Rakennus

Paras valurauta kylpyamme, top 10-luokitus hyvä bath iron

Date: 2020-08-17 10:11

valurauta kylpyamme on klassinen versio terveys-tuotteita. Huolimatta siitä, että tänään on olemassa rakenteita, jotka on valmistettu muista materiaaleista, esimerkiksi akryyli tai teräs, valurauta on edelleen suhteellisen suuri suosio. Tämä johtuu monia etuja tämän laitteen: ensinnäkin, kylpyamme rauta on korkea kestävyys, varmistaa pitkän ajan toiminta, joka voi olla jopa 50 vuotta. Se on mahdotonta vahingoittaa tai taivuttaa. Myös tämä kylpy on korkea vastus, hän on alhainen johtavuus, joten vettä se jäähtyy huomattavasti hitaammin.

Meidän tänään katsaus on omistettu valurauta porealtaat, kuitenkin, ennen kuin siirrymme huomioon parhaat mallit, päätimme auttaa sinua useita ehdotuksia valinta tällaisia tuotteita. Se, että valinta kylpy pitäisi lähestyä tiukasti tapauskohtaisesti. Ei se, että mikään malli ei sovi teidän kylpyhuone kokoa tai muita parametreja, joten se on parempi perehtyä sääntöjä valikoima kylpyammeet valmistettu valuraudasta.

yhteenveto luokitus - (piilota/näytä)

kiinnittää huomiota, kun ostaa valurautainen kylpyamme?

Kaikki tällaiset mallit on jaettu kolmeen pääryhmään – sisäänrakennettu, kiinnittää ja irrottaa. Ensimmäisen lajin luonteesta johtuen sen suunnittelu on parhaiten joko yksityiskodeissa tai ensimmäisessä kerroksessa kerrostalojen. Se on perustettava osallistuminen ammattilainen. Puolella malli voi olla suorakaiteen muotoinen, pyöristetty, on olemassa myös malleja, joissa leikata päät, ne laittaa yksi seinät huoneessa. Seisoo, on tasainen pohja, on olemassa tuotteita, jotka on asennettu jalat tai erityinen vahvistettu pohja. Ne voidaan sijoittaa jopa keskellä kylpyhuone.

Valitse valurautainen kylpyamme

Värit ja muodot valurauta porealtaat tänään on melko paljon – voit valita oman maun, ja asiantuntijat suosittelevat, että saat malli, maalaus, sen alla sisustukseen. Lomakkeen tuotteet ovat suorakulmainen, neliö, pyöreä, soikea, kolmio ja niin edelleen. Sijainti valua myös tärkeä rooli, kun oikea yhteys viemäriin tulee varmistaa, ettei kosteutta kylpyhuoneessa.

- meidän tarkistaa mukana vain kaikkein tunnettu malleja 2020, antamien luotettavien valmistajien, jotka ovat pitkään olleet mukana näiden tuotteiden tuotanto. Kun kehittää ranking, otimme huomioon lausunnon asiantuntijoiden, käyttäjien arviot, ja suhde hinta ja laatu suunnittelu. Toivon, että kun luet tämän artikkelin voit helposti valita itselleen sopivin malli.

Paras valurauta kylpyjä vuoden

10. Universal RF 1500 nostalgia

Universal RF-1500 Nostalgie kuva

Avaa meidän luokitus yksi kaikkein kompakti malleja, voit löytää venäjän markkinoilla. Kiitos sen vaatimaton mitat, tämä kylpy sopii täydellisesti sisätilojen edes pieni huone – pituus hän on vain 150 cm leveys 70 cm Maksimi kapasiteetti on 196 litraa, paino tuote on 96 kg – yksin asenna se ei toimi, koska niin suuri paino, kuitenkin, tämä vaihtoehto on huomattavasti vähemmän kuin muut mallit, puhe joka tulee mennä seuraavaksi. Huolimatta sen vaatimaton mitat, jopa pitkä aikuinen tuntuu erittäin mukava.

Malli koskee irrottaa rakenteita, mutta useimmat käyttäjät haluavat asettaa sen lähellä yksi seinä. Se on suunniteltu klassiseen tyyliin, peitetty perinteinen kerros emali, joka levitetään kerroksittain, jolloin se on prosessin toiminta ei ole altis vahinkoa. Eristys on hyvä, ei ole tarvetta määrätä äänieristetyt materiaaleja, toisin kuin metalli tuotteita.

Edut:

 • Kompakti;
 • Erinomainen kapasiteetti;
 • Merkittäviä syvyys;
 • Emali samaa väriä, väri ei muutu käytön aikana;
 • Ei liian leveä vanteen.

Haitat:

 • Pohja on melko liukas, turvallisuussyistä on tarpeen laittaa anti-slip Matto.

