Rakennus

Top 10 täryttimet betonin – vertailu ominaisuudet ja hinnat

Date: 2020-08-18 02:58

Suunnitelma artikkeleita [Näytä]

Kun kaatamalla säätiöt, pylväät ja muut betonirakenteet betonin massa tulee näkyviin tyhjä, läsnäolo, joka vaikuttaa haitallisesti laatuun tuloksena monoliitti. Ulkonäkö markkinoilla erityisiä täryttimet betonin ratkaisu tähän kysymykseen tuli toinen yksinkertainen teknologinen vaihe – pakkaus tärisevä betoni sekoitetaan. Tässä artikkelissa vertaamme 10 parasta täryttimet betonin hinta-luokat: 4 78 tuhatta ruplaa.

Syvä ja pinta — mikä on ero?

vuodesta otsikko on selvää, että tärkein tehtävä näistä laitteista on siirtää värähtely betonimassan tasaamiseksi sen tiheys koko työ tilavuus muotti. Ennen puhumme laitteen ja periaate työtä, se on syytä mainita kaksi lajikkeiden täryttimet betonin: syvä (sukelluksissa) ja pinta (ulkoinen sivusto). Huolimatta samaan tarkoitukseen, on suunniteltu ja ne toimivat hieman eri tavalla.

Esimerkiksi syvä hieromasauva

vibraattorit upotetaan betonimassan. Ne koostuvat toimilaite, joustava akseli, suojattu power armor, ja vibromechanical (Mace). Asema luo vääntömomentti, joka on toimitettu vinkki joustavan akselin kautta. Kärki on suljettu muotoilu pitkänomainen muoto, joka sijaitsee sisällä ydin ja liukusäädintä. Liikkeen liukusäädintä ydin ja mahdollistaa luomisen korkea-taajuus tärinää.

Alustan hieromasauva konkreettisia

Ulkoinen vibraattorit eivät ole kosketuksissa betonin, ja vaikuttaa seoksen läpi muotti elementit, joihin ne on asennettu. Suunnittelu tällaisten yksiköiden edellyttää myös ajaa, jonka roottori on asennettu ns debalance. Epäsymmetrinen voimia syntyy sen kierto, johtaa esiintyminen tärinää, joka välittyy pohja, joka on pinta-vibraattori. Pääsääntöisesti, sen käyttö on turvautua vain tapauksissa, joissa upotettava laite ei sovellu, koska korkea pakkaus tiheys venttiilit tai pieni koko täyttää suunnittelu.

Lajikkeiden täryttimet betonin ja niiden valintaperusteet

ensimmäinen, harkita yhteisiä piirteitä, jotka ovat tärkeitä valittaessa syvyys, ja alustan laitteeseen.

Yhteensä kaikki täryttimet tiivistyminen betoni
ParametriArvohuomautus
voimansiirron Tyyppisähkö - suosituin ratkaisu, koska tällaisia laitteita on mahdollista työskennellä lähes missä tahansa ympäristössä, mukaan lukien sisätiloissa. Huonompi malleja, joissa on bensiini (diesel) aseman kannalta vallan ja autonomian.
bensiini/diesel - Tehokas teolliset täryttimet korkea liikkuvuutta.
paineilmatoimiset / pneumaattisetKäyttää kompressori on tärkeää lähinnä ehtoja kasvien betonia.
Virtapienten ja keskisuurten virtajopa 2000 wattia. Kotitalouksien tai paikalliseen käyttöön rakentamisessa. Kevyt, kannettava, edullinen.
ammatti2000-4000 wattia. Mukautettava pysyvään käyttöön, kun kaatamalla betoni tuotteita ja monoliittinen rakenne, suunniteltu jatkuvaan käyttöön.
Taajuus ja amplitudi tärinäälow frequencyjopa 3,5 tuhatta VIB/min alhaisen tiheyden ja suuri amplitudi tärinää, ne on sovitettu toimimaan istumista karkeaa lajikkeiden jähmeät "concretes".
puolivälissä3.5 10 tuhatta VIB/min on monipuolisin vaihtoehto, jos työt tehdään konkreettisia eriasteisia liikkuvuutta.
high frequencyyli 10 tuhatta VIB/min on korkea taajuus ja pieni amplitudi heilahtelut, koska mikä on optimaalinen ratkaisu liikkuvan hienorakeinen betoni.
Paino6 kgTämä parametri määräytyy suurelta osin soveltamisala aggregaatit ja riippuu niiden teho. Paino kannettavat laitteet kotitalouskäyttöön yleensä enintään 5-6 kg, kun taas teollisuuden laitteet voivat saavuttaa paino 100 kg.
6-20 kg
20 kg

Nyt yritetään ymmärtää piirteitä valitse laitteet syvä. Ne ovat kaikkein suosittu ratkaisu kaatamalla betoni rakenteita.

