Rakennus

Paras teräs kylpyammeet, top-10-luokitus hyvä kylpyamme terästä

Date: 2020-08-17 10:56

Tänään markkinoille terveys-tuotteet löydät porealtaat valmistettu eri materiaaleista – valurauta, akryyli-tai terästä. Teräsrakenteet ovat paljon halvempia verrattuna akryyli ja painavat paljon vähemmän kuin valurauta porealtaat. Laatu teräs tuotteet ovat suuri kysyntä. Kuitenkin, se tulisi valita mukaan tiettyjä sääntöjä – sitten amme kestää tarpeeksi kauan ylläpitää miellyttävä ulkonäkö ja niin edelleen. Joten päätimme aloittaa meidän tarkastelu paras teräksen kylpy, nimittäin valinta säännöt tällaisille tuotteille.

yhteenveto luokitus - (piilota/näytä)

kiinnittää huomiota, kun ostaa teräs kylpy?

Teräs kylpy voi olla valmistettu ruostumattomasta tai tavallinen metalli. Tuotteet on valmistettu ruostumattomasta teräksestä, ovat paljon kalliimpia, mutta käyttäjien ei tarvitse murehtia korroosiota. Lisäksi tämä materiaali on täysin turvallinen ihmisten terveydelle. Kylpyamme, valmistettu tavallisesta teräksestä, levinnyt paljon laajemmalle, ne on emali pinnoite helpottaa käytön ja hoidon suunnittelu. Kuitenkin, sinun pitäisi harkita tärkeä kohta: ajan kylpy menettää sen alkuperäisen ulkoasun, joten jokaisen kylvyn tai suihkun, sisäinen pinta olisi hierotaan kiiltoa.

Miten valita teräksen kylpyhuone oikea

Keskimääräinen elinikä malli suoraan riippuu paksuudesta metallin, josta se on tehty. Lähes kaikki nykyaikaiset mallit ovat valmistettu leimaamalla teknologia, jonka vuoksi, riippumatta siitä, läsnäolo mutkia materiaalin paksuus on säilynyt ympärillä kehä.

Teräs kylpyammeet on suuri määrä positiivisia ominaisuuksia, ennen kaikkea, ne painavat hyvin vähän (yleensä tämä luku ei ylitä 50 kg), joten niitä on helppo kuljettaa paikasta toiseen, asennuksen voi tehdä itse ilman muiden apua. Teräs kylvyt ovat melko kestäviä, on pieni huokoisuus, toisin kuin valurauta. Jos et noudata kaikkia sääntöjä, toiminnan suunnittelu voi kestää vähintään 30 vuotta.

- Teräs amme kestää huomattavan suuria lämpötilan kuumaa vettä. Se lämpenee lähes välittömästi, mutta jäähtyy melko nopeasti liian. Jos malli on eri sähkö-elementtejä, kuten Poreallas, niin se on tarpeen yhdistää maadoitusjärjestelmään. Paksuus seinät kylpy on sellainen, että vaikutuksen alaisena vettä ja massa ihmiskehon he voivat alkaa muuttaa muotoaan ajan myötä, joten kannattaa valita tuotteita, jotka ovat varustettu ylimääräisiä jäykisteitä, joka suojaa malli vika.

kehityksen Aikana meidän tarkastelu paras teräs kylpyammeet, otimme huomioon käyttäjien palautteen ja professional putkimiehet, joten meidän luokitus sisältää vain korkealaatuisia malleja. Lisäksi otimme huomioon suhde hinta ja laatu laitteita. Toivon, että kun luet tarkastelun, voit tehdä oikean valinnan ja ostaa itsellesi teräs kylpyamme edulliseen hintaan, joka kestää melko pitkään. Joten aloitetaan meidän tarkastelun teräs kylpyamme.

Parhaat mallit teräs kylpyammeet

10. Kaldewei Muodossa Plus 310-1

Kaldewei Muodossa Plus 310-1 kuva

Tämä malli saksalainen tuotanto, joka välittömästi osoittaa korkealaatuisen tuotteen. Täällä emali polymeeri, voi ylläpitää kunnon liikuntaa koko toiminta-ajan, jos on tarpeen, voit helposti puhdistaa tahansa pesuaineella. Kuten todetaan käyttäjät, tämä emali likaa kertyy paljon nopeammin kuin valurautaa, mutta puhdistus ei vie paljon aikaa. Valmistaja antaa takuun tuotteille on 10 vuotta.