9. Roca Continental

Roca Continental kuva

Useimmat käyttäjät luonnehtivat tämä malli espanjan tuotanto on ylivoimainen suhde hinta ja laatu. Asiantuntijat sanovat, että läsnäolo anti-slip-pinnoite – tämä seikka tulee arvostaa perheet pienten lasten ja vanhusten. Tämä kylpy ei vaadi erityistä hoitoa emali. Ainoa asia, emme voi tehdä on käyttää vahvoja ja voimakkaita puhdistusaineita, jotka koostuvat hankaavia hiukkasia. Mitat eivät ole liian suuria, paino on hyvin merkittävä – 73 kg, kapasiteetti on 161 litraa. Alhaisen painopisteen kylpy voidaan asentaa lattialle ilman erityisiä tarvikkeita tai tukea jalat.

Emali on melko kestävä, vähän vaikuttaa ulkoiset vaikutteet, niin ammeessa voit jopa kylpeä lemmikkisi. Se on häikäisevän valkoinen väri, joka ajan mittaan alkaa kellastua, lisäksi hänen on heikko kiiltävä kiilto, joten se vieläkin houkuttelevamman. Emali pinnoite levitetään kuusi vastaanotot, ne muistuttavat eniten tasaisuus. Sivut jyrkkiä, jonka avulla voidaan merkittävästi lisätä kapasiteettia rakenne. Seinät ovat melko paksuja, joten he tuskin tehdä mitään melua aikana vettä.

Edut:

 • Kohtuullisin kustannuksin;
 • Kaunis ulkonäkö;
 • non-slip;
 • korotettu pohja, jossa kaikki vesi ei mene hukkaan.

Haitat:

 • toimitetaan jalat avulla voit säätää vain tasolla, ei korkeus;
 • ei Ole kovin pitkä takuu-aika on vain 10 vuotta vs. 25 keskimäärin muiden valmistajien.

8. Jacob Delafon Rinnakkain E2947

Jacob Delafon Rinnakkain E2947 kuva

Tämä malli edustaa varsin tilava muotoilu, joka on tehty moderniin tyyliin. Tuotteessa yhdistyvät yksinkertaisuus ja melko tiukka geometria linjat. Se on valkoinen väritys, muoto suorakulmainen kylpyamme. Yksi tärkeimmistä erityispiirteistä verrattuna muihin malleihin sisältyvät meidän ranking parhaita valurautaa kylpyjä, on sisäänrakennettu pääntuki sekä selkänojan tuki on arvostavat korkea tarpeeksi ihmisiä. Muotoilu on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät huomattavasti shokki kuormituksia.

Emali on korkea lujuus, hän selviytyy hankaavia tai voimakkaita puhdistusaineita. Mitat kunnon – 170kh70kh45, jonka kapasiteetti on 129 litraa, suunnittelu on lähes seinän malli. On huomattava, että emali on myös anti-slip pinnoite. Kylpy on erittäin mukava valehdella vielä pitkään.

Edut:

 • Luotettavuus;
 • on riittävästi jopa pitkä henkilö syvyys;
 • Kestävä emali;
 • Läsnäolo anti-slip-pinta;
 • Ergonomisesti suunniteltu niskatuki.

Haitat:

 • Hyvin kapea vierustat, jos et saa laittaa mitään kylpytuotteita.

7. Roca Akira

Roca Akira kuva

Tämä suorakulmainen malli, valua ja ylivuoto, joka on Keskeinen osa sekä yksi pitkän puolin, joten se voi saada istuma-tai makuuasentoon paljon enemmän mukavuutta. Turvallisuus on harkittu jopa tuotantovaiheessa, emali on anti-slip pinnoite. Jos haluat, voit tilata malli, jossa erityistä kynää, joka on erittäin kätevä vanhukset, perheet tai perheet pienten lasten kanssa. Ole mukana ovat jalat, plus he ei tarvitse aina. Se, että malli on melko raskas ja voi seistä pohja ilman ylimääräisiä kiinnikkeitä.

Emali kestää hyvin kulutusta ja repiä, ei tarvitse erityistä hoitoa. Sen pinta jopa aikana aktiivinen käyttö ei näy ns appelsiininkuori vaikutus, kun, alle kerros emali kuplia ilmaa, joka vähitellen johtaa rikkomisesta sen eheys. Leveys puskurit ovat huolellisesti suunniteltu, niin heille se on erittäin kätevä ottaa kädet.

Edut:

 • Tilavuus sopii hyvin lapsen ja aikuisen henkilön;
 • Valua sijaitsee Keskeinen osa rakennetta;
 • Läsnäolo anti-slip-pinta;
 • leveyden vanteen;
 • Voidaan käyttää sekä seinä-ja kaappiin malleja.

Haitat:

 • Sivut ovat hieman kaareva, joten kun asennat lähellä seinää, voi olla joitakin vaikeuksia.