Tietojen valinta upotettavat mallit
ParametriArvohuomautus
varren Pituus0,5-20 mAkselin pituus on valittu ottaen huomioon paksuus betonin marginaali 1 m. Tämä yksinkertainen sääntö järkeä ja tehokas laitteiden käyttöä erilaisissa olosuhteissa. Pitkä akselit koko enintään 15-20 m käytetään valu betoni pylväät 2-5 m on yleensä tarpeeksi valu-säätiöt, ja-lyhyt (0,5-1 m) – tiivistämiseen päällekkäisyyksiä.
Halkaisija Mace*25-110 mmHalkaisija vibromechanical (seurat) ovat valittu sen perusteella, pakkaustiheys venttiilit. Normaalisti rakenteiden vahvistamista mieluummin 25 mm: n tuotteita, jos ankkuri on harvinaista tai sitä ei käytetä, niin voit hakea kärki 76 mm tai enemmän, koska tässä tapauksessa, tehokkuus vibrocompaction lisää, ja prosessin monimutkaisuus vähenee.

* huomaa, että kun kärki tulee liian kuuma – tämä on normaalia, vain olla varovainen.

No, jos olet päättänyt ostaa pinta vibropitateli, niin valinta on otettava huomioon seuraavat ominaisuudet, jotka enimmäkseen liittyvät snap.

Tiedot laitteiden valinta ulkoinen tyyppi
ParametriArvohuomautus
asennus OminaisuusviseTämä menetelmä on käyttää rakenteita, joilla on korkea tiheys vahvistaminen siinä tapauksessa, että tärinä on jaettu säteellä 0,25-0,8 m päässä hieromasauva. Mount vise virkaa muotti suoritetaan käyttämällä pihdit tai mato ruuvi.
ketju kaapataTämä lähestymistapa on merkitystä työskenneltäessä pieni paksuus, kun käytät jyrät, tärylevyt, joiden valikoima jopa 0,25 m

se on Syytä huomata, että tehokas kantama niistä, ja muut laitteet yleensä ei ylitä 0,5 m. Tämä viittaa siihen, että uudelleenjärjestely vaihe taustalla vibraattorit ei saa ylittää tätä arvoa.

osat

suurimmaksi osaksi, tämä ongelma koskee laitteet uppoavaa tyyppiä, jossa taipuisat akselit ja vinkit ovat kulutushyödykkeet. Useimmiten valmistaja tarjoaa joukon akseli ja klubeja täyden yhteensopivuuden osia. Kustannukset näiden tuotteiden riippuu niiden parametrit, esimerkiksi, halkaisija kärki ja pituus joustava akseli.

TOP 10 tehtaan tuotteet

- meidän tarkastelun suosituimpia malleja laitteita, jotka täyttävät kaikkein riittävästi myönteisiä arvioita. Olemme yrittäneet sisällyttää luetteloon kohteita laaja hintaluokassa ja eri tekniset tiedot. Hinnat ovat vain vertailutarkoituksiin.

1. PUNAINEN MAJAKKA EPA-1300 – alkaen 13200 HIERO

PUNAINEN MAJAKKA EPA-1300

Yksi suosituimpia malleja korkea-taajuus upottamalla hieromasauva, että tyyppi on valmistettu JSC "Yaroslavl tehdas "Punainen majakka". Tämä yhtiö on pitkä historia, ja siksi sen tuotteet ovat luotettavia ammattilaisia. Kätevä liikenteen kiitos saatavuus kynät, hyvä indikaattorit kestävyyden koska laaja pohja, ei vaadi erityistä huoltoa. Suhteellisen alhainen virrankulutus tarjoaa korkea hyötysuhde tiivistyminen betoni mix, sovelletaan työhön, jossa vahvistettu rakenteita, erityisesti poistaa tyhjät kulmat.

Basic tekniset tiedot Punainen majakka APK-1300
ParameterZnaczenie
Tipglubinny
Moshnosti1300 W
Virta220
tärinä Taajuus17100 VIB/min
Pituus joustava varsi3 m (4,5/6/9 m)*
Halkaisija vibromechanical51 mm
Mitat350kh180kh270 mm
Paino26,9 kg

* valinnainen.

