Rakennus

5kaasun generaattorit koti – hinta Yleiskatsaus, REG, Honeywell, SDMO ja FAS

Date: 2020-08-18 03:03

Suunnitelma artikkeleita [Näytä]

Emergency power house, mökki, toimisto tai työpaja, pienellä polttoaineen kustannuksia, voit järjestää vain kaasu generaattori. 1 "kaasu" kilowatti sähkö maksaa 2,5 ruplaa (runko) 10 ruplaa (nesteytetty). Verrattuna "bensiini" 14 ruplaa, ja "diesel" 15 ruplaa määrittää kannattavin vaihtoehto.

Luvut ovat keskiarvo, määrä toiminta generaattorit (5 kVA) nimellisteholla, nopeudella ja hinnat Moskovan alueella. Mutta tässä muodossa ne osoittavat, että vähintään 40% ero polttoaineen kustannusten välisen kaasun ja nesteen generaattorit.

Ole vaihtoehto, mutta lisäksi epävakaa virtalähde

Sama polttomoottorit, generaattorit eri polttoaineet ovat kuluneet pieni ero. Kaasu-neste jäähdyttää, öljyn jäähdytin ja akselin nopeus on enintään 1 500 rpm hoiti pisimpään – jopa 30 000 tuntia. Mutta sillä ehdolla, jatkuvaa työtä, se on vain 1-3.5 vuotta. Plus jonkin aikaa, koska huolto – tarvitaan välein 100-200 tuntia. On selvää, kuten pysyvä lähde, vaikka kaasu generaattori on hankalaa ja kannattamatonta.

Kaasun generaattorit: Gazvolt, REG, KOHLER-SDMO, FAS, Honeywell

tämän artikkelin Tarkoitus: tutustuttaa lukijan kanssa valmistajat ja ominaisuudet kaasu generaattori, esiteltiin ulko-ja kotimaan markkinoilla. Jokainen lukija voi valita generaattori perustuu niiden tarpeisiin.

viikoittain de-energisoiva ydinverkon vain 4-8 tuntia, luonnonvarojen kaasu laitteet kestää enemmän kuin 7 vuotta. Ja yhteyden tärkein kaasuputki ja automaatio mahdollistaa varmuuskopioinnin lähde sähköä säästää eniten ongelmia on väistämätöntä, kun työskentelet apulaitteet.

lue Lisää suuria etuja video-tunnettu valmistaja luotettavia laitteita.

alla olevassa taulukossa on esitetty tärkeimmät ominaisuudet kaasun generaattorit.

Valvoa tasoa ammatillisenkoulutuksen järjestelmän kunnianhimoisiin uudistustoimiin-leimattu vähimmäis-ja enimmäismäärä, tai sähköinen anturi.