6. Novial Archimed

Novial Archimed kuva

Tämä on yksi vakavimmista kaikkien muiden mallien mukana meidän tarkastelu paras valurauta porealtaat – hänen paino on 189 kg. Se on vaikea, jopa kaksi, joten se on parasta asennuksen aikana, soittaa apua ainakin kaksi ihmistä. Suunnittelu itsessään on erottaa oikea ja oikeassa muodossa. Kylpyamme on tehty muodossa suorakulmion, joka on huomattavan määrä on – line ylivuoto se voi olla jopa 285 litraa vettä. Tämä muotoilu johtuu sen muoto on ihanteellinen integrointi palkintokorokkeelle. Kylpy arvostavat ihmisiä, jotka rakastavat minimalismia ja yksinkertaisia muotoja.

lasiaisen Emali pinnoite titaani, on sovellettu neljä kerrosta, jonka avulla se kestää raskaita kuormia, mukaan lukien puhdistus, jossa eri hankaavia tai voimakkaita kemiallisia yhdisteitä. Kiilteen paksuus on 1,8 mm. mukana tämä tuote on luotettava ja vakaa jalat, joka tarvittaessa voidaan säätää korkeussuunnassa. Alareunassa ovat puuttuu tahansa pykälää, joka voi kerääntyä likaa. Kylpy syvyys on 50 cm, Pohjassa on anti-slip pinnoite. Jos haluat, voit tilata malli varustettu hierova järjestelmä. Leveys kunnollinen – yksi suurimmista tarkastelua, tämä vaihtoehto on 80 cm, joten tämä malli sopii parhaiten tilavat huoneet, kylpyhuone.

Edut:

 • Kattavuus on hyvin luotettava ja kestävä, ei heikkene vaikutuksen alaisena hankaavia materiaaleja;
 • Pinta sileä ja tasainen, puutteita ei ole olemassa;
 • suuri Määrä;
 • Valmistettu yksinkertainen tyyli.

Haitat:

 • Korkea hinta;
 • Suuri massa.

5. Castalla Prime 180

Castalla Prime 180 kuva

Toinen italialainen malli, joka on ominaista korkea laatu ammattitaito ja pitkä toiminta-aika. Syvyys on 48 cm kokonaismitat 180kh80 ks. Tämä muotoilu on yksi kaikkein kauan, joukossa kaikki tuotteet esitellään meidän ranking parhaita valurautainen kylpyamme. Mukana toimitettu tuote, jossa on neljä kiinteää jalat – ne ovat rakenteen korkeus nousee 61 cm, ja tarvittaessa ne voidaan säätää korkeussuunnassa erityisillä pulteilla. Bath on riittävän suuri paino – yhtä paljon kuin 150 kg. lisäksi, yhdessä kylpyhuoneessa on kaksi metalli kahvat, valmistettu kromattu teräs, joka tekee laitteen käytöstä entistä helpompaa.

valkoinen Emali säilyttää sen alkuperäisen ulkoasun koko ajan. Se on sovellettu useita kerroksia, lisäksi alareunassa on erityinen lovi ja anti-slip erityinen pinnoite. Jopa linja ylivuoto kulhoon kylpy voi olla enintään 242 litraa vettä. Pohjan muoto on hyvin tarkkaan harkittu, jotta kaikki vesi menee viemäriin, jolloin uima-allasta.

Edut:

 • Alkuperäinen muoto;
 • anti-slip pinnoite on erityinen lovi.

Haitat:

 • emali Pinnoitus ei kaikkialla on sama paksuus.

4. Artex Jatkuu

Artex Cont kuva

Tämä malli on yksi kaikkein kestävä emalit kaikista kylpyjä, jotka on esitetty tämän tarkastelun. Se on tehty titaanista ja soveltaa seitsemän kerrosta, joka tekee sen lähes ole herkkä vaikutus kuorman, puhdistus hankaavia tai syövyttäviä yhdisteitä. Esteettinen ulkonäkö. Mukana tuotteessa on neljä tukeva jalat, jossa voit myös säätää malli korkeus. Niiden avulla kylpy voi nostaa jopa 57 cm, syvyys rakentaminen on 42 cm. Malli on seinä tuote, ei ole kovin iso, painoa vain 85 kiloa. yksin, tietenkin, asenna se ei toimi, mutta voit selviytyä.

Pohja on lähes huomaamaton kaltevuus kohti valua, tällä hetkellä ehdottomasti ei aiheuta epämukavuutta. Se on päällystetty erityinen anti-slip rakenteita, joka varmistaa korkea turvallisuuden taso. Jos haluat, voit tilata malli, jossa kahvat pitkin pitkät sivut. Lähes ei melua aikana vettä täyte antaa vieläkin korkeampi äänen eristys välillä kylpyhuone ja seinän pitäisi jättää pieni etäisyys – noin 3-4 mm, joka on täytetty silikonilla tai suljettu erityistä vedenpitävä nauha.