Alla on pieni video, josta voit oppia suunnittelu hieromasauva EPA-1300, sekä ominaisuuksia hänen työnsä.

2. Kaliiperi ware-1500 – alkaen 4100 HIERO

Calibre ver-1500

Malli Kaliiperi SER-1500 toimitetaan ilman joustava akseli ja Mace – valmistaja tarjoaa sinulle mahdollisuuden valita valinnaisia. Tämä lisää massa hieromasauva on 3-4 kg, ja myös lisätä sen hinta on noin 1000-1800 HIERO Tärkein etu on siirrettävyys ja helppokäyttöisyys. Koko joukko laitteita voi liikkua pituus power-jatkokaapeli. Mitä brändi, se on hyvä Kiinasta peräisin Venäjältä. Sijoitettu niin edullinen ja laatu väline kotikäyttöön.

suuria tekniset tiedot Kaliiperi war-1500
ParameterZnaczenie
Tipglubinny
Moshnosti1500 wattia
Virta220
Pituus joustava varsi(1/1,5/2 m)*
Halkaisija vibromechanical35 mm
Mitat400kh140kh300 mm
Paino3.2 kg ( 3,4 kg muut solmut, jotka eivät ole mukana)

* valinnainen.

Emme voineet löytää sopiva video, mutta se on kaikkein vastaavia malleja, esimerkiksi, Sturm CV71101, Grost VGP 800, jne.

3. Sturm CV7120 – 14,000 HIERO

Sturm CV7120

Tarvitsemme jotain, luotettava ja kestävä suunnitelmia ei kannata ostaa kalliita laitteita? Sitten sinun pitäisi kiinnittää huomiota kannettava yksikkö Sturm CV7120. Niille, joilla ei ole ennakkoluuloja koskien tuotteita Kiinasta. Merkki on saksalainen ja on tuttu venäjän kuluttaja yli kymmenen vuotta. Kohde on varustettu neljä metriä joustava akseli sopii, esimerkiksi valun aikana sarakkeita tai betoni-seinät kellarissa. Aluksi, että kun ostat tämän kohteen, se on parempi välitä saada vara-akseli nuijaniskuilla. Usein valituksia niiden huono saatavuus suurten toimittajien kanssa.

Tärkeää tietoa Sturm CV7120
ParameterZnaczenie
Tipglubinny
Moshnosti2000 W
Virta220
tärinä Taajuus18000 VIB/min
Pituus joustava varsi4
Halkaisija vibromechanical38 mm
Mitat660x750x300 mm
Paino5.15 kg

Mikä on tulos saavutetaan käyttämällä tätä? Löysimme laatu video tarkastelu tämän mallin, mutta se näyttää jotain, kuten videon alla.

Joukossa laitteet vastaavat suunnittelu – Energomash BV-71200.

4. Hervisa Runner Plus-52 – alkaen 78000 HIERO

Hervisa Runner Plus 52

Toinen edustaja kompakti täryttimet betonin on ammatillinen malli Hervisa Runner Plus 52 kuuluisa espanjalainen valmistaja. Yritys on yli 30 vuotta suunnittelussa ja valmistuksessa tärisevä laitteet rakentaminen. Ei ole yllättävää, meidän TOP hit tässä tapauksessa, koska se on sen oma jännite-Muunnin, pitkäkestoinen ja joustava akseli. Lisäksi laite on varustettu suoja ylikuumenemiselta, nykyinen vuoto, freeze suojaa turvallinen ja mukava käyttö. Sitä voidaan käyttää käsittelemään jopa 40 kuutiometriä seos tunnissa!

Ominaisuudet hieromasauva Hervisa Runner Plus 52
ParameterZnaczenie
Tipglubinny
Moshnosti1500 wattia
Virta220
tärinä Taajuus12000 VIB./min
Pituus joustava varsi(5/7 m)*
Halkaisija vibromechanical52 mm
Mitatei ole määritelty
Paino(15/17 kg)*

* riippuu kokoonpanosta.

5. Punainen majakka IV-98E – alkaen 10000 ruplaa.

Punainen majakka IV-98E

- meidän tarkistaa jo tavannut tuotteita tämän kasvin, mutta et voi mennä ohi mallissa vaiheessa tyyppi Punainen majakka IV-98E. Tällaiset laitteet on liitetty muottiin tai väli-rakenne, niin kauan kuin akselin hieromasauva oli sijoitettu vaakasuoraan. Huolimatta sen tarkoitus, se on melko kompakti muotoilu karu teräs kotelo suojaa moottori -, akseli -, debalance ja muita komponentteja. Lisäksi sen käyttö tiivistys betoni seoksia, joilla on korkea tiheys tangon, IV-98E voidaan käyttää valmistuksessa tärisevä taulukot, levy puristimet ja muut laitteet.