Lämpöä teräksen kylpy pitää melko hyvin, lämpenee nopeasti. Emali ei ole aallotettu pinta, joten ammeessa sinun täytyy olla varovainen, koska se oli liukas. Jalkalista ei ole säädetty, niin todennäköisyys on suuri, että vesi voi läikkyä lattialle. Runko pakki ei ole – se on ostettava erikseen. Väri emali on säilynyt pitkään, ei keltainen. Seinämän paksuus on suurin – vain 2,3 mm, paino 40 kg – se on mahdollista nostaa ja siirtää yksin.

Edut:

 • Kohtuullinen hinta;
 • pieni massa;
 • muovi viimeistely.

Haitat:

 • N roll;
 • Valmistettu teräslevystä.

9. Roca Vauhdissa 180x80

Roca Vauhdissa 180x80 kuva

Se on varsin edullinen malli, joka maksaa noin 10 tuhatta ruplaa. Se on ihanteellinen pieni kylpyhuone. Suunnittelu sisältää kromi kahvat, mikä helpottaa suuresti tuotteen käytön – koska niitä jopa melko raskas ihminen helposti nousta hänen täyskorkea. Tuotteen korkeus voi muuttua erityistä jalat mukana. Kuitenkin, sen pitäisi olla niin varovainen, koska ne ovat kiinteitä avulla kaksipuolinen teippi, joten jos et jätä kylpy vain jalat, on olemassa suuri todennäköisyys, että malli on yksinkertaisesti kaatuessa.

Alareunassa on erityinen anti-slip-pinnoite, jonka jalka on hyvin paritella hänen kanssaan, vaikka täysin soitetut amme. Syvyys altaan on 43,2 cm kylvyssä, voit upota koko kehon. Kapasiteetti noin 240 litraa: suunnittelu on varsin tilava ja koska niin suuri määrä, se on paljon parempi säilyttää lämpöä. Ulkopuolella on ylimääräinen kylkiluu, joka ei salli muodonmuutos malli prosessin toimintaa.

Edut:

 • On mukava kahvat kromattu teräs;
 • Lähes äänetön, kun kirjoitat vettä;
 • Emali ei ole keltainen prosessin toiminta;
 • Kohtuullinen hinta;
 • Pohjassa on anti-slip-pinta;
 • Suuri kapasiteetti.

Haitat:

 • Emali on tarpeeksi ohut, se olisi erittäin hyvää huolta;
 • Veden kirjoitetaan, pitkä;
 • Jalat tarvitsevat vahvistavia;
 • ei-alkuperäisen suunnittelun.

8. BLB Universal HG B70H

 BLB Universal HG B70H kuva

Tämä malli on portugalilainen yritys, joka on markkinoilla jo pitkään – asiantuntijat sanovat, että tuotteet tämän yrityksen on yksi paras laatu kaikkien saatavilla. Ei vain kiilteen, mutta myös teräs-lisätty erityinen polymeeri yhdisteitä, jotka auttavat suuresti vähentää melua kylpy aikana vettä. Emali on paistetaan korkeassa lämpötilassa, jolloin se lisää voimaa. Se ei keltainen ajan myötä, tulee pitkä miellyttää silmää.

puolen sauna on tarpeeksi leveä, ne voi toimittaa kaikki hygienia tuotteet, joten he olivat koko ajan käsillä. Se on valmistettu paksu teräslevy (noin 4,5 mm), ja siksi on kunnollinen paino – se painaa noin 50-60 kiloa. yksin, kylpy asettaa on ongelmallinen, mutta kuitenkin, se painaa huomattavasti vähemmän kuin valurautainen rakenne. Lisäksi lisäämällä polymeeri sävellyksiä valmistus, valmistaja liittää ulkopuolella ylimääräistä melua eristys levy. Kaikki kulmat virtaviivainen, ei ulkonevat teräviä osia, joten malli on täysin turvallinen kannalta toiminta.

Edut:

 • Klo noudattamista teknologian asennuksen malli lähes ei melua;
 • Kattaa korkea laatu emali;
 • Alkuperäisen veden lämpötila kestää noin 30 minuuttia – tämä indikaattori tämä malli on niin lähellä kylpyammeet akryyli.

Haitat:

 • Liukas pohja;
 • Aika vaikea asentaa yksi vaikea;
 • Jalat on edelleen vahvistettava.

7. Bette Ocean 180x80

Bette Ocean 180x80 kuva

Tämä vapaasti seisova muotoilu ihanteellinen asentaa pieni kylpyhuone. Malli on ominaista korkea lujuus, emali on kestävä, voi säilyttää alkuperäisen kiilto koko ajan toiminnassa. Se on täysin sileä, joten huolehtia hänestä helppoa, mutta valmistaja ei suosittele käyttöä jauhe tarkoittaa sen puhdistamista, koska ne sisältävät hankaavia materiaaleja. Kylpyamme on täydellinen uiminen ja pesu suihkussa. Sen syvyys on ihmisarvoisen – on noin 45 cm, joten se mahtuu mukavasti jopa pitkät ihmiset.