tärkeimmät ominaisuudet kaasun generaattorit
OminaisuusValinnatkenelle
Virta kVA2Kompakti ja helppo käyttää, näin ollen parhaiten kesän vierailijoita.
2-8Ylläpidettävissä, helppo ylläpitää – hyvä vaihtoehto 3-4 makuuhuoneen koti, jossa 2-3 vuokralaisia.
8tilaa Vieviä ja raskaan kaluston, joka pystyy lyhyesti toimittaa sähköä laitteet ja LVI-laitteiden kaksi kolmen tason mökki; ei salli seistä valta laitteet, työpaja -, tuotanto-työpaja.
vaiheiden Määrä1asuminen kausi-tai pysyvä asuinpaikka.
3työpaja-tai tuotanto-hallissa.
Laturi (a component generaattori, joka tuottaa virtaa, kun sen akseli on toimitettu moottorin pyöriminen)HarjaVarustettu automaattinen jännitteen säätö (AVR) – salli muutoksia lähtö ei enemmän kuin 4%. Sen avulla voit turvallisesti kytkeä herkkä elektroniikka.
HarjatonJossa jännite on linjassa lauhdutin yksikkö. Erot ovat merkittävämpiä kuin sen jälkeen, kun AVR, mutta kondensaattorit eivät salli pilttuu generaattori aikaan käynnistää voimakas kuluttajat. Nämä koneet ovat halvempia kuin synkroninen
moottori Vaihtoehtoja1-sylinterinenKevyt ja kompakti laitteet, joiden käyttöikä yli 1000 tuntia. Tarvittaessa leikkauksia esiintyä enintään 1 kertaa kuukaudessa.
2-4-sylinterinenkäyttöikä jopa 30 000 tuntia. Sopii niille, joilla ei ole valoa, joskus päiviä.
akselin nopeus, kierr. / min.min.1 500Toimii hiljaa 65-70 dB. Kuten polttomoottorit ovat raskas paikallaan malleja. Jos sijainti kadulla, ne on peitetty suojaava kansi, ja ei houkutella huomiota etäisyydellä 5 metriä
3 00070-75 dB. Päivä, moottorin melu kiinnittää huomiota itse vain päät suojaava kotelo, jossa aukot sijaitsevat. Automaattinen kytkentä street generaattori yöllä Herättää koko kotitalouden ja naapurit.
Yli 3 000Pakokaasu on kovaa, ei vähemmän kuin 75 dB. Mukava toiminta, nämä laitteet on asennettava erillinen rakennus.
Mahdollisuus jatkuva käyttö / ilmoitettu käyttöikä, h1-4 / 500-2 0001-sylinteri, - generaattorit, bensiini moottoreita, sovitettu palava kaasu. Sopii huvilat, talot pysyvää oleskelulupaa, ilman jatkuvasti työtä kuluttajille kapasiteetti 2-2.5 kW.
24 / 8 000 – 30 000Laitteisto 2-4 cylindrowym moottorit, jotka on erityisesti varustettu ja konfiguroitu käyttämään kaasua. Vaihtoehto mökki -, hotelli -, työpajat, jossa de-energisointi virtaa kuluttavia laitteita, ei vain vähentää tason mukavuutta, mutta myös vaikuttaa laitoksen kannattavuuteen.
polttoaineen tyyppi (helposti muokattavissa ennen ostaa, tai muuttaa oston jälkeen. Kaikki työ on tehty vain erikoislääkärin).Rungon (NG)Tarvittava paine reducer 30 40 kPa
nestekaasua (LPG)optimaalisen suorituskyvyn se on tarpeen säätää painetta 20-30 kPa.
Valmistaja polttomoottoriSensiTarkkoja kopioita luotettava Japanilainen ja Amerikkalainen bensiinimoottorit, jotka on mukautettu kaasun – ne on kiinnitetty vaihde. Tuotetaan eri kasveja, mutta vastaavia jopa alumiini vaipat. Seisokkien aikana jopa 2 tuntia resurssi voi olla jopa 500 h Moottorit ovat huollettavissa, mutta harvoin palautettu; palvelu on kallista, ja itsenäisesti hankkia tietoja voi jokaisella alueella venäjän Federaation.
LoncinMuunnetaan bensiinin – resurssin 500 h Hyvä paikoissa, joissa lyhyen aikavälin (enintään 3 tuntia) keskeytykset valossa. Kaasu 2-tsilindrov V-tyypin moottorit LC2V78F, joka kerää paikallaan generaattorit 5-10 kVA ovat edullisia. Pystyy työskentelemään 1-5 tuntia päivässä, käyttöikä: jopa 1000 tuntia
HondaMukautettu kaasun. GX-sarjan elämää vähintään 1 000 s – se oli alun perin suunniteltu promoborudovanie. Hinta – kalliimpi kuin Subaru. Edullinen alkuperäisen version Honda-sarjan GC: ilman hihat, venttiili ei säädelty. Näin ollen resource jopa 500 tuntia ja vain silloin, kun työskentely ajoittainen tilassa.
Robin-SubaruMukautettu kaasun. Halpa ja laadukas OHV-moottorit online-jopa 1 000 h selviytymään Hyvin varavoima seisokkien aikana verkon 1-2 tuntia. EX professional-sarjan kanssa valurauta hiha toimii jopa 2000 s Motors tehokas varavirtalähde aikana lyhyen aikavälin ja pitkän aikavälin (jopa 8 tuntia) työn luonne.
- Briggs

9virhe ilmaisin NDT: ultraääni -, pyörrevirta -, magnetic particle | Paras ruoste muuntimet, top 10-luokitus hyvä siivoojat | Paras rakennus kuivaimet, top 9 luokitus hyvä hiustenkuivaaja | Paras hanat, top 10 sijoitusta valmistajien sekoittimet | Top 5 valmistajat kuitu-sementti sivuraide ja paneelit Venäjällä | Parhaat akut ruuvimeisseli, top 10-luokitus hyvä akku | Paras hitsaus-naamio, top 10-luokitus hyvä naamarit hitsaus | Parhaat langattomat ruuvitaltat, top 10 sijoitusta ruuvitaltat | Paras kaasukattilat kotiin, suosituimmat kattilat | Paras valmistajat keittiöt, suosituimmat hyvää ruokaa

Satunnainen kommentti:

Tällä hetkellä erittäin nopea ontogeneesi opit ja tekninen , perus organisaatio täydellinen tietokanta ja tieto. Se on koulutus , joka sisältyy väkijoukko tieto ja tieto.