Tärkeää tekniset tiedot Punainen majakka IV-98E
ParameterZnaczenie
Tipprosadochnye
Moshnosti900 W
Virta220
tärinä Taajuus3000 VIB/min
Mitat365kh235kh250 mm
Paino22,5 kg

tämä laite on Järjestetty samalla tavalla IV-99B esillä video alla.

6. Wacker Neuson AR 36/3/230 – alkaen 18000 HIEROA.

Wacker Neuson AR 36/3/230

Malli Wacker Neuson AR 36/3/230 on eräänlainen vaihtoehto edellä tuotteen kotimaisille tuottajille. Se on saksalainen tuotemerkki, jolla on tuotantolaitoksia Saksassa. On kalliimpaa, mutta hän luottaa suuria rakennushankkeita yrityksiä, kokoavat tilat ympäri maailmaa. Eri tehokkuutta ja kestävyyttä, voi toimia kahdessa akselit ilman riski vahingoittaa ajaa. Asennus muotti ei sisälly – sinun täytyy harkita ennen kuin ostaa vibraattorin. Kustannukset merkkituotteiden kiinnikkeet voi olla jopa yli puolet kustannuksista tärisevä laitteet.

Perustiedot Wacker Neuson AR 36/3/230
ParameterZnaczenie
Tipprosadochnye
Moshnosti400 W
Virta220
tärinä Taajuus3000 VIB/min
Mitat289kh227kh103 mm
Paino7.2 kg

Selvästi työn, kuten täryttimet on havainnollistettu seuraavassa videossa.

7. Wacker Neuson AR 64/3/400 – 70 tuhatta HIEROA

Wacker Neuson AR 64/3/400

Jos laite ei toimi pukeutua aikana pitkän aikaa, sitten sinun täytyy keskittyä ammatillinen malli tyyppi hieromasauva Wacker Neuson AR 64/3/400. Tämä laite on varustettu sähkömoottori powered by kolme-vaiheen suunnittelu yksikkö tarjoaa helppo asennus ja huolto. Toimii samat työkalut kuin edellinen tuote. Yhteenvetona, AR 64/3/400 määrä useita paloja sopiva rakennusliikkeet rakentamiseen teräsbetonia seinät tai betoni kasveja.

Perustiedot Wacker Neuson AR 64/3/400
ParameterZnaczenie
Tipprosadochnye
Moshnosti800 W
Virta380
tärinä Taajuus3000 VIB/min
Mitat289x227x103 mm
Paino18.7 kg

8. Makita BVR450Z – alkaen 13000 HIEROA.

Makita BVR450Z

Nimeä tämä merkki on tuttu monille, jotka ainakin kerran pidetty käsissä laatu power-tool – MAKITA, Japanilainen arvostettu erinomainen laatu ja kohtuullinen hinta. Mallin taustalla Makita BVR450Z hieromasauva on merkittävä se, että se on kannettava laite syöttää akku. Joskus se on kätevä ole sidottu jatkojohto. Pituus joustava akseli on pieni, mikä vihjaa melko rajoitettu käyttö työkalu, esimerkiksi, kun valu laatat, tasoitteet, matala syvyys nauha tai laatta Säätiö. Kuitenkin, vain olla varoitti, että oletuksena tuote ei mukana akku – se on ostettava erikseen, ja tämä on plus 5-6 tuhatta.

tärkeimmät ominaisuudet MAKITA vibraattori BVR450Z
ParameterZnaczenie
Tipglubinny
Pytanie18, 3 A*h
tärinä Taajuus13000 VIB/min
Pituus joustava varsi1,2
Halkaisija vibromechanical25
Mitat1483kh93kh250 mm
Paino3,7 kg

Mukaan perinne, tutustu lyhyt katsaus samanlainen malli saada täydellinen kuva Makita BVR450Z hieromasauva.