- Pohja on varustettu liukumaton pinnoite, joka tarjoaa korkean tason turvallisuutta. Suurin rakenteellinen kapasiteetti on 235 litraa, vesi jäähtyy suhteellisen hitaasti. Amme on valmistettu 4mm teräksestä, joten se painaa melko paljon. Toinen alkuperäinen hetki on liitetty tämän tuotteen sijainti on valua ja ylivuoto sijaitsevat Keskeinen osa kylpyjä, kun useimmat muut mallit, nämä järjestelmät ovat yksi pää osia.

Edut:

 • Alkuperäinen suunnittelu;
 • Paksu teräs;
 • Anti-slip pinnoite.

Haitat:

 • Korkea hinta;
 • jalat ovat Hataria;
 • Äänekäs.

6. Antika 170

 Antika 170 kuva

Valmistettu etusivu yritys ei ole liian kallista – tämä on yksi kaikkein taloudellisin malleja meidän tarkastelu paras teräs kylpyammeet. Kulho kylpyamme on valmistettu kylmävalssatusta teräslevystä, paksuus 2 mm, Emali pinnoite levitetään useassa vaiheessa, jolloin pinta saa korkea kestävyys hankaavia puhdistusaineita ja jopa elintarvikkeiden happoja. Emali päällystetty lisäksi lasikeramiikkaa, joka on ominaista puuttuminen huokoset ja korkea elastisuus, jolloin se ei tapahdu mikroskooppisia halkeamia.

kylpyamme on täysin vastustuskykyinen vaikutuksia kuuman veden ja lämpötilan muutoksia. Suunnittelu voidaan käyttää ei vain pestä, se on sallittua pestä vaatteita, pestä street asia, värjätä hiukset, ja niin edelleen. Pinnoite säilyttää sen alkuperäisen ulkoasun. Mukana tässä mallin ovat jalat, tarjoaa myös kaikki tarvittavat valua ja ylivuoto varusteet. Johtuen siitä, että tuote on valmistettu teräksestä, jonka paksuus on 2 mm, se painaa liian paljon. Leveys puolin on pieni – vain 2, 5 cm, mutta tämä ongelma on helposti ratkaistu asentamalla ylimääräisiä hyllyjä, lisäksi tämä muotoilu täydellisesti suojaa lattiat vedestä.

Edut:

 • liukas;
 • Kohtuullisin kustannuksin;
 • Korkea laatu emali.

Haitat:

 • erittäin meluisa, jos asetat vettä;
 • Täytyy ostaa suojus siten, että se kiinnittää jalat ei ole liian houkutteleva.

5. Donna Vanna white Orchid 160kh70

Donna Vanna white Orchid 160kh70 kuva

Tämä malli on antibakteerinen pinnoite, joten se on sallittua kylpeä jopa vauvoilla. Amme ei vaadi mitään erityistä hoitoa. Mukana on kestävä ja luotettava seistä. Näyttää ulkoapäin se ei ole liian houkutteleva, joten se on suositeltavaa ostaa suojaverkolla. Asentaa seisontatuki on erittäin tiukka, ei horju, ei vaadi ylimääräistä vahvistusta. Kylpyamme on valmistettu melko paksusta teräslevystä – ei taipua painon alla vesi ja ihminen.

Emali on kestävä naarmuuntumista. Se on yhtenäinen väri, melu täytön, ei liian kovaa, halkeamia ja pelimerkit puuttuvat, huolellinen käsittely ei esiinny käytön aikana. Emali täydellisesti kestää jopa aggressiivinen pesuaineita. Kohinanvaimennus on poissa, mutta amme, kuten aiemmin mainittiin, melua ei ole liikaa. Jos tämä kohta ei täyty, niin eristys voidaan suorittaa itsenäisesti, varsinkin kun markkinoilla on kaikki mitä tarvitset.

Edut:

 • Vakaa seistä säädettävä korkeus;
 • kylpy ei ole liian raskas, helppo asentaa;
 • anti-bakteeri pinnoite emalit;
 • Ole herkkä lämpötilan muutoksia, ei epämuodostunut.

Haitat:

 • Korkea lämmönjohtavuus.

4. Valkoinen Aalto Klassinen 170x75

Valkoinen Aalto Klassinen 170x75 kuva

edullinen malli, joka on täydellinen useimmat kompakti kylpyhuone mukaan lukien asuntolat, sairaalat ja muut vastaavat julkiset tilat. Muodoltaan se on suorakaiteen muotoinen, seinät pystysuora, on järjestelmä katkos. Mukana ovat jalat. Pohja on täysin sileä, joten ole varovainen – suuri putoamisriski. Monet käyttäjät ovat ratkaisseet tämän ongelman asettamalla kumi Matto ja luuserit. Jalkalista vaaka, melko laaja, ei salli tahansa veden valua pois lattialle.

