. kehon pumpun luo tyhjiön;
  3. neste on viivästynyt kautta saanti ja karkottaa kautta pistorasiaan pumppu

veteen upotettuna pumppu on hyväksyttävää, siksi saanti putki liittyy kovaa aaltopahvin letku, jossa on takaiskuventtiili. Vaadittu jäykkyys osien merkintä johtuu tarpeesta estää romahdus. Suojaava varusteet (takaiskuventtiili) poistaa nesteen poistumista letku.

tärkeimmät ominaisuudet
OminaisuusValinnat - Merkintöjen käyttö
Laatu tislattu nestejonka hiukkaskoko on enintään 8 mmHuolto uima-altaat, ohjelmistoja ja kastelu.
hiukkaset 8 35 mmporauslautat, rakentaminen, asuminen ja kunnallisten palvelujen, Ministeriö hätätilanteissa.
Viskoosi, virtaava massautilities -, maatalous-yrityksille.
Eräänlainen pumppuKeskipakopuhtaan ja kevyesti saastunutta vettä.
Kalvoraskaasti saastuneet nesteet, viskoosi tai nesteen massa.
Suorituskyky, m3/min1tarpeet juoni tai yksittäisten rakennus.
1 26apuohjelmia, hätä, kalanviljelylaitokset, maatalous-yritysten, teollisuuden, Navy.
Maksimi korkeus vesi, m60tarpeet alueen 6-20 eekkeriä, asuntojen ja apuohjelmat
yli 60palokaluston
moottorin Teho HP10Kotimaiset yksiköt
10Palo-ja teollisuuden moottorit
Polttoainebensiini5 000 moottorin tunnit tarvitaan moottorin huolto.
diesel - Laitteiden päivittäiseen kovaan käyttöön.
Paino60Kannettava
60mobile platform

tässä artikkelissa olemme koonneet tietoa suosituimmista malleista. Tärkeimmät ominaisuudet on ilmoitettu alla olevassa taulukossa:

Pivot-taulukko-mallit
MalliOminaisuusHinta, HIERO
asuntoja
1. MESTARI GP26-IIKompakti ja kevyt laite, joka on vähemmän kuin 5 minuuttia pumppu ton vettä kasteluun, etäisyydellä 300 metriä.6 100
2. Forte FP 20HPBensiini versio avulla voit järjestää vakaa tarjonta puhdasta vettä sisällä pistorasiaan hiha, pituus 650 m.8 337
Laitteet puutarhurit, pienet tilat, palvelu järjestöjen
3. Fubag PG60Laitteita, jotka on voitava nopeasti pumpata likaista vettä kuoppaan tai kellarissa kulkee hiukkaskoko – 4 mm.10 350
4. Subaru-Robin PTG 307 STYksi kaikkein tuottavimpia vaihtoehdot luokkaan valo malleja, joissa 4-tahti moottori, pystyy työskentelemään puhdas ja kohtalaisen saastunut vesi.26 600
5.Kentauri KDM (LDM) 50Taloudellinen dieselmoottori, joka on suunniteltu päivittäinen aukioloaika olosuhteissa veden järjestelmän tilan.47 838
6. WEIMA WMCGZ100-30korkean suorituskyvyn yksikkö, joissa on diesel-moottori, veden pumppaamiseen hiukkasia enintään 8 mm, teollisessa mittakaavassa.56 000
7. Koshin KTH-80XPumppu 4-tahti moottori näyttää parhaat tulokset suorituskykyä, luettelo verrattavissa bensiinin malleja.726 77
palokaluston
8. Niagaraedullisin itsenäinen korkea-paine pumpun kotimaisen valmistajan kehitetty erityisesti taistelevat tulipalot metsät ja turvesuot.220 000
9. MP 20/100 GeysirYksi parhaista vaihtoehdoista toiminnan voimakas auton moottori, tuotetaan Togliatti kasvi.238 500
10. SHIBAURA TF520MHPalo-pumppu sähköinen käynnistin ja koko seurantaprosessin vesi. Ainutlaatuinen järjestelmä 2-tahti moottori, johon se ei ole tarpeen valmistella polttoaineen seos.464 900

Pumput yksityiskoteihin

Self-kastelu puutarha, pumpata vettä lammesta säiliöön palvelu altaan oman sivuston, paljon helpompaa, kun talous on kevyt ja kompakti, itsenäinen, pumppaus laitteet. Tästä näkökulmasta, halpa yksiköt, joissa kaksi-ja nelitahtiset bensiinimoottorit – lukuun ottamatta kilpailusta.