Edut:

 • Täysin sileä pinta emali;
 • Houkutteleva ulkonäkö;
 • pieni massa;
 • Kohtuullinen hinta.

Haitat:

 • Korkea ja täynnä ihmisiä, kapeneva osa voi tuntua liian kätevää.

3. Jacob Delafon Adagio De Lux 170*80

Jacob Delafon Adagio De Lux 170*80 kuva

Avaa kolme parasta tämä malli on ranskalainen alkuperä, valurautaa korkealaatuisia. Kuten useimmissa malleja mukana meidän tarkastelu paras valurautaa kylpyjä, se on turvallinen anti-slip pidon. Kuitenkin, se on yksi erittäin tärkeä ominaisuus – järjestelmä air jets, jonka avulla voimme saavuttaa vielä enemmän mukavuutta aikana uiminen. Mitat hieman enemmän kuin keskimäärin 170 cm pitkä, 80 cm leveä. Hyvin pieni kylpyhuone, tämä muotoilu ei synny, mutta keskellä ja tilava istuvuus aivan täydellinen. Äänenvoimakkuutta ei myöskään ole suurin – 214 litraa. Valmistaja antaa takuun tuotteilleen 25 vuoden ajan.

whirlpool Järjestelmä edustaa suuri määrä suuttimia: 12 aerotrunk, lisäksi tarjota 4 takaisin, 6 puolin ja 2 jalat. Mallissa on myös valmistalo teräs runko, korkea-vahvuus, jossa kylpyamme seisoo erittäin tukevasti. Pohja on pieni helpotus sivuilla tarjoaa ergonominen käsinojat.

Edut:

 • Kaikkein täydellinen sarja;
 • Pitkä takuu;
 • Tilava, jos haluat, että se mahtuu kaksi ihmistä;
 • Läsnäolo anti-slip-pinta;
 • Siellä on toiminto, vesi - ja ilma hieronta pneumaattinen ohjaus.

Haitat:

 • Korkea hinta;
 • Syvyys alle keskiarvon.

2. Eleganza Schale

Eleganza Schale kuva

toisella sijalla on saksa kylpyamme, ominaista erinomainen tyyli, joten tämä malli on erittäin mielenkiintoista tarkastella, sisustus klassinen ja moderni henki. Tuote on epäsymmetrinen muoto, emali on täydellinen valkoinen väri, joka ei haalistu ajan myötä. Hänen turkki on täysin sileä, joten kylpy näyttää häikäisevä koko sen käyttöiän.

tuotteen mukana toimitetaan ylellinen jalat, pystyy kestämään paljon painoa, joten kylpy voidaan käyttää jopa ulotteinen ihmisiä. Jalat on kulta tai pronssi kaiverrus, joka antaa tuotteelle jopa suositumpi. Yleensä, amme itse on vapaasti seisova rakenne, joten se on parasta asentaa sen tilava huone.

Edut:

 • Alkuperäisen suunnittelun jalat mukana;
 • Ole liian suuret mitat;
 • Mielenkiintoinen muotoilu, jolloin suunnittelu sovi sisätilojen mitään tyyliä.

Haitat:

 • Kalliita;
 • Raskas;
 • Pitkä mies ei ole aivan mukava edes puoliksi vatsallaan.

1. Goldman ZYA-31

Goldman ZYA-31 kuva

- Tunnustettu johtava rating oli juuri tämä malli, miten käyttäjät ja asiantuntijat sanovat noin erinomainen hinta ja laatu kylpy. Lisäksi, se on melko syvä kulho – tämä vaihtoehto on 47 cm pakkaus on tukeva jalat, jotka voit säätää tason ja korkeus asennuksen suunnittelu. Pitkillä sivuilla on kätevä kahva kromattua terästä, niissä on myös pieniä käyriä. Kahva on erittäin kestävä ja luotettava, mutta märin käsin ne on otettava huolellisesti, muuten se on todennäköistä, että kämmen painuu. Pinnoite korkea laatu ja erittäin kestävä.

Emali pohjassa on anti-slip kuoppia. Ne ovat toisistaan melko kaukana toisistaan, joten niiden välillä ei kerry likaa – tällä hetkellä on paljon helpompaa verrattuna pykälää, jotka suorittavat saman toiminnon. Emali ei ole liian hyvin kestää hankaavia puhdistusaineita, jotta he parempi olla käyttää se.

Edut:

 • Alhainen hinta,
 • Syvään kulhoon;
 • hyvä;
 • non-slip koverrettu;
 • sileä Puolin on riittävän leveä.

Haitat:

 • Raskas.