Rakenne on valmistettu metallista, jonka paksuus on 1,5 mm – amme painaa vain 40 kg, se voi helposti nostaa jopa yksi henkilö. Syvyys vähemmän kuin keskimäärin – vain 38 cm, joten pitkä mies olisi ongelmallista ottaa kylpy täysi upottamalla.

Edut:

 • kevyt;
 • Houkutteleva ulkonäkö;
 • Pieni hinta;
 • Helppo asennus.

Haitat:

 • Ohut seinä;
 • äänekäs.

3. Kaldewei SANIFORM PLUS 375-1 Helppo puhdistaa

Kaldewei SANIFORM PLUS 375-1 Helppoa-puhdas kuva

Avaa kolme parasta tämä paksu-aidattuja malli – seinien paksuus on 3,5 mm. Tämä mahdollistaa huomattavasti vähentää melua ja estää muodonmuutoksia käytön aikana prosessin malli. Valmistajan takuu on 30 vuotta. Mitat – katso 175kh75kh40 Kuten voidaan nähdä, syvyys on hieman pienempi kuin keskimäärin. Jos haluat, voit luoda ylimääräisiä eristys. Ihmiset, jotka ovat käyttää tätä muotoilu, on suositeltavaa pitäytyä erityistä autojen äänieristystä.

mukana tämän mallin mukana tulee metallinen runko jalat. Edessä kansi on sileä, naarmut ovat täysin poissa. Pohja on aallotuksia tai erityinen pinnoite niin liukas tarpeeksi – se on suositeltavaa antaa Matto uinti. Emali ajan mittaan imee itseensä epäpuhtauksia, se voidaan pestä jopa ilman erikoistyökaluja. Kaikki jäännös poistetaan käyttämällä tavallista pehmeää sientä ja lämmintä vettä, hyppysellinen, voit lisätä saippua.

Edut:

 • kylpy emali korkea laatu;
 • imee pilaantumista;
 • Kohtuullinen hinta;
 • Kestävä ulkonäkö sirut ja naarmuja;
 • pieni massa.

Haitat:

 • Liukas;
 • Ei kovin syvä.

2. BLB-Atlantica B80A

BLB-Atlantica B80A kuva

Malli on ominaista erinomainen suhde hinta ja laatu. Tämä muotoilu on erittäin kätevä, luotettava, paksut seinät on enemmän kuin 3 mm. Emali on kestävä, kestää pitkään, hyvä hankauksen, tunteeton osalta pesuaineita. Pohja ja sivut on liukumaton. Kylpyamme toimitetaan kromi kahvat ruostumatonta terästä, mikä tekee siitä vieläkin mukavampaa. Vakaa jalat säädettävä design ei vaappua.

koska kunnollinen paksuus kylpyamme oli lähes ei melua. Emali pinnoite erittäin helposti likaantuneet, mutta kaikki epäpuhtaudet poistetaan hyvin nopeasti. Valmistajan takuu on 5 vuotta. Etupinta on erinomainen kestävyys raskaita kuormia, iskuja, ei naarmuja. Kaikki aineet, josta malli on valmistettu, on täysin vaaraton ihmisen terveydelle, käytön jälkeen voidaan hävittää.

Edut:

 • Suuri kapasiteetti;
 • Erittäin korkealaatuinen emali;
 • Emali on anti-slip-pinta;
 • Kohtuullinen hinta.

Haitat:

 • Merkitse pinta.

1. Roca Contesa 170x70

Roca Contesa 170x70 kuva

- Tunnustettu johtava venäjän markkinoilla keskuudessa teräs kylpyamme. Ensinnäkin, tämä malli on ominaista alhainen paino – hän painaa vain 29 kiloa. Jos koko kylpyhuone ei salli voit lähettää niin kauan suunnittelu, voit valita kompakti malli – 150 cm, kylpyamme Kapasiteetti on 195 litraa. Mukana ovat luotettavia jalat, joita ei voida irrottaa, prosessin toiminta, jos tarpeen, voidaan säätää. Emali ei-merkintä, liukumaton pinnoite, kuitenkin, ei ole säädetty, niin sinun täytyy käyttää huolellisesti, jotta ei pudota ja ei saada loukkaantui.

Edut:

 • Hinta;
 • Korkea laatu;
 • Houkutteleva ulkonäkö yhdistettynä moderni design.

Haitat:

 • Liukas.