1. MESTARI GP26-II

hintaan 6 100 HIEROA.

Mestari GP26 - II

Kannettava malli MESTARI GP26-II keskipako pumppu ja 2-tahti moottori, teräs runko anti-tärinää jalat. Push-pull-yksikkö ei pelkää vallankaappaukset, joten laite voidaan kuljettaa missä tahansa asennossa – mikä on tärkeää, kun kuljetetaan pieniä autoja.

Laite on edullinen, ylläpidettävissä, sen ylläpito ei vaadi erityistä osaamista. Intensiivistä käyttöä paljon aikaa kuluu tarkastus ja säätö sytytystulppa (30 tuntia), seuranta ja puhdistus ilmansuodatin (väli – 50 tuntia)

huomaathan, – tehdas asetus tyhjäkäynti saadaan alas. Siksi, jotta vältetään liiallisen kuormituksen aikana käynnissä, säädä kierrosluku kahdennenkymmenennen mahdollisimman vähän vakaan toiminnan moottori.

tekniset tiedot MESTARI GP26-II
FeatureValue
liquidNet
Capacity, m3/min - 0.13
syvyys valinta / nostokorkeus vettä, m8/30
Halkaisija putket, mm25
Virta (muutos/polttoaine) moottorin HP - 1.2 (2-tahti/bensiini)
Paino7.2

Video-laitteet-MESTARI:


2. Forte FP 20HP

hinta 8 337 HIEROA.

Forte FP HP 20

Srednemotornoy pumppu FP Forte 20HP perusteella 4-tahti bensiini moottori, jossa on manuaalinen käynnistin; järjestetty putkimainen runko. Laitteen mukana on kaikkein kompakti keskipakopumppu linja Autonominen pumput FP, ja näin kehitetty paljon valtaa ja pienin arvo, luettelo malleja, joilla on samanlaiset ominaisuudet. Siellä on öljy-anturi, joka estää moottorin käynnistymisen kanssa riittämätön voitelu.

haitat – meluisa työ. Paino-ongelmia voi syntyä vain ratkaisemisessa pitkä, vaikea alueilla. Yritä olla varovainen mutteri, joka pitää letku ilmanotto putki – korvakkeiden avulla voit käyttää paljon vaivaa, ja silumiinia seos ei ole riittävän sitkeitä kestämään liiallinen kuormitus.

tekniset tiedot FP-Forte 20HP
OminaisuusArvo
nestemäisiäPuhdas ja kevyesti likaantunut
Kapasiteetti, m3/min - 0.48
syvyys valinta / nostokorkeus vettä, m8/65
Halkaisija putket, mm50
Virta (muutos/polttoaine) moottorin HP - 5.5 (4-tahti/bensiini)
Paino26

- Videoita, kastelu fanfaari Forte FP 20HP

Puutarha pumppu

toiminnan Luonne järjestetty rakenteita riippumatta siitä, onko puutarha Yhdistys, maatila, rakennusalan yritys, joka palvelee utilities, liittyy käytön pumppulaite, pystyy toimimaan paitsi itsenäisesti, mutta myös niin kauan kuin mahdollista, ja erittäin tehokas.

kiinnitetään Erityistä huomiota hyötykäyttöä. Näissä pyyntöjä, monenlaisia korkean suorituskyvyn koneita perusteella bensiini ja diesel moottorit.

3. Fubag PG600

hintaan 10 350 HIEROA.

Fubag PG60

korkean suorituskyvyn pumppu Fubag PG600 keskipakotyyppinen alkuperäisen bensiini moottorin runko, anti-tärinää jalat. Käyttö moottorin ajoitus järjestelmä OHV, joka on piirtoheitin venttiilit, vähentää melua, lisätä voimaa, parantaa lämmöntuotto ja varmistaa mukavan layout moottorin suunnittelu asennus. Vaikka sen kompakti koko, pumpun hankala liikkua yksi henkilö.

huom – kun yksin SE on tarpeen käyttää momenttiavainta, koska laiminlyönti suositeltu vääntömomentti, aiheuttaa rikkoutumisen laitteiden.

tekniset tiedot Fubag PG600
OminaisuusArvo
nestemäisiäVettä hiukkasia jopa 4mm
Kapasiteetti, m3/min - 0.6
syvyys valinta / nostokorkeus vettä, m8/26
Halkaisija putket, mm50
Virta (muutos/polttoaine) moottorin HP - 4.8 (4-tahti bensiini)
Paino27

Video Fubag PG600 valmistajalta:


4. Subaru Robin PTG 307 ST

hintaan 26 600 HIEROA.

Subaru Robin PTG 307 ST

itseimevä pumppu Subaru Robin PTG 307 ST kevyt runko. Liittyy keskipakopumppu ja bensiini, 4-tahti moottori. Quick release-kansi tarjoaa pääsyn juoksupyörän puhdistus-ja. Osat on valmistettu valuraudasta, jotkut alumiinia, vähän käytetty piikarbidi – jolloin pumppu vähäinen paino osoittaa hyvää suorituskykyä.

Alhaiset kustannukset laitteet kompensoi hinta 2,5 tuuman paloletkua tarpeen tyhjentää nestettä.

Huom: tarkistus yhteydet pienempiä letkuja, lisätä ulostulon paine – vaikuttaa laitteen suorituskykyyn.

Tekniset ominaisuudet: Subaru Robin PTG 307 ST
OminaisuusArvo
nestemäisiäKohtalaisen saastunut, mukaan lukien enintään 21 mm
Kapasiteetti, m3/min - 1
syvyys valinta / nostokorkeus vettä, m8/23
Halkaisija putket, mm76.2
Moottori (muutos/polttoaine)4-tahti, bensiini
Paino28

Video Subaru-Robin PTG 307 ST


5. Kentauri KDM (LDM) 50

hintaan 47 838 HIEROA.

centaur KDM 50

Pumppu kentauri KDM (LDM) 50 single-sylinterinen dieselmoottori ja keskipakopumppu. Ominaisuus yksisylinterinen dieselmoottori: alhainen käyttölämpötila ja tehokkuutta (taustatekijät suuri käyttöikä) läpäistyään kiertovesipumppu, ei alttiita veden sisältämät sulkeumia joiden koko on enintään 4 mm ja tilava säiliö – 3 tuntia yhdellä täyte. Moottori on suojattu vaurioilta, joita öljy-anturi, joka ei toimi riittämätön voitelu.

suurimmista haitoista – vain on kalliimpaa kuin bensiini ja korjaukset.

kentauri valittaa niille, jotka haluavat päivittää laitteiden käyttömukavuutta moottorin lohko on paikka aloittaa, mutta sisällä runko on aina jonnekin turvallinen akku.

tekniset tiedot kentauri KDM (LDM) 50
OminaisuusArvo
nestemäisiäPuhdasta vettä hiukkasia enintään 4 mm
Kapasiteetti, m3/min - 0.36
syvyys valinta / nostokorkeus vettä, m7/27
Halkaisija putket, mm50
Virta (muutos/polttoaine) moottorin HP - 4.2 (4-tahti/diesel)
Paino37

Video verrattaessa bensiini-ja diesel-pumput:

6. WEIMA WMCGZ100-30

hintaan 56, 000.

Weima WMCGZ 100-30

high-performance malli WEIMA WMCGZ100-30 dieselmoottori ja keskipako pumppu, on järjestetty suojaava runko. Juoksupyörä pumpun ylittää veden kanssa kiinteitä hiukkasia enintään 8 mm. öljy-Anturi poistaa "kuiva" moottorin toiminnan. Putkimainen runko varmistaa liikkumattomuus kaikki komponentit laitteen ja vähentää laitteen vaurioitumisen kuljetuksen aikana ja tekee siitä mukava laiva tai kuljeta laitetta yksin, jopa ilman apua ylimääräisiä mekanismeja.

huonona puolena on, että mahdollisimman suuret säästöt tapahtuu vain pienillä moottorin nopeuksilla dieselmoottori. Suurin sallittu taajuus kierto tuo virtaus edullisin bensiini yksikkö.

Huomautus: maustetaan asennus tulee sijoittaa vaaka-asennossa, vain – öljy nälkään 4-tahti moottori tarjoaa tilt 100; kääntämällä laite johtaa vuotaa polttoainetta.

tekniset tiedot WEIMA WMCGZ100-30
OminaisuusArvo
nestemäisiäLikaista vettä
Kapasiteetti, m3/min - 2
syvyys valinta / nostokorkeus vettä, m8/30
Halkaisija putket, mm100
Virta (muutos/polttoaine) moottorin HP - 12 (4-tahti /diesel)
Paino66.7

Video WEIMA WMCGZ100-30

7. Koshin KTH-80X

hintaan RUB 726 77

Koshin KTH-80X

korkean suorituskyvyn muta keskipakopumppu Koshin KTH-80X jäykkä runko, perusteella bensiinimoottori. Suunnittelu terät juoksupyörän avulla pumppu siirtää hiukkasia, joiden koko on enintään 27 mm. Polttoaineen säiliö 6 litraa, tarjoaa Itsenäinen, jatkuva käyttö moottori-4 tuntia. Laite on kompakti ja se on helppoa – kätevä kuljettaa ilman apua.

vahvan rarefaction onteloon pumpun luo kunnon vetää, niin letku vesijohtoon vahvistetut pohjassa ilman suodatin, nostaa lietettä ja pohja roskat.

muista, että suurin vääntömomentti tämä moottori on saavuttanut 2500 rpm, niin erittäin saastunutta vettä enintään kaasu – ole paras ratkaisu. Kumpikaan suorituskyvyn eikä kannalta polttoainetaloutta.

tekniset tiedot Koshin KTH-80X
OminaisuusArvo
nestemäisiäLikaista vettä
Kapasiteetti, m3/min - 1.3
syvyys valinta / nostokorkeus vettä, m8/27
Halkaisija putket, mm75
Virta (muutos/polttoaine) moottorin HP - 8 (4-tahti/bensiini)
Paino25

Video uudelleen noin Koshin KTH-80X:

palopumput

Luokka pitkälle erikoistuneita laitteita, Itsenäinen toiminta, jossa puhdas ja osittain saastunutta vettä. Tässä ovat mallit, joissa on eri suorituskyky pumput ja moottorit eri teho, mobiili ja kannettavat. Mikä heitä yhdistää on se, että rakenne kunkin solmun ja elementti on suunniteltu tarjoamaan suurin mahdollinen intensiteetti veden virtaus.

8. Niagara

hintaan 220 000 HIEROA.

Niagara

korkea Paine, kannettava palo pumppu Niagara bensiinimoottori. Laite on nyt koottu runko varustettu pyörillä ja taittuvat kahvat. Hihnaveto vähentää kuormitusta moottorin, ilman tappiota välittää vääntömomentin pumpun mekanismi.

käyttöönoton Ansiosta techstudent keskipako pumppu, laite pystyy ylläpitämään paine putki, jonka pituus on 2 km. Sisäinen anturi poistaa käyttöönotto ja käyttö alhainen öljyn taso. Sisäänrakennettu käsipumppu avulla voit nopeasti täyttää vedellä työskentelytilaa pumpun. Mukana suuttimet tulella päät nopea yhteys hihassa, joten torjumiseksi asennus kestää enintään 2 minuuttia.