9. Grost VGB-4000 W – päässä 17000 HIEROA.

VGB W Grost 4000

Katsaus täryttimet betonin olisi epätäydellinen, me mennä esimerkiksi Autonomisen päätöksen Grost VGB 4000 W. Tämä benzoprivodom toimitetaan ilman joustava akseli ja mailan pään, jonka hinta on 5-7 tuhatta ruplaa, riippuen niiden koosta. I. e. enintään 25 tuhatta ruplaa. voit saada täyden laitteet työtä ilman sähköä. Vaikka useimmat hankkia sen mukavuutta, koska tässä tapauksessa ei ole tarvetta pitkä jatkojohto tai käyttämällä generaattorit. Jos olet kiinnostunut, niin Grost – toinen hyvä Kiinan ja venäjän juuret. Yksinkertainen laite, suuri teho ja kestävyys – mitä muuta tarvitset laadukkaita laitteisto?!

perusominaisuudet Grost VGB 4000 W
ParameterZnaczenie
Tipglubinny
Moshnosti4000 wattia
Virtabensiini
tärinä Taajuus3600 VIB/min
Pituus joustava varsi(3/4/6 m)*
Halkaisija vibromechanical(38/50 mm)*
Mitat550x410x430 mm
Paino21.2 kg

* valinnainen.

10. MESTARI CVG424 alkaen 13000 HIEROA.

MESTARI CVG424

Jos haluat ostaa sähkö-ja bensiinin vibraattori, voit säästää muutama tuhat, ja on malli No. 9 MESTARI CVG424 ostaa. Tämä on, jälleen, hyvä Kiinassa, mutta juuret ovat yhdysvalloissa. Hyvä kompakti malli, joka tulee ilman vartta ja kärkeä ( 5...8 tuhatta ruplaa). Runko on valmistettu täysteräksinen, on vankka ja tehokas pohja suojaa moottoria vaurioilta kuljetuksen aikana.

Ominaisuudet hieromasauva MESTARI CVG424
ParameterZnaczenie
Tipglubinny
Moshnosti4000 wattia
Virtabensiini
tärinä Taajuus3600 VIB/min
Pituus joustava varsi(4/6 m)*
Halkaisija vibromechanical(28/32/38/45/50/60/70 mm)*
Mitat550x410x430 mm
Paino23.6 kg

* valinnainen.

toimittajan Valinta

Perinteisesti toimituskunta antaa etusija useita laitteita, loukussa meidän tarkastelu paras laitteet. Tulokset ovat seuraavat:

Valinnat kotitekoinen täryttimet betonin

läsnäolo tiettyjä osia, ja taitoja työskennellä työkaluja, se on mahdollista tehdä improvisoitu hieromasauva. Täältä löydät sverhodarennym piirustukset – yksinkertainen luonnoksia, me vain natolknet ajattelet tulevaisuuden rakentaminen.

Tärkeää! Kuten käytäntö osoittaa, koska kaikki tai suurin osa tarvittavista valmistukseen laite, se on parempi luopua käsintehty hyväksi tehtaan tuote. Se on nopeampi, luotettavampi, turvallisempi.

Mistä ruohonleikkurit

Drive-hieromasauva tulevaisuudessa voi toimia moottoria sähköinen ruohonleikkuri. Eli kysymys oli alun perin ratkaistu kolmas laite. Se jää vain käsitellä joustava akseli ja Muskotti. Alla olevassa kuvassa on jotain piirustus kaaviot upotettavat tuotteita.

Hieromasauva konkreettisia ajettu ruohonleikkurit

Vibromachines voidaan tehdä kaksi tähteet putken sopivan halkaisija. Näihin tarkoituksiin toinen pää putki, sulje korkki tai hautua. Putken sisällä, asenna laakerin koosta ja eksentrinen, jonka parametrit vaikuttavat amplitudi heilahtelut.

Cam voit ottaa kone, työkalu tai tehdä akselin poikkeavaa, preveiw sen toisella puolella tanko. Tarvitset vähintään kaksi laakerin varmistaa normaalin toiminnan Mace. Toinen laakeri eksentrinen lukko, akseli vihje, joka voi olla eri geometria on kytketty läpi pään kärki leikkuupäätä ruohonleikkurit. Viimeinen yhteys on tehty läpi pultti ja pää hänen koko. Yhteys on piilossa toinen osa putken kärjestä. Köysi punokset suojella kestävä letku, joka liittää ruohonleikkuri ja kärki pihdit. Videon alla osoittaa esimerkiksi valmiissa muodossa.

se toimii!

roskaa moottori

varmasti on jotain korvata factory hieromasauva, läsnäollessa tarpeeton ajaa. Esimerkiksi pumppu, pesukone jne 3000 rpm olisi riittävä tähän tarkoitukseen. Alla on kaavio kotitekoinen tuote.