Tehokas toiminta on mahdollista vain silloin, kun erikoistuneet palvelut – lavalta break-in ennen suunniteltua huoltoa. Valettu alumiiniseos, josta asunto-pumppu on tarpeeksi kestävä ja ei altis korkea lämpötila, mutta kun vahingossa "kuiva" toimintaa, se on tarpeen jäähtyä luonnollisesti. Muuten, kun uudelleen veden virtaus voi aiheuttaa säröilyä.

Niagara tekniset tiedot
OminaisuusArvo
nestemäisiäPuhdasta vettä
Kapasiteetti, m3/min - 0.6
Syvyys näytteenotto, m / outlet paine, PANKKIAUTOMAATTI7.5/12
Halkaisija putket, mm51
Virta (muutos/polttoaine) moottorin HP - 7.5 (4-tahti/bensiini)
Paino67

Video pumppu "Niagara"


9. MP 20/100 Geysir

hintaan 238 500 ruplaa.

MP 20/100 Geysir

Tulipalon pumpun MP 20/100 Geysir 2 stupenchataya pumppu kuorma-auton moottori, kannettava muotoilu. Teho VAZ-moottori tarjoaa hyvän pidon imu-letku, varmistaa kunnollinen paine sekä hihat. Start-up electric starter, ohjaus parametrit moottorin läpi mittalaitteiden ja osoittaa valot ohjauspaneelissa. Pakotettu jäähdytys. Mukana suojaava kotelo on etsiä valoa.

Laitteet avulla voimme suorittaa monia tehtäviä ilman edeltävää koulutusta tämän laitteen kanssa tehokkaasti työtä, ei toimi. Toinen haitta on monimutkainen korjaus virtalähde.

Julisti resource tämä moottori, ja auto on 120 000 km: n tapauksessa pumppu, kun kierrokset eivät nouse yli 2 000, teoreettinen resurssi ylitä 10 000 tuntia. Tämä on paras indikaattori keskuudessa vastaavia pumppulaite.

Tekniset tiedot MP 20/100 Geysir
OminaisuusArvo
nestemäisiäPuhdasta vettä
Kapasiteetti, m3/min - 1.5
syvyys valinta / nostokorkeus vettä, m8/190
Halkaisija putki liitännät imu /vastuuvapauden, mm100/70kh2
Virta (muutos/polttoaine) moottorin HP - 75 (VAZ 2108/bensiini)
Paino215

Video MP 20/100 Geysir:


10. SHIBAURA TF520MH

hintaan 464 900 HIEROA.

SHIBAURA TF520MH

korkea Paine palo pumppu SHIBAURA TF520MH ja kannettava muotoilu, jossa on moottori ja pumppu, jotka on hitsattu runko.

sähköinen käynnistys on päällekkäistä mekaaninen laite, käynnistä moottori. Automaattinen sekoitus öljyä polttoaineen itsenäisesti valmistaa polttoaineen seosta, riippuen todellinen kuormitus moottori. Hihnaveto helpottaa huolto-ja korjaus-laitteen. Intuitiivinen valvonta.

miinuksia vain laitteen hinta ja kustannukset korjaus alkuperäinen moottori. Huomaa: tämä malli on mukavin kannalta toiminta. Rekrytointi-ja vastuuvapauden vettä (pumppu), ja muut ohjauslaitteet on ohjauspaneeli. Vaikka akun lataamista varten on erityinen laturi.

tekniset tiedot SHIBAURA TF520MH
OminaisuusArvo
nestemäisiäPuhdasta vettä
Kapasiteetti, m3/min - 0.35
Syvyys näytteenotto, m / outlet paine, PANKKIAUTOMAATTI9/5
Halkaisija putket, mm65
Virta (muutos/polttoaine) moottorin HP - 18 (2-tahti/bensiini)
Paino43.8

Video SHIBAURA TF520MH valmistajalta:

Lähtö

Kaikki talousarvion malleja selviytyä pumppaamiseen puhtaan ja kevyesti saastunutta vettä kasteluun. Mutta MESTARI GP26-II avulla voit säästää rahaa, kun ostaa ja palvelu.

universal laite usein intensiivinen käyttö, nykyinen malli Koshin KTH-80X. Joka pystyy pumppaamaan nestettä jopa suuria hiukkasia.

Pyynnöt sammuttimet vähennetään tiedot moottorin käyttöikää ja suorituskykyä. Huollettavuus – oletus. MP 20/100 Geysir parhaiten vastaa käyttäjän odotuksia.

Usein kysyttyä

tällä sivulla olemme koonneet kaikkein ajankohtaisia kysymyksiä kohtaamat ihmiset, ennen kuin ostat:

Hyväksyttävää pumpun sijaan uppopumppu poimia vettä hyvin?
Ei. Suurin syvyys nesteen tulo vähentää suorituskykyä pumppua 2 kertaa. Mutta jopa tässä tapauksessa, ammatillinen malli voi parin viikon päästä "lähelle" matalista kaivoista, joka normaalikäytössä toimii jopa kolme vuotta.
Miten laskea pituus linjan välillä pumppu ja täytä säiliö?
perusteella passin lisääntynyt korkeus vettä. Jokainen metrin korkeus vastaa 10 metriä vaakasuora putki. Jos kapasiteetti, on tarpeen ottaa huomioon korkeuseroja pitkin valtatie. Variantti kanssa kastelu edellyttää ottaen huomioon intensiteetti kulutus kunkin haara – niin voit jättää tarvittava syöttöpaine ruiskuttamalla vettä.
mikä on käyttöjärjestelmän ominaisuudet passiin pumput kiinnittää huomiota valinta?
suorituskyky ja nostokorkeus. Nämä tiedot vaikuttavat paineen Kokoonpanon aikana, ja kyky laitteen antamaan riittävästi painetta hihassa, jotta voidaan pumpata vettä haluttuun korkeuteen. Mutta on varoitus – nämä luvut eivät ole vakaa. Lämpötilan noustessa ympäristön he ovat alas. Tämä ei ole avioliitto laitteiden ja fyysinen malli. Vain muistaa, että passin hinnat on saatu laboratoriossa, eli tutkimuksen perusteella erityisiä ilmiöitä huoneenlämmössä. Lopullinen analyysi on teoreettinen. Tämän vuoksi pumppu on valittu 15% varastossa tärkeimmät indikaattorit muutokset ilmakehän painetta ja lämpöä päivä, osoittaa kriittinen ero tulos tiedot passi.
en Halua käyttää pitkiä (50 m), tulo-letku, toimittaa laitteet joesta, ja tontille; yhteensä korkeus-ero on 2 metriä. Tämä järjestelmä on mahdollista?
Ei. Ensimmäinen, vahvistettu letku tämä pituus maksaa enemmän kuin muut pumput. Toiseksi, pumppu on helpompi työntää vettä kuin imeä. Ja näin pitkään, jopa pienempi ero, pitoa ei. Kolmanneksi, se on mahdotonta estää kuiva pumppu, ja helpottaa, on lähellä laitteita, joissa on lyhyt imuletku.

onko sinulla kysymyksiä? Kirjoittaa kommentteja, saamme takaisin sinulle!

TOP 5 valmistajat onebusaway puu | Paras tiiviste kylpyamme, top 10-luokitus hyvä tiivistysaineet | Paras maali puu, top-1 rating hyvä maali puuta | Top 10 vesipumput puhdas ja likainen vesi: Mestari, Fubag, Koshin, jne. | Paras ionisaattorit, top 9 luokitus hyvä ilma ionizers | Top 10 valmistajien muovi-Ikkunat: stä 2019 [TOP 10] | Paras lämmittimet autotalli, top 10-luokitus hyvä lämmittimet | DeLonghi jäähdytin, top 10-luokitus hyvä patterit | Paras porat, top 9 luokitus hyvä porat 2020 | Paras valurauta kylpyamme, top 10-luokitus hyvä bath iron

Satunnainen kommentti:

Tänään erittäin vinttikoira ontogony tiede ja tekninen instituutti, perus rooli suorittaa tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.