Variantti kotitekoinen hieromasauva konkreettisia läsnäollessa toimilaite

salaisuus on turvallisesti kiinnitä hinausköyttä, joka välittää vääntömomentin eksentrinen vibromechanical. Voit tehdä tämän, ulkoneva osa vetoakseli porata kaksi reikää: yksi aseta kaapelin toinen pultti, jonka kautta kaapeli on kiinteä. Nyt tämä osa on suojattu likaa ja kosteutta, jotta se ei vaurioidu kaapeli ja ajaa. Alkuperäinen valmistus kotelo putken sopivan kokoisella, joilla on yksi sen puolin useita pitkittäinen leikkaukset ja antaa muoto kartio. Halkeamia, sinun täytyy hautua. Kansi slip-kestävä paksu-aidattuja letku, jonka sisällä on pyörivä kaapeli. Korjaus letku suoritetaan käyttämällä puristin yhteys.

Tee Nokka ja kiinnitä se lukko samalla periaatteella, johon kaapeli on kytketty vetoakseliin. Kuten tapauksessa vibromechanical käyttää putken haluttu halkaisija, jonka toinen pää on suljettu. Putken sisällä laittaa kaksi laakerit ja eksentrinen, toinen pää hitsata suojus.

alla oleva video osoittaa tehdyn työn tulos. Se toimii!

kärki booli tai pora

Mukautettu sinetöidä konkreettisia sekoita voi ja tavallista pora, joka toimii kaivattua ajaa. Valta porat riippuu siitä, kuinka kauan voit tehdä joustava akseli. Järjestelmän tällainen laite on esitetty alla olevassa kuvassa.

harja pora hieromasauva konkreettisia

lähettää vääntömomentin hätävara täryttimet betonin perinteisesti käytetään hinausköyttä. Jos akselin pituus ei ole väliä, voit käyttää terästankoa, lopussa, joka on hitsattu debalance. Kiinnitä kaapeli poraa kasetin. Käytä kovaa letku sopiva halkaisija, jonka sisällä spin köysi, kiinnittämällä se poran käyttäen puristin. Toiseen päähän kaapelin liittää Cam. Tätä tarkoitusta varten, poraa pari reikää yksi heistä aseta köysi toinen pultti lukitse se.

se Nyt vielä tehdä kehon vibromechanical ja meidän kotitekoisia vibraattori on valmis. Kotelo on valmistettu kahdesta osasta: pään putki sopivan kokoisella, leikata sitä yhdellä kädellä, aseta pari laakerit ja eksentrinen, kuten yllä olevassa kuvassa. Yhteys kaapelin kanssa Cam suojella kotelo valmistettu romu putki, koska se oli esitetty edellisessä esimerkissä. Kokki kaksi osaa Mace ja liitä kärki tuppi joustava akseli.

Tuloksena on, kuten videon alla. Se toimii!

tutkittuaan monia vaihtoehtoja ja malleja, tulimme siihen tulokseen, että käyttää IED-totta vain pieni määrä työtä. Käytä tehtaan osat voi olla paljon yksinkertaisempi ratkaista ongelman tarvikkeet, sama Mace ja joustava akseli, joka ei ole pitkäikäinen. Erityisesti valmistuksen omiin käsiinsä.

johtopäätös

Käyttö hieromasauva, kun kaatamalla betoni mix – olennainen askel modernin rakentamisen tekniikkaa. Ainoa tapa saada luotettavia rakenteita ja rakennuksia, jotka seisovat vuosikymmeniä.

Paras profiilit muovi-Ikkunat, alkuun 10 rating on hyvä profiilit | Luokitus 15 parasta hiippa sahat 9342 48000 ruplaa | Paras hitsaus-naamio, top 10-luokitus hyvä naamarit hitsaus | Paras laatta kylpyamme, top 10 luokitus hyviä merkkejä laatat | Parhaat lumilingot top 9 luokitus hyvä puhaltimet | Top 10 täryttimet betonin – vertailu ominaisuudet ja hinnat | Parhaat langattomat ruuvitaltat, top 10 sijoitusta ruuvitaltat | Luokitus 16 luotettavia moottorisahoja 4000 20000 ruplaa | Paras hiippa näki, top 10 luokitus hyvä hiippa sahat | 7lämpökamerat tarkastus rakennusten ja energia audit

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea ontogony opit ja tekniikka , perus organisaatio suorittaa tieto ja tieto. Se on opetus, joka sisältyy henkilö tietokanta ja